Cure evo i mene nazalost na ovoj temi.
Ciscenje me tek ceka.
06/20 blighted ovum 8tt.
Bebac9697. Da nezz sad na kraju koliko čekati, možda je fizički tijelo spremnije brže nego psihički iako se ja trenutno osjećam ok i što prije želim ponovo, ali vidjet ću nakon slijedeće menstruacije i kad obavim 3D uzv zbog navodne pregrade u maternici pa ćemo za dva ciklusa moći nadam se.
Mara. Znači nije ti počelo nikakvo krvarenje niti bolovi? Meni na kraju ispada da mi je ta jedna tableta prekjučer bila dovoljna i nisu mi danas više ništa dali. Još je kao malo ugruska ostalo i to bi se trebalo očistiti. Rekao je doktor da inače za žene koje nikad nisu radjale treba više tableta i ne krene odma ali kod mene je krenulo . Javljaj kakvo je stanje i što se dogadja.
Rekao je dr da mogu folnu nastaviti piti i za 2 tjedna idem kod svoje soc gin na uzv da vidi jel sve otišlo za sigurno.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
8/2025 1.IVF - blaga stimulacija(leteozol,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2.IVF⏳️
Bebac9697.Da nezz sad na kraju koliko čekati, možda je fizički tijelo spremnije brže nego psihički iako se ja trenutno osjećam ok i što prije želim ponovo, ali vidjet ću nakon slijedeće menstruacije i kad obavim 3D uzv zbog navodne pregrade u maternici pa ćemo za dva ciklusa moći nadam se.
Mara. Znači nije ti počelo nikakvo krvarenje niti bolovi? Meni na kraju ispada da mi je ta jedna tableta prekjučer bila dovoljna i nisu mi danas više ništa dali. Još je kao malo ugruska ostalo i to bi se trebalo očistiti. Rekao je doktor da inače za žene koje nikad nisu radjale treba više tableta i ne krene odma ali kod mene je krenulo . Javljaj kakvo je stanje i što se dogadja.
Rekao je dr da mogu folnu nastaviti piti i za 2 tjedna idem kod svoje soc gin na uzv da vidi jel sve otišlo za sigurno.
Imam povremeno grceve i sve kontam da je krenulo ali evo jos nista. Cula sam se dr.rekla je da je to normalno da se ne brinem i ako nista ne bude. Ali eto ja bi voljela da prode kao i tebi. E stalno mislim na tebe.
Bebac kak si ti?
06/20 blighted ovum 8tt.
Bebac9697.Da nezz sad na kraju koliko čekati, možda je fizički tijelo spremnije brže nego psihički iako se ja trenutno osjećam ok i što prije želim ponovo, ali vidjet ću nakon slijedeće menstruacije i kad obavim 3D uzv zbog navodne pregrade u maternici pa ćemo za dva ciklusa moći nadam se.
Imam povremeno grceve i sve kontam da je krenulo ali evo jos nista. Cula sam se dr.rekla je da je to normalno da se ne brinem i ako nista ne bude. Ali eto ja bi voljela da prode kao i tebi. E stalno mislim na tebe.
Bebac kak si ti?
Nema veze ako ne krene, krenuti će sigurno s drugim tabletama. Ali do sutra ti još možda i krene. S jedne strane bolje je biti u bolnici kad to krene, ja sam se iskreno prepala doma jer sam dosta počela krvariti i ogroman ugrušak je ispao iz mene(nemam kak to lijepse napisati) otprilike 10 cm dug i onda sam odlučila prije u bolnicu. I meni se doma veći dio očistio i u bolnici nisam imala bolove i slabije sam krvarila, i kako sam došla doma prije 2 sata sad mi je opet malo krenulo i počelo me boliti ali su mi rekli da će se to dogoditi i da se ne brinem jer još taj mali dio se mora očistiti. Svatko reagira drugačije očito.
Kako si psihički?
Kako si ti Bebac sa svim sad?
👱 sve ok
8/2025 1.IVF - blaga stimulacija(leteozol,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2.IVF⏳️
Bebac kak si ti?
