Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dija97
    28. Travanj 2020. 12:12

TiKi92

Dija97

Djevojke, koliko ste čekale da poslije pobačaja opet probate?😊💙

Sad ce biti tri mjeseca… Necemo jos dva sigurno pa onda kad dođu svi nalazi. Tamo od sedmog mjeseca, neoptereceno… Pa ako bude bude ove godine, ako ne, onda cemo iduce pokusavati konkretno. Ne zelim uopce zuriti.

Ovo mi se prvi put desilo, pa nisam toliko upućena što se tiče pH nalaza. Bila sam kod ginekologa na redovnoj  kontroli nakon sedam dana od dana pobačaja...I trebala bih opet za mjesec tj 8.5. Eh sad moje pitanje je da l trebam prvo otići podići pH nalaz i sa tim nalazom na pregled ili prvo na pregled pa onda po pH nalaz? Malo sam zbunjena jer se sve ovo izdešavalo u dva različita grada...

04/2020👼💔 Missed ab at 27 weeks, induced childbirth...

Orhideja1
    28. Travanj 2020. 16:04

zabrinutakata

Dobar dan drage moje evo imala sam kiretražu u 8 mijesecu prosle godine , ustanovili su mi da je molarna trudnoca bila blaga… sad neznam kad bi mogla opet na bebu mi radimo na njoj 3 miseca i nista svaki put razocarenje … menstruacija mi varira nekad na 28 dana nekad 25 nekad 30 i imam je po 4 5 dana najprije smedi iscijedak pa roskasto pa krv … ginekolog mi ne radi pa cu otici privatno sad kad mi stane …ali me zanima samo kad ste vi zatrudnile i jeste li pile sza i to …hvala unaprid i oprostite na dugom postu 🥰

Pozdrav, svakako je prošlo dovoljno vremena što se tiče fizičkog oporavka, sa psihološke strane ćeš najbolje sama znati kada si sprema
    Ciklusi su baš malo zbrkani pa je teško pogoditi ovulaciju, možeš probati sa lh trakicama za ovulaciju i ja osobno pijem samo folnu kiselinu.
    Nadam se da sam bar malo pomogla i sretno. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Orhideja1
    28. Travanj 2020. 16:10

Dija97

TiKi92

Dija97

Sad ce biti tri mjeseca… Necemo jos dva sigurno pa onda kad dođu svi nalazi. Tamo od sedmog mjeseca, neoptereceno… Pa ako bude bude ove godine, ako ne, onda cemo iduce pokusavati konkretno. Ne zelim uopce zuriti.

Ovo mi se prvi put desilo, pa nisam toliko upućena što se tiče pH nalaza. Bila sam kod ginekologa na redovnoj kontroli nakon sedam dana od dana pobačaja…I trebala bih opet za mjesec tj 8.5. Eh sad moje pitanje je da l trebam prvo otići podići pH nalaz i sa tim nalazom na pregled ili prvo na pregled pa onda po pH nalaz? Malo sam zbunjena jer se sve ovo izdešavalo u dva različita grada…

Dija97 neka to bude i posljenji put...
    Je li prošli pregled kod gin. bio uredan, bez nekih zaostataka u maternici?
    Mislim da na pregled možeš otići redovno bez obzira na phd nalaz, pa ako ti stigne naknadno samo nazoveš svog gin. i dogovoriš s njim da ti analizira nalaz. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    It's a boy 💙👣👶
    08/23 biokemijska

• Dija97
    28. Travanj 2020. 23:44

Orhideja1

Dija97

TiKi92

Dija97

Ovo mi se prvi put desilo, pa nisam toliko upućena što se tiče pH nalaza. Bila sam kod ginekologa na redovnoj kontroli nakon sedam dana od dana pobačaja…I trebala bih opet za mjesec tj 8.5. Eh sad moje pitanje je da l trebam prvo otići podići pH nalaz i sa tim nalazom na pregled ili prvo na pregled pa onda po pH nalaz? Malo sam zbunjena jer se sve ovo izdešavalo u dva različita grada…
    Dija97 neka to bude i posljenji put…
    Je li prošli pregled kod gin. bio uredan, bez nekih zaostataka u maternici?
    Mislim da na pregled možeš otići redovno bez obzira na phd nalaz, pa ako ti stigne naknadno samo nazoveš svog gin. i dogovoriš s njim da ti analizira nalaz.

