Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amelie
    02. Lipanj 2020. 22:49

PeaceLily

Drage žene lijepi pozdrav svima, nažalost pridružujem se ovoj temi. Jučer potvrđeni missed ab, čišćenje tabletama, dobila sam jednu jučer i dogovoreno je da sutra dođem u bolnicu, tamo ću ostati i dobiti drugu vrstu tableta da se to očisti. Pa me zanima, može li mi neko opisati kako ide s tim tabletama i bolnici, koliko se ostaje i što da ponesem? Ovo mi je prva trudnoća i prvi i nadam se i posljednji spontani. Trebala sam biti danas 10+4 ,ali eto stalo srčeko oko 8 tjedna.

Hej, zao mi je sto ti se to dogodilo.. ja sam to sve prosla u veljaci.. i sam boravak u bolnici je bio ok. Ostala sam nekih 8h i isti dan isla kući jer je većina toga uspjela izaći. Bolovi nisu bili uopce jaki ali to je jako individualno koliko sam shvatila i cula od prica drugih zena koje su to prosle. Pokusaj biti smirena i svakako slusaj lijecnike i pitaj sve sto te zanima. Ja sam se i kretala dosta i mislim da je to potaklo da krvarenje ide vise i brze sve izade. Nakon toga sam krvarila jos kojih 7-10 dana.. ne previse i na kontroli je sve bilo cisto. Drzi se i nadam se da si sutra već doma🤗

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Bella🌟
    03. Lipanj 2020. 07:40

Amelie

PeaceLily

Drage žene lijepi pozdrav svima, nažalost pridružujem se ovoj temi. Jučer potvrđeni missed ab, čišćenje tabletama, dobila sam jednu jučer i dogovoreno je da sutra dođem u bolnicu, tamo ću ostati i dobiti drugu vrstu tableta da se to očisti. Pa me zanima, može li mi neko opisati kako ide s tim tabletama i bolnici, koliko se ostaje i što da ponesem? Ovo mi je prva trudnoća i prvi i nadam se i posljednji spontani. Trebala sam biti danas 10+4 ,ali eto stalo srčeko oko 8 tjedna.

Hej, zao mi je sto ti se to dogodilo.. ja sam to sve prosla u veljaci.. i sam boravak u bolnici je bio ok. Ostala sam nekih 8h i isti dan isla kući jer je većina toga uspjela izaći. Bolovi nisu bili uopce jaki ali to je jako individualno koliko sam shvatila i cula od prica drugih zena koje su to prosle. Pokusaj biti smirena i svakako slusaj lijecnike i pitaj sve sto te zanima. Ja sam se i kretala dosta i mislim da je to potaklo da krvarenje ide vise i brze sve izade. Nakon toga sam krvarila jos kojih 7-10 dana.. ne previse i na kontroli je sve bilo cisto. Drzi se i nadam se da si sutra već doma🤗

Hvala na komentaru i dobrim željama😊 ako smijem pitati, koliko su tebi rekli da treba čekati dok se može na slijedecu?

Bella🌟
    03. Lipanj 2020. 09:58

Saznala sve. Upravo bila na uzv i rekli su da se prije preporučamo 3 mjeseca čekati ali sad po novom može i nakon slijedeće menstruacije.

• Bebac9697
    03. Lipanj 2020. 10:02

Pozdrav, i ja se pridružujem ovoj temi. Missed ab.  u 9tj.U petak sam bila u bolnici na medikamentima, otpustena u subotu gdje je samo receno da je uredu, nema potrebe da vise ostajem i da cu malo krvarit pa da se ne plasim. Vec danas krvarenje je stalo, samo na papiru kada se obrisem trag kao rozkasto,pa malo smeđe al skroz maloo. I imam kao menstrualne grceve kada se vise krecem po stanu. Ne dizem nista tesko. Jel to sve normalno?

PeaceLily meni su rekli da mogu pokusati nakon 3 mjeseca, dok to sve dođe na svoje i menstruacija se ustabili, jer moguce da cu imati prve dvije bas obilnije. Jer iako je sa tabletama sve ocisctilo ipak je to sok za maternicu. 

🧔-34
    🙎‍♀️-24
    5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔

Sara 🌸
    03. Lipanj 2020. 10:04

PeaceLily

Saznala sve. Upravo bila na uzv i rekli su da se prije preporučamo 3 mjeseca čekati ali sad po novom može i nakon slijedeće menstruacije.

Pozz, ja sam se sama ocistila, al nije velika razlika medikamentozno i bez. Isto mi je bio 8 tt kao tebi i doktorica mi je rekla nakon jednog ciklusa.
    Sretno

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Mara Kokosica
    03. Lipanj 2020. 10:07

Cure evo i mene nazalost na ovoj temi. 
    Ciscenje me tek ceka. 

06/20 blighted ovum 8tt.

Bella🌟
    03. Lipanj 2020. 12:41

Bebac9697.  Da nezz sad na kraju koliko čekati, možda je fizički tijelo spremnije brže nego psihički iako se ja trenutno osjećam ok i što prije želim ponovo, ali vidjet ću nakon slijedeće menstruacije i kad obavim 3D uzv zbog navodne pregrade u maternici pa ćemo za dva ciklusa moći nadam se.
    Mara. Znači nije ti počelo nikakvo krvarenje niti bolovi? Meni na kraju ispada da mi je ta jedna tableta prekjučer bila dovoljna i nisu mi danas više ništa dali. Još je kao malo ugruska ostalo i to bi se trebalo očistiti. Rekao je doktor da inače za žene koje nikad nisu radjale treba više tableta i ne krene odma ali kod mene je krenulo . Javljaj kakvo je stanje i što se dogadja.
    Rekao je dr da mogu folnu nastaviti piti i za 2 tjedna idem kod svoje soc gin na uzv da vidi jel sve otišlo za sigurno.

• Mara Kokosica
    03. Lipanj 2020. 13:21

PeaceLily

Bebac9697.Da nezz sad na kraju koliko čekati, možda je fizički tijelo spremnije brže nego psihički iako se ja trenutno osjećam ok i što prije želim ponovo, ali vidjet ću nakon slijedeće menstruacije i kad obavim 3D uzv zbog navodne pregrade u maternici pa ćemo za dva ciklusa moći nadam se.
    Mara. Znači nije ti počelo nikakvo krvarenje niti bolovi? Meni na kraju ispada da mi je ta jedna tableta prekjučer bila dovoljna i nisu mi danas više ništa dali. Još je kao malo ugruska ostalo i to bi se trebalo očistiti. Rekao je doktor da inače za žene koje nikad nisu radjale treba više tableta i ne krene odma ali kod mene je krenulo . Javljaj kakvo je stanje i što se dogadja.
    Rekao je dr da mogu folnu nastaviti piti i za 2 tjedna idem kod svoje soc gin na uzv da vidi jel sve otišlo za sigurno.

Imam povremeno grceve i sve kontam da je krenulo ali evo jos nista. Cula sam se dr.rekla je da je to normalno da se ne brinem i ako nista ne bude. Ali eto ja bi voljela da prode kao i tebi. E stalno mislim na tebe.
    Bebac kak si ti?

06/20 blighted ovum 8tt.

Bella🌟
    03. Lipanj 2020. 13:29

Mara Kokosica

PeaceLily

Bebac9697.Da nezz sad na kraju koliko čekati, možda je fizički tijelo spremnije brže nego psihički iako se ja trenutno osjećam ok i što prije želim ponovo, ali vidjet ću nakon slijedeće menstruacije i kad obavim 3D uzv zbog navodne pregrade u maternici pa ćemo za dva ciklusa moći nadam se.

Imam povremeno grceve i sve kontam da je krenulo ali evo jos nista. Cula sam se dr.rekla je da je to normalno da se ne brinem i ako nista ne bude. Ali eto ja bi voljela da prode kao i tebi. E stalno mislim na tebe.
    Bebac kak si ti?

Nema veze ako ne krene, krenuti će sigurno s drugim tabletama. Ali do sutra ti još možda i krene. S jedne strane bolje je biti u bolnici kad to krene, ja sam se iskreno prepala doma jer sam dosta počela krvariti i ogroman ugrušak je ispao iz mene(nemam kak to lijepse napisati) otprilike 10 cm dug i onda sam odlučila prije u bolnicu. I meni se doma veći dio očistio i u bolnici nisam imala bolove i slabije sam krvarila, i kako sam došla doma prije 2 sata sad mi je opet malo krenulo i počelo me boliti ali su mi rekli da će se to dogoditi i da se ne brinem jer još taj mali dio se mora očistiti. Svatko reagira drugačije očito.
    Kako si psihički? 
    Kako si ti Bebac sa svim sad?

• Mara Kokosica
    03. Lipanj 2020. 13:34

PeaceLily

Mara Kokosica

PeaceLily

Bebac kak si ti?

Nema veze ako ne krene, krenuti će sigurno s drugim tabletama. Ali do sutra ti još možda i krene. S jedne strane bolje je biti u bolnici kad to krene, ja sam se iskreno prepala doma jer sam dosta počela krvariti i ogroman ugrušak je ispao iz mene(nemam kak to lijepse napisati) otprilike 10 cm dug i onda sam odlučila prije u bolnicu. I meni se doma veći dio očistio i u bolnici nisam imala bolove i slabije sam krvarila, i kako sam došla doma prije 2 sata sad mi je opet malo krenulo i počelo me boliti ali su mi rekli da će se to dogoditi i da se ne brinem jer još taj mali dio se mora očistiti. Svatko reagira drugačije očito.
    Kako si psihički?
    Kako si ti Bebac sa svim sad?

Aha aha. Dobro je to sve. Samo nek je proslo najgore.

E pa ja sam sasvim ok. Cak mi i kazu moji da sam dobro. Znas sta... ja ti zapravo mislim da nekako nisam imala kad sve ni svarit. Tek saznas da si trudan onda domalo ovo te zadesi.
    Jednostavno treba gledat naprijed i gazit dalje kroz zivot s nadom. Dobra je stvar sto smo uopce zanijele. Ja to tako gledam. 
    Ali ipet se sjetit kako smo zamisljali bebicu i mene ko slonicu za Bozic i eto rastuzis se normalno. Sve su ovo neke Bozje kusnje za nas. 

06/20 blighted ovum 8tt.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.