Nema veze ako ne krene, krenuti će sigurno s drugim tabletama. Ali do sutra ti još možda i krene. S jedne strane bolje je biti u bolnici kad to krene, ja sam se iskreno prepala doma jer sam dosta počela krvariti i ogroman ugrušak je ispao iz mene(nemam kak to lijepse napisati) otprilike 10 cm dug i onda sam odlučila prije u bolnicu. I meni se doma veći dio očistio i u bolnici nisam imala bolove i slabije sam krvarila, i kako sam došla doma prije 2 sata sad mi je opet malo krenulo i počelo me boliti ali su mi rekli da će se to dogoditi i da se ne brinem jer još taj mali dio se mora očistiti. Svatko reagira drugačije očito.
Kako si psihički?
Kako si ti Bebac sa svim sad?
Aha aha. Dobro je to sve. Samo nek je proslo najgore.
E pa ja sam sasvim ok. Cak mi i kazu moji da sam dobro. Znas sta... ja ti zapravo mislim da nekako nisam imala kad sve ni svarit. Tek saznas da si trudan onda domalo ovo te zadesi.
Jednostavno treba gledat naprijed i gazit dalje kroz zivot s nadom. Dobra je stvar sto smo uopce zanijele. Ja to tako gledam.
Ali ipet se sjetit kako smo zamisljali bebicu i mene ko slonicu za Bozic i eto rastuzis se normalno. Sve su ovo neke Bozje kusnje za nas.
06/20 blighted ovum 8tt.
Mara. Bas to što kažeš. Potpisujem svaku riječ. Ja se iskreno nadam da ćemo uskoro ispočetka i baš želim čim prije i spremna sam na to.
Jučer kad sam došla u bolnicu i kad sam se smjestila ,vani je počela kiša kratko i odmah se lijepo iz prozora kasnije vidjela jaka 🌈 i to me tak podsjetilo na rainbow babies i kak je to zapravo ono što nas slijedeće čeka, nadam se što prije💕
👱 sve ok
2.IVF⏳️
Ja sam trenutno ok. Bila sam psihicki lošeee skroz. Kad sam tek saznala da ploda nema plakala sam dva dana uzastopno niko me nije mogao smiriti, u bolnici kad sam bila plakalo mi je se al zahvaljujuci divnim sestricama koje su me bodrile taj dan sam dobro prosla. Kada sam dosla kuci dvije noci nisam mogla zaspati jer cim ufatim prvi san dođe mi da sanjam sav scenario ktpz sta sam prosla i kako su komadi izlazili iz mene(oprostite na izrazu) krvarenje sam imala malo jace kao onako prvi dan menstruacije, vec sada nemam samo pri brisanju papira, bolovi me muce, kao blagi grcevi pa sad se dvoumim da li da nazovem gin. Da pitam da li je normalno to. Psihicki polako se oporavljam iako je jos dosta frisko i bolno, ipak prva trudnoca i ocekujes da na prvom pregledu cujes srce svog bebaca al onda dobijes šok. Ali šta je tu je jake smo i prebrodit cemo mi to.
🧔-34
🙎♀️-24
5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔
Da, sve tri smo zapravo imale prvu i ovako je završilo. Jel mislite da će vas biti jako strah zbog ovog iskustva u sljedećoj trudnoći? I ako smijem pitati koliko godina imate? Ja imam 28.
👱 sve ok
2.IVF⏳️
Da, sve tri smo zapravo imale prvu i ovako je završilo. Jel mislite da će vas biti jako strah zbog ovog iskustva u sljedećoj trudnoći? I ako smijem pitati koliko godina imate? Ja imam 28.
Ja imam 23,i da vec imam veliki strah za novu trudnocu. U bolnici sam pitala kolike sanse su da se to sve ponovi, gdje su mi rekli da je 50:50
Rekla sam da mi zadugo nece naumpasti zečja za trudnocom,ali citajuci tamo na forumu vec sad polako me zelja za ponovnim pokusajem, ali straaah velik.
🧔-34
🙎♀️-24
Želja * brzo pišem pa brkam slova 😂
Ja imam 23,i da vec imam veliki strah za novu trudnocu. U bolnici sam pitala kolike sanse su da se to sve ponovi, gdje su mi rekli da je 50:50
Rekla sam da mi zadugo nece naumpasti zečja za trudnocom,ali citajuci tamo na forumu vec sad polako me zelja za ponovnim pokusajem, ali straaah velik.
🧔-34
🙎♀️-24
Sortiraj odgovore
Najstariji