Drage zene izvinite na smetnji ...
Zbunjena sam zivot mi se okrenuo za 360° od jucer
U 12 semici sam trudnoce odem jucer doktoru jer sam vidjela kao malo krvarenje narandzaste boje al samo kap dvije kaze mi da mi je zamro plod srce mu prestalo kucati u 9 sedmici trudnoce ..Prije toga sam imala spontani pobacaj i radila kiretazu gdje me nisu dobro uradili i morala sam se ponovno cistiti njihovom greskom al od toga je proslo 8 mjeseci to sam nekako prebrodila ....i ponovno skupila snage da ponovno zatrudnim ... jucer kad mi je to rekao cijeli svijet mi se strusio pocela sam plakat i pitala ga zato mi to nije rekao jer sam bila u 11 sedmici na pregledu a on je rekao da je plod zamro u 9 sedmici ..poceo se derati nisam ti radio ultrazvuk a znao je da sam imala pobacaj i da treba voditi racuna u tom periodu ..jos kad sam pocela plakati kaze i da mu je srce kucalo ja bi ti rekao da ovo pobacis vidis li ti koja su zadebljanja nemoj vise ni da pijrs tablete dzaba bez imalo sazaljenja ...dusa me boli ne krvarim nikako nit me stomak boli jos sam kod kuce danas sam isla na gradinu kaze najbolje je da to sama izbacis al dodji u ponedjeljak jel neko imao slicno iskustvo evo i slike ultrazvuka
Draga Ruža, prvo... pod hitno mijenjaj ginekologa jer takvo ponašanje prema pacijentici koja je upravo saznala takve vijesti je nedopustivo. Drugo... s obzirom da je vec proslo tri tjedna, vjerojatno ces morati medikamentoznim putem potaknuti izbacivanje ploda. Drži se i nemoj gubiti nadu. U svakom slučaju, nađi ginekologa koji će se ponašati prema tebi s poštovanjem i empatijom. Možda bi bilo dobro napraviti i testove na trombofiliju jer si imala vec dva pobačaja kojima je prethodilo to da je plodu prestalo kucati srce.

👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Draga Ruzo, sokirana sam pristupom tvoga ginekologa. Kakav to covjek moras biti da se tako ponasas prema pacijentici?! Zao mi je sto ti se vec drugi put to dogadja, zelim ti puno snage da ovo prebrodis ❤️ Javi nam kako ce proci sutra, ali obavezno mijenjaj doktora. Drzi nam se...

Drage zene molim vas za pomoc ili savjet,
U petak mi je napravljena kiretaza jer je bebi stalo srce u 8 tt. I nije sve otislo i ujutro mi je zakazana druga kiretaza. Jeli neko imao slican slucaj, jakoo me strah sve to proci opet.
Drage žene lijepi pozdrav svima, nažalost pridružujem se ovoj temi. Jučer potvrđeni missed ab, čišćenje tabletama, dobila sam jednu jučer i dogovoreno je da sutra dođem u bolnicu, tamo ću ostati i dobiti drugu vrstu tableta da se to očisti. Pa me zanima, može li mi neko opisati kako ide s tim tabletama i bolnici, koliko se ostaje i što da ponesem? Ovo mi je prva trudnoća i prvi i nadam se i posljednji spontani. Trebala sam biti danas 10+4 ,ali eto stalo srčeko oko 8 tjedna.
👱♀️34, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️adenomioza
👱35, sve ok
3× operacija endometrioze, 5 godina ttc
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (Femara,Menopur,Ganirelix,Ovitrelle) - 2🐣 - nema ❄️ vraćena morula- pozitivan test➕️ 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF - dugi protokol (Decapeptyl,Menopur,Ovitrelle) - 9🐣 - 2❄️, ET- 1⏳️beta 11.11.
