Mara. Bas to što kažeš. Potpisujem svaku riječ. Ja se iskreno nadam da ćemo uskoro ispočetka i baš želim čim prije i spremna sam na to.
Jučer kad sam došla u bolnicu i kad sam se smjestila ,vani je počela kiša kratko i odmah se lijepo iz prozora kasnije vidjela jaka 🌈 i to me tak podsjetilo na rainbow babies i kak je to zapravo ono što nas slijedeće čeka, nadam se što prije💕
Ja sam trenutno ok. Bila sam psihicki lošeee skroz. Kad sam tek saznala da ploda nema plakala sam dva dana uzastopno niko me nije mogao smiriti, u bolnici kad sam bila plakalo mi je se al zahvaljujuci divnim sestricama koje su me bodrile taj dan sam dobro prosla. Kada sam dosla kuci dvije noci nisam mogla zaspati jer cim ufatim prvi san dođe mi da sanjam sav scenario ktpz sta sam prosla i kako su komadi izlazili iz mene(oprostite na izrazu) krvarenje sam imala malo jace kao onako prvi dan menstruacije, vec sada nemam samo pri brisanju papira, bolovi me muce, kao blagi grcevi pa sad se dvoumim da li da nazovem gin. Da pitam da li je normalno to. Psihicki polako se oporavljam iako je jos dosta frisko i bolno, ipak prva trudnoca i ocekujes da na prvom pregledu cujes srce svog bebaca al onda dobijes šok. Ali šta je tu je jake smo i prebrodit cemo mi to.
🧔-34
🙎♀️-24
5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔
Da, sve tri smo zapravo imale prvu i ovako je završilo. Jel mislite da će vas biti jako strah zbog ovog iskustva u sljedećoj trudnoći? I ako smijem pitati koliko godina imate? Ja imam 28.
Da, sve tri smo zapravo imale prvu i ovako je završilo. Jel mislite da će vas biti jako strah zbog ovog iskustva u sljedećoj trudnoći? I ako smijem pitati koliko godina imate? Ja imam 28.
Ja imam 23,i da vec imam veliki strah za novu trudnocu. U bolnici sam pitala kolike sanse su da se to sve ponovi, gdje su mi rekli da je 50:50
Rekla sam da mi zadugo nece naumpasti zečja za trudnocom,ali citajuci tamo na forumu vec sad polako me zelja za ponovnim pokusajem, ali straaah velik.
🧔-34
🙎♀️-24
Želja * brzo pišem pa brkam slova 😂
Ja imam 23,i da vec imam veliki strah za novu trudnocu. U bolnici sam pitala kolike sanse su da se to sve ponovi, gdje su mi rekli da je 50:50
Rekla sam da mi zadugo nece naumpasti zečja za trudnocom,ali citajuci tamo na forumu vec sad polako me zelja za ponovnim pokusajem, ali straaah velik.
🧔-34
🙎♀️-24
😁
Jesi objasnili zašto je 50:50 šansa? Meni ništa nisu spominjali samo su rekli da se to dogodi puno češće nego što mislimo ali da ne znači da će se ponoviti. Naravno nitko to ne može znat što će biti. Jeste dugo pokušavali do ove prve? Kako imam endometriozu, bojala sam se da će nam trebati duže ali uspjelo je relativno brzo, u trećem ciklusu i nadam se da će ponovo biti tako.
Meni je 26. Strah ce uvijek bit prisutan ali ne mislim odustat. Slusat cu dr sta kaze i oboje smo se slozili da idemo u nove borbe
06/20 blighted ovum 8tt.
Meni je 26. Strah ce uvijek bit prisutan ali ne mislim odustat. Slusat cu dr sta kaze i oboje smo se slozili da idemo u nove borbe
Mara odgovorila sam ti na jesenskim bebama...ugl.ako dobijas kombinaciju s misoprostolom onda je prva tura tableta tek priprema iako doduse nekim rijetkim curama kojima je vec krwnulo i to bude dovoljno...pravo ciscenje nastupa s drugim tabletama tj.misoprostolom...one djeluju najcesce unutar 5 sati ...kod mene nakon sat...bilo je intenzivno sat vremena necu lagat....ali onda odjednom sve stane i to je obicno to ...sve je izaslo...ja sam dosla oko 9 ..tablete oko deset....bolovi oko 11.30 recimo do 13.30 uglavnom...sve je bilo gotovo do 2....cekala sam doktora da potvrdi i otpustili me u 18 h.
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Tj.zimskim sorry
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Ima li netko info o tome kako se i kome javiti za pretrage na trombofiliju i imunoloske u splitu...hvala...
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji