Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jado
    07. Svibanj 2020. 10:51

Curke bok!
    Nisam svega mj i po na forumu a broj stranica se jako povecao :( bas mi je to tuzno.
    Grlim sve buduce mamice, pazite se i oporavljajte. Ceka vas na vrhu duge mala rainbow baby ❤🌷

Molila bi pomoc jer se NITKO NIGDJE ne javlja. Trebala bi na pretrage
    Trombofilija i trombofilija genotipizacija - to je u Petrovoj jel da? Jel se treba naruciti sada radi covida? Moze li se u Vinogr mozda? 
    Hormone fsh, lh, e2 i prolaktin - jel to mogu skupa sa tromb mozda odmah rijesiti?
    Antifsofolipidni sindrom - samo Rebro? Narucuje se i ceka mjesecima!?? I ako je pozitivan jel to nesto opasnije ili je samo problem u trudnoci? Ima li terapija ako zelis dijete sa tim poremecajem? 

Zuma
    07. Svibanj 2020. 11:15

Zdravo svima..ovjde sa po prvi put..nazalost u 8tj.nije bilo otkucaja srca. Radila sam ciscenje u bolnici tabletama koje idu vaginalno i oralno..nije bilo komplikacija..pvra kontrola sve bilo uredu. Nakon toga gin.mi preporucuje da cekam 6mj.do slijedece trudnoce, kaze zbog tih tableta. To me dodatno rastužilo jer bih htjela sto prije trudnocu. Da li je neka od vas imala ovakvo iskustvo i koliko ste čekale?

• hortensia
    07. Svibanj 2020. 12:54

Zuma

Zdravo svima..ovjde sa po prvi put..nazalost u 8tj.nije bilo otkucaja srca. Radila sam ciscenje u bolnici tabletama koje idu vaginalno i oralno..nije bilo komplikacija..pvra kontrola sve bilo uredu. Nakon toga gin.mi preporucuje da cekam 6mj.do slijedece trudnoce, kaze zbog tih tableta. To me dodatno rastužilo jer bih htjela sto prije trudnocu. Da li je neka od vas imala ovakvo iskustvo i koliko ste čekale?

Možeš li mi napisati svoje iskustvo s tabletama... Obično preporučuju do 3ciklusa ali ne zbog tableta..ako je riječ o mifepristoneu i miso... Protokol ne treba zbog njih čekati... Jedino ako ima neki drugi razlog.. 

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

• Bebanomoje
    07. Svibanj 2020. 13:56

Tea2807, pratila sam tvoju pricu na jesenskim bebama, ne mogu ni zamisliti kako ti je. Svaki tvoj post sam preplakala, i muzu prepričavala, neizmjerno mi je zao sto je tako na kraju zavrsio, do zadnje smo se svi nadali da ce ipak biti ok. Zao mi je sto je i sam porod tako tesko prosao. Ovaj period koji slijedi se isplaci, vristi, vici, ako ti se smije smij se, al zajedno sa svojim dragim, zajedno ste jaci ❤️ jednostavno dan za danom, i doci cete u fazu kada cete biti spremni za novu bebicu 
    Kod mene je drugacije situacija bila, ja sam se prirodno ocistila i na kraju sam krvarila 10 dana. 

• Tea2807
    07. Svibanj 2020. 14:34

Bebanomoje

Tea2807, pratila sam tvoju pricu na jesenskim bebama, ne mogu ni zamisliti kako ti je. Svaki tvoj post sam preplakala, i muzu prepričavala, neizmjerno mi je zao sto je tako na kraju zavrsio, do zadnje smo se svi nadali da ce ipak biti ok. Zao mi je sto je i sam porod tako tesko prosao. Ovaj period koji slijedi se isplaci, vristi, vici, ako ti se smije smij se, al zajedno sa svojim dragim, zajedno ste jaci ❤️ jednostavno dan za danom, i doci cete u fazu kada cete biti spremni za novu bebicu
    Kod mene je drugacije situacija bila, ja sam se prirodno ocistila i na kraju sam krvarila 10 dana.