Drage žene lijepi pozdrav svima, nažalost pridružujem se ovoj temi. Jučer potvrđeni missed ab, čišćenje tabletama, dobila sam jednu jučer i dogovoreno je da sutra dođem u bolnicu, tamo ću ostati i dobiti drugu vrstu tableta da se to očisti. Pa me zanima, može li mi neko opisati kako ide s tim tabletama i bolnici, koliko se ostaje i što da ponesem? Ovo mi je prva trudnoća i prvi i nadam se i posljednji spontani. Trebala sam biti danas 10+4 ,ali eto stalo srčeko oko 8 tjedna.
Hej, zao mi je sto ti se to dogodilo.. ja sam to sve prosla u veljaci.. i sam boravak u bolnici je bio ok. Ostala sam nekih 8h i isti dan isla kući jer je većina toga uspjela izaći. Bolovi nisu bili uopce jaki ali to je jako individualno koliko sam shvatila i cula od prica drugih zena koje su to prosle. Pokusaj biti smirena i svakako slusaj lijecnike i pitaj sve sto te zanima. Ja sam se i kretala dosta i mislim da je to potaklo da krvarenje ide vise i brze sve izade. Nakon toga sam krvarila jos kojih 7-10 dana.. ne previse i na kontroli je sve bilo cisto. Drzi se i nadam se da si sutra već doma🤗
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Hej, zao mi je sto ti se to dogodilo.. ja sam to sve prosla u veljaci.. i sam boravak u bolnici je bio ok. Ostala sam nekih 8h i isti dan isla kući jer je većina toga uspjela izaći. Bolovi nisu bili uopce jaki ali to je jako individualno koliko sam shvatila i cula od prica drugih zena koje su to prosle. Pokusaj biti smirena i svakako slusaj lijecnike i pitaj sve sto te zanima. Ja sam se i kretala dosta i mislim da je to potaklo da krvarenje ide vise i brze sve izade. Nakon toga sam krvarila jos kojih 7-10 dana.. ne previse i na kontroli je sve bilo cisto. Drzi se i nadam se da si sutra već doma🤗
Hvala na komentaru i dobrim željama😊 ako smijem pitati, koliko su tebi rekli da treba čekati dok se može na slijedecu?
👱35, sve ok
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (Femara,Menopur,Ganirelix,Ovitrelle) - 2🐣 - nema ❄️ vraćena morula- pozitivan test➕️ 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF - dugi protokol (Decapeptyl,Menopur,Ovitrelle) - 9🐣 - 2❄️, ET- 1⏳️beta 11.11.
Saznala sve. Upravo bila na uzv i rekli su da se prije preporučamo 3 mjeseca čekati ali sad po novom može i nakon slijedeće menstruacije.
👱35, sve ok
Pozdrav, i ja se pridružujem ovoj temi. Missed ab. u 9tj.U petak sam bila u bolnici na medikamentima, otpustena u subotu gdje je samo receno da je uredu, nema potrebe da vise ostajem i da cu malo krvarit pa da se ne plasim. Vec danas krvarenje je stalo, samo na papiru kada se obrisem trag kao rozkasto,pa malo smeđe al skroz maloo. I imam kao menstrualne grceve kada se vise krecem po stanu. Ne dizem nista tesko. Jel to sve normalno?
PeaceLily meni su rekli da mogu pokusati nakon 3 mjeseca, dok to sve dođe na svoje i menstruacija se ustabili, jer moguce da cu imati prve dvije bas obilnije. Jer iako je sa tabletama sve ocisctilo ipak je to sok za maternicu.
🧔-34
🙎♀️-24
5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔
Saznala sve. Upravo bila na uzv i rekli su da se prije preporučamo 3 mjeseca čekati ali sad po novom može i nakon slijedeće menstruacije.
Pozz, ja sam se sama ocistila, al nije velika razlika medikamentozno i bez. Isto mi je bio 8 tt kao tebi i doktorica mi je rekla nakon jednog ciklusa.
Sretno
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji