Hortensia bila si upravu za te tablete. Sad sam pogledala da tako se zovu. Drzite fige da to sutra izdrzim i da sve prodje cim prije.
Iii da sve cetri odemo na ljetne bebice 😍
06/20 blighted ovum 8tt.
Hortensia bila si upravu za te tablete. Sad sam pogledala da tako se zovu. Drzite fige da to sutra izdrzim i da sve prodje cim prije.
🤞🤞🤞Javljaj se kak će ići.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
8/2025 1.IVF - blaga stimulacija(leteozol,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2.IVF⏳️
Sretno🤞🤞🤞🤞, da se sto prije rijesis ❤️❤️❤️
🧔-34
🙎♀️-24
5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔
Prvi put fizicki nista ...otislo samo...kao menga....a psihicki sok....a dr put fizicki malo teze jer je bilo kasnije ali psihicki ..ne znam ni ja kako ali dobro sam skroz...spremna sam opet pokusati
..znam da ce me bit strah...ali jos imam snage a i jednu lijepu curicu doma...
Sad mi je ginekolog preporucio testove na trombofiliju samo...ali buduci da zbog toga moram u st ili zg...rado bi kad vec idem obavila sto vise pretraga...
Jedino mi je zao stonisam izvadila krv i iskontrolirala stitnjacu mislim da to dvoje nije na odmet ni nakon jednog spontanog...to preporucujem vama plus briseve
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Hortensia.Pošto vidim da si imala 2 misseda, prije svega žao mi je 🥺😔 trebaš li ići na kakve detaljnije pretrage i jesu ti što pričali zašto se to događa? Znam da nakon prvog baš ne reagiraju ali ako se ponovi jel ima kakav drugačiji postupak za dalje?
Nisu mi nista konkretno rekli...buduci omam 1 dijete iz uredne trudnoce zasada su mi rekli jedino da provjerimo trombofiliju....briseve standardno redovito radim i papu...ja cu na svoju ruku jos kks i stitnjacu vidit...
Od pretraga osim navedenog postoje jos
Kariogram
Imunoloske pretrage
Prije su slali nakon 3 spontanog...sada nakon 2 obicno...ali kako tko...moj bi sada radi prve uredne samo trombofiliju.
.ja bi naravno sve....
Hormonalne pretrage kod nas tijetko daju ako nema problema sa zatrudnjivanjem..
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Prvi put fizicki nista …otislo samo…kao menga….a psihicki sok….a dr put fizicki malo teze jer je bilo kasnije ali psihicki ..ne znam ni ja kako ali dobro sam skroz…spremna sam opet pokusati
..znam da ce me bit strah…ali jos imam snage a i jednu lijepu curicu doma…
Sad mi je ginekolog preporucio testove na trombofiliju samo…ali buduci da zbog toga moram u st ili zg…rado bi kad vec idem obavila sto vise pretraga…
Jedino mi je zao stonisam izvadila krv i iskontrolirala stitnjacu mislim da to dvoje nije na odmet ni nakon jednog spontanog…to preporucujem vama plus briseve
Bas mi je lijepo pročitati da imaš takav pozitivan stav, tako i treba naprijed, lakše je💕
Ja sam štitnjaču i briseve radila prije 2-3 tjedna i bilo je sve ok. Pa mislim da mi neće to tražiti. Jedino me ta navodna pregrada u maternici sad zanima i to ću otići odmah nakon prve menstruacije na 3D uzv kako mi je navedeno u otpusnom pismu pa ako treba riješila bi to histeriskopski prije nego ponovo krenemo.
👱 sve ok
8/2025 1.IVF - blaga stimulacija(leteozol,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2.IVF⏳️
Cure, danas mi je 5+3 i imala sam smedji iscjedak. Otišla sam na hitnu i rekli su mi da je sve u redu i da odg.veličina danu trudnoće. Je li netko imao slično i da je dobro završilo? Tako me strah..
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Ma mi smo prave lavice 💙
💛💛💛
👱 sve ok
2.IVF⏳️
Cure, danas mi je 5+3 i imala sam smedji iscjedak. Otišla sam na hitnu i rekli su mi da je sve u redu i da odg.veličina danu trudnoće. Je li netko imao slično i da je dobro završilo? Tako me strah..
Ima hrpa cura kod kojih je slična situacija i sve je bilo ok. Jesi li dobila duphaston il' nešto?
👱 sve ok
2.IVF⏳️
Sortiraj odgovore
Najstariji