♥️
    Jucer sam skidala sve slike ultrazvuka koje sam postavila po stanu jer se raspadnem svaki put kad ih pogledam. Cim sam doma, mi je malo lakse jer sam uz dragog

Zuma
    07. Svibanj 2020. 18:06

hortensia

Zuma

Možeš li mi napisati svoje iskustvo s tabletama… Obično preporučuju do 3ciklusa ali ne zbog tableta..ako je riječ o mifepristoneu i miso… Protokol ne treba zbog njih čekati… Jedino ako ima neki drugi razlog..

Pa ovako..smeđi iscjedak je poceo puno ranije..na ulzrazvuku je ustanovljeno da nema otkucaja srca pa sam primljena u bolnicu. Prvo sam dobila dvije tab.vaginalno i dvije oralno..krvarenje je počelo brzo..bolovi slabiji od menstrualnih..sve se očistilo isti dan sa krupnom sukrvicom. Kada sam sutra otpuštena iz bol.pila sam antibijotik i nesto za smanjenje krvarenja. Na kontroli za 14 dana kaže gin.sve odlično..krvarenje prestalo i to da ne planirano trud.6mj. Da uradim nalaze štitne. Inace to mi je bila druga trudnoća, prva uredna(imam sina 6god.). Nemam zdrav.prob. 

Amelie
    07. Svibanj 2020. 21:59

Jao cure, tesko je ovo sve citati.. toliko teskih i tuznih prica😢 ali opet nekako vjerujem da cemo sve mi prije ili kasnije uspjeti ostvariti tu zdravu, skolsku trudnoću! Mi evo ponovno pokusavamo u itrecem ciklusu od spontanog i puna sam strahova, ali sam si s druge strane rekla da idem ekstremno polako i razmisljam u kratkim ciljevima. Sad je cilj jesti zdravo, biti aktivan, pratiti ovulaciju i tijelo i eto nadati se plusu što prije. Kad ugledamo taj plus opet cu se fokusirati na prvi pregled i tako step by step. Ne mogu se ovaj put zanositi i necu se moci skroz opustiti nikako, ali cu nastojati biti smirena i tjerati negativne misli.. uostalom sto mi drugo preostaje? Ako se ubijam strahovima samo radim stetu, a nista dobro ni sebi ni bebi. Kako bude bit ce.. drzite se i hrabro naprijed!😘😘

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Jado
    07. Svibanj 2020. 22:33

Zuma

Kako je meni moj ginekolog rekao - tijelu treba duze da ustabili ciklus nakon tableta, beta puno sporije pada i cesto se ovulacija "ne dovrsi". Odnosno pocne i onda ne zavrsi. Ja sam imala prekid medikamentima 23.01 i rekao je jos 2 ciklusa da sacekamo. Td je to 5 mjeseci 
    Moj doktor inace nije panicar i veliki je strucnjak td mu apsolutno vjerujem 

Zuma
    08. Svibanj 2020. 07:31

Jado

Zuma

Kako je meni moj ginekolog rekao - tijelu treba duze da ustabili ciklus nakon tableta, beta puno sporije pada i cesto se ovulacija "ne dovrsi". Odnosno pocne i onda ne zavrsi. Ja sam imala prekid medikamentima 23.01 i rekao je jos 2 ciklusa da sacekamo. Td je to 5 mjeseci
    Moj doktor inace nije panicar i veliki je strucnjak td mu apsolutno vjerujem

Hvala na odg. Naravno da trebam slušati dok., ali uvijek se nadam. I to da ce tih sest mjeseci proci brzo..

• josipa3110
    08. Svibanj 2020. 11:28

Cure, imam uputnicu za toxoplasmosu da li je to isto sto i trombofilija? Mozda je glupo pitanje ali imam ih 100 pa ne znam vise sto je sto.tnx

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.