Meni je 26. Strah ce uvijek bit prisutan ali ne mislim odustat. Slusat cu dr sta kaze i oboje smo se slozili da idemo u nove borbe
Tj.zimskim sorry
Aha aha puno mi znaci kad ovako podijelimo iskustva svoja. Zao mi je sto nas je dosta to proslo/prolazi. Hvala na odg.
Kako si? Jel planiras neke dodatne pretrage radit?
06/20 blighted ovum 8tt.
Hortensia. Pošto vidim da si imala 2 misseda, prije svega žao mi je 🥺😔 trebaš li ići na kakve detaljnije pretrage i jesu ti što pričali zašto se to događa? Znam da nakon prvog baš ne reagiraju ali ako se ponovi jel ima kakav drugačiji postupak za dalje?
😁
Jesi objasnili zašto je 50:50 šansa? Meni ništa nisu spominjali samo su rekli da se to dogodi puno češće nego što mislimo ali da ne znači da će se ponoviti. Naravno nitko to ne može znat što će biti. Jeste dugo pokušavali do ove prve? Kako imam endometriozu, bojala sam se da će nam trebati duže ali uspjelo je relativno brzo, u trećem ciklusu i nadam se da će ponovo biti tako.
Pa rekli su mi da moze biti da se ponovi npr zaradi da imam trombofiliju, ili neke anomalije maternice, ili da nesto nije uredu sa spermom da nije kvalitetna. Inace oni medicinski gledaju da se to desava radi kromosomskih anomalija, i da se to ne ponavlja ako je sve uredu medicinski sa obje strane. Kako oni kazu pretezno to nije nasa krivica nego krivica prirode. Oni ne mogu garantovati 100% da se to nece ponoviti. Za obradu nalaza ne rade posle prvog pobacaja, vec nakon drugog ili treceg. Inace mi pokusajemo 2 godine.
🧔-34
🙎♀️-24
5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔
Hortensia.Pošto vidim da si imala 2 misseda, prije svega žao mi je 🥺😔 trebaš li ići na kakve detaljnije pretrage i jesu ti što pričali zašto se to događa? Znam da nakon prvog baš ne reagiraju ali ako se ponovi jel ima kakav drugačiji postupak za dalje?
Lily za dalje pretrage pretezno salju detaljno sve, trombofilija, briseve, papa test, testovi na klamidiju i ostale, pretraga svih hormona, hormoni stitnjace, krvna slika, pa ako sve to bude uredu, onda traze da se partner testira za kvalitet sperme. Tako su meni objasnili ovdje u Slo.
🧔-34
🙎♀️-24
Hortensia bila si upravu za te tablete. Sad sam pogledala da tako se zovu. Drzite fige da to sutra izdrzim i da sve prodje cim prije.
Iii da sve cetri odemo na ljetne bebice 😍
06/20 blighted ovum 8tt.
Hortensia bila si upravu za te tablete. Sad sam pogledala da tako se zovu. Drzite fige da to sutra izdrzim i da sve prodje cim prije.
🤞🤞🤞Javljaj se kak će ići.
Sretno🤞🤞🤞🤞, da se sto prije rijesis ❤️❤️❤️
🧔-34
🙎♀️-24
Prvi put fizicki nista ...otislo samo...kao menga....a psihicki sok....a dr put fizicki malo teze jer je bilo kasnije ali psihicki ..ne znam ni ja kako ali dobro sam skroz...spremna sam opet pokusati
..znam da ce me bit strah...ali jos imam snage a i jednu lijepu curicu doma...
Sad mi je ginekolog preporucio testove na trombofiliju samo...ali buduci da zbog toga moram u st ili zg...rado bi kad vec idem obavila sto vise pretraga...
Jedino mi je zao stonisam izvadila krv i iskontrolirala stitnjacu mislim da to dvoje nije na odmet ni nakon jednog spontanog...to preporucujem vama plus briseve
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Hortensia.Pošto vidim da si imala 2 misseda, prije svega žao mi je 🥺😔 trebaš li ići na kakve detaljnije pretrage i jesu ti što pričali zašto se to događa? Znam da nakon prvog baš ne reagiraju ali ako se ponovi jel ima kakav drugačiji postupak za dalje?
Nisu mi nista konkretno rekli...buduci omam 1 dijete iz uredne trudnoce zasada su mi rekli jedino da provjerimo trombofiliju....briseve standardno redovito radim i papu...ja cu na svoju ruku jos kks i stitnjacu vidit...
Od pretraga osim navedenog postoje jos
Kariogram
Imunoloske pretrage
Prije su slali nakon 3 spontanog...sada nakon 2 obicno...ali kako tko...moj bi sada radi prve uredne samo trombofiliju.
.ja bi naravno sve....
Hormonalne pretrage kod nas tijetko daju ako nema problema sa zatrudnjivanjem..
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji