Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    04. Lipanj 2020. 10:07

Pipin

Amelie

Curke samo da vas utjesim.. opcenito gledano u populaciji pojavnost spontanih u ranoj trudnoći je oko 25%. Tako da ovaj 50:50 score ne drzi vodu nikako!:) Moj savjet je da si napravite briseve i papu da otklonite sumnju na bilo kakve patogene vise zbog buduce trudnoce nego zbog sanse da je to sad izazvalo spontani. Drugo.. meni su svi doktori rekli cekaj..polako..daj si vremena 3-6 mjeseci. No jedna dr.mi je rekla da nema potrebe da cekam i nakon razgovora s drugim zenama, iscitavanja foruma i svega odlucila sam da cemo krenuti u trecem ciklusu ponovno. Dotad sam bila i psihicki spremna i svi nalazi su stigli. Nije lako.. ali smo odlucili ici maksimalno pozitivno i ostvarila nam se trudnoca već u prvom ciklusu tako da sam trenutno trudna 5+4d. Jako smo oprezni.. pazim da se sto vise odmaram i ovaj put cu cesce na preglede. Do 12.tj necu biti mirna sigurno, ali ne radim si stres.. nema smisla.. sto bude bit ce. Najgore sam već prosla.. znam kako je. I moj savjet je stvarno da ne cekate predugo jer sam puno puta cula da je tijelo i nakon neuspjele T puno spremnije opet zatrudnjeti i to posebno u prvih 6 mj od spontanog. Sretno svima i hrabro dalje!!:**

I ja vam se imam potrebu javiti jer i samo mi je ova tema pomogla kad sam nedavno izgubila bebicu u 14. tjednu trudnoće. Znam kako se osjećate i najbolji savjet koji vam mogu dati jest da odtugujete svoje i kad ste gotove, krenite dalje. I ovako i onako će vašem tijelu i hormonima trebati da se srede. Ja sam imala kiretažu i čekali smo 3 mjeseca, iako je preporuka bila 6. Samo vam želim reći da će sve biti uredu i da se malo strpite u ovom sivom razdoblju, jer vaša sunčeka dolaze. Držite mi se i mislim na vas.

Hvala Pipin💕

Bella🌟
    04. Lipanj 2020. 10:08

Mara Kokosica

Cure evo me. Dala mi je dvije tablete u rodnicu i sad cekam.

Bas mislim na tebe cijelo vrijeme. Ok super. Vjerujem da će to uskoro krenuti. Meni je bilo dosta bolno ali to je vjerojatno zbog endometrioze tako da mislim da tebi ne bi trebalo biti tako. Javljaj se i sretnooo💕💕

• Mara Kokosica
    04. Lipanj 2020. 10:32

PeaceLily

Mara Kokosica

Cure evo me. Dala mi je dvije tablete u rodnicu i sad cekam.

Bas mislim na tebe cijelo vrijeme. Ok super. Vjerujem da će to uskoro krenuti. Meni je bilo dosta bolno ali to je vjerojatno zbog endometrioze tako da mislim da tebi ne bi trebalo biti tako. Javljaj se i sretnooo💕💕

Poceli su bolovi ali ne krvarim. Nekako na momebte bas zaboli

06/20 blighted ovum 8tt.

• Mara Kokosica
    04. Lipanj 2020. 10:33

I povracala sam

06/20 blighted ovum 8tt.

Bella🌟
    04. Lipanj 2020. 10:36

Znam da se povraćanje zna dogoditi kao nuspojava.  Bude to uskoro.  Kako se inače osjećaš ?

• Mara Kokosica
    04. Lipanj 2020. 10:43

A moja Lily ne znam sta bi ti rekla samo cekM kuci doc i zaboravit ovo sve

06/20 blighted ovum 8tt.

Bella🌟
    04. Lipanj 2020. 10:47

Znam Maro. znam.budes izdržala kako god danas i onda će biti malo lakše. Drži se💞

• Mara Kokosica
    04. Lipanj 2020. 10:52

PeaceLily

Znam Maro.znam.budes izdržala kako god danas i onda će biti malo lakše. Drži se💞

Hvala ti♥️

06/20 blighted ovum 8tt.

• Bluew
    04. Lipanj 2020. 11:40

Evo i mene ode.. Danas sam bila na pregledu, plod se nije razvio.. Trebala biti 8+1,a plod odgovara 6+6..kako je vama islo s tim tabletama koje treba popiti? 

Pokušavamo od 2./2020.
    6./'20. missed ab. - 8.t.t.
    Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼‍♀️
    Muz: sve ok ☺️

• Bebac9697
    04. Lipanj 2020. 11:43

Maro i ja sam povracala al meni je bilo od straha. Ja sam kao nuspojavu imala proliv 8 puta(oprosti na izrazu). Izdrzi Maro jos ovo danas, vec sutra si kod kuce sa svojim dragim. 💕

🧔-34
    🙎‍♀️-24
    5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.