Prošli pregled je bio i više nego uredan. Tad mi je ginekolog rekao da za mjesec dana dođem opet na pregled po  uputnicu za pH nalaz...A u klinici gdje sam imala pobacaj...mi je rečeno da dođem po pH nalaz kad bude gotov i da onda s tim nalazom odem na pregled za mjesec dana. Uglavnom hvala ti😊💙 Opet ću provjeriti kad bude gotov pH nalaz.

• Bebanomoje
    29. Travanj 2020. 19:21

Pozdrav cure, ne pisem ali citam ovu temu povremeno. Pokusavam maknuti misli sa toga, al zadnjih tjedan dana me bas sve vraca na tjedan kada sam hodala po doktorima. Danas sam isla na prvi pregled nakon spontanog, onaj osjecaj kad legnes na krevet i gledas ekran je uzasan, jer koliko sam puta gledala u taj ekran prije mjesec i pol sa nadom da ce nesto vidjeti...
    Cak me gin ohrabrio da budem psihicki jaka, ali savjetovao je 3 mjeseca pricekati sa trudnocom. Sto me iznenadilo, jer se sada sve cini ok, na hitnoj su rekli da mogu odmah nakon prve menge jer sam se prirodno ocistila. Sad me bas zabunio, ne znam sta da radim. Napravio mi je briseve pa cu svakako pricekati nalaze, sto dovodi do toga da ovaj mjesec ne mozemo pokusat jer ce do tada vec proci ovulacija. Nekako sam se nadala da mozemo pokusati vec ovaj mjesec, ali ipak nista od toga 

• una22
    29. Travanj 2020. 22:20

Bebanomoje

Pozdrav cure, ne pisem ali citam ovu temu povremeno. Pokusavam maknuti misli sa toga, al zadnjih tjedan dana me bas sve vraca na tjedan kada sam hodala po doktorima. Danas sam isla na prvi pregled nakon spontanog, onaj osjecaj kad legnes na krevet i gledas ekran je uzasan, jer koliko sam puta gledala u taj ekran prije mjesec i pol sa nadom da ce nesto vidjeti…
    Cak me gin ohrabrio da budem psihicki jaka, ali savjetovao je 3 mjeseca pricekati sa trudnocom. Sto me iznenadilo, jer se sada sve cini ok, na hitnoj su rekli da mogu odmah nakon prve menge jer sam se prirodno ocistila. Sad me bas zabunio, ne znam sta da radim. Napravio mi je briseve pa cu svakako pricekati nalaze, sto dovodi do toga da ovaj mjesec ne mozemo pokusat jer ce do tada vec proci ovulacija. Nekako sam se nadala da mozemo pokusati vec ovaj mjesec, ali ipak nista od toga

Draga, meni se dogodila ista stvar!
    Jucer je bilo mjesec dana kako mi se desio moj najveci gubitak..Jos nisam dobila prvu menstruaciju nakon spontanog..Takoder su mi rekli da mozemo probat poslije prve menstruacije, ali najzdravije nakon 3 menstruacije..Moras se poslozit, bit strpljiva, ali tesko je..Jer stalno mislis o tome zasto meni i kako se to desilo..Strpljivost i pozitivnost za dalje je kljuc!

• Bebanomoje
    30. Travanj 2020. 09:57

Una22 hvala ti na rijecima podrske 
    Meni je menga dosla nakon 33 dana, vjer ce i tebi kroz koji dan doci. Tjedan dana prije nego sto je dosla me bolilo kao da cu svaki tren dobiti, to me opet vracalo na tjedan kada je spontani poceo, ti vrