Prvi put fizicki nista …otislo samo…kao menga….a psihicki sok….a dr put fizicki malo teze jer je bilo kasnije ali psihicki ..ne znam ni ja kako ali dobro sam skroz…spremna sam opet pokusati
..znam da ce me bit strah…ali jos imam snage a i jednu lijepu curicu doma…
Sad mi je ginekolog preporucio testove na trombofiliju samo…ali buduci da zbog toga moram u st ili zg…rado bi kad vec idem obavila sto vise pretraga…
Jedino mi je zao stonisam izvadila krv i iskontrolirala stitnjacu mislim da to dvoje nije na odmet ni nakon jednog spontanog…to preporucujem vama plus briseve
Bas mi je lijepo pročitati da imaš takav pozitivan stav, tako i treba naprijed, lakše je💕
Ja sam štitnjaču i briseve radila prije 2-3 tjedna i bilo je sve ok. Pa mislim da mi neće to tražiti. Jedino me ta navodna pregrada u maternici sad zanima i to ću otići odmah nakon prve menstruacije na 3D uzv kako mi je navedeno u otpusnom pismu pa ako treba riješila bi to histeriskopski prije nego ponovo krenemo.
Cure, danas mi je 5+3 i imala sam smedji iscjedak. Otišla sam na hitnu i rekli su mi da je sve u redu i da odg.veličina danu trudnoće. Je li netko imao slično i da je dobro završilo? Tako me strah..
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Cure, danas mi je 5+3 i imala sam smedji iscjedak. Otišla sam na hitnu i rekli su mi da je sve u redu i da odg.veličina danu trudnoće. Je li netko imao slično i da je dobro završilo? Tako me strah..
Ima hrpa cura kod kojih je slična situacija i sve je bilo ok. Jesi li dobila duphaston il' nešto?
Lily nisam, nastavila sam utrogestan, estrofem, folnu .. sve što već i pijem. A što može biti uzrok toga?
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Curke samo da vas utjesim.. opcenito gledano u populaciji pojavnost spontanih u ranoj trudnoći je oko 25%. Tako da ovaj 50:50 score ne drzi vodu nikako!:) Moj savjet je da si napravite briseve i papu da otklonite sumnju na bilo kakve patogene vise zbog buduce trudnoce nego zbog sanse da je to sad izazvalo spontani. Drugo.. meni su svi doktori rekli cekaj..polako..daj si vremena 3-6 mjeseci. No jedna dr.mi je rekla da nema potrebe da cekam i nakon razgovora s drugim zenama, iscitavanja foruma i svega odlucila sam da cemo krenuti u trecem ciklusu ponovno. Dotad sam bila i psihicki spremna i svi nalazi su stigli. Nije lako.. ali smo odlucili ici maksimalno pozitivno i ostvarila nam se trudnoca već u prvom ciklusu tako da sam trenutno trudna 5+4d. Jako smo oprezni.. pazim da se sto vise odmaram i ovaj put cu cesce na preglede. Do 12.tj necu biti mirna sigurno, ali ne radim si stres.. nema smisla.. sto bude bit ce. Najgore sam već prosla.. znam kako je. I moj savjet je stvarno da ne cekate predugo jer sam puno puta cula da je tijelo i nakon neuspjele T puno spremnije opet zatrudnjeti i to posebno u prvih 6 mj od spontanog. Sretno svima i hrabro dalje!!:**
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Amelie. Čestitam na novoj trudnoći baš mi je drago💕💕
To sam i ja čitala da ne treba čekati predugo. Ja mislim odmah nakon prve, max druge menstruacije ako neću morati na histeriskopiju radi te navodne pregrade.
Lily nisam, nastavila sam utrogestan, estrofem, folnu .. sve što već i pijem. A što može biti uzrok toga?
Stvarno ne znam. Može biti hematom, mogu puknuti neke žilice, može biti da se plod gnjezdi, a može biti neobjasnjeno... I nema tu pravila, probaj se ne opterećivati, znam da je to teško jer znam kako je meni bilo ali stvarno ima cura kojima je to jednostavno pod normalno i sve bude ok. I naravno uvijek se posavjetuj sa svojom ginekologicom da ti bude lakše.
Draga utrogestan i duphaston ti je jedno te isto, nebitno što propišu ista je funkcija. sa 5+5 iscjedak oskudni boje bijele kave, pregled dr potvrdila srčanu akciju dala terapiju utrogestan 1x1 i rekla da je sigurno zaostalo od impl. jer nije bilo smedjarenja u maternici niti rodnici više. idući tj 6+5 odlazim na pregled nema iscjetka više uopće, dr sad na boljem aparatu vidi i mali hematom, kaže - zanemarivi. iscjetka nema ali terapiju povecava na 2x2 utrogestana. to je bilo 14.5. od tad nemam vise hvala bogu iscjetka. grcenja su puno slabija. ne brini, ako je dr rekao da sve odgovara biti će dobro. čuvaj bebu i dodji kod nas na zimske bebe (ako već nisi, pa da sam previdjela tvoj komentar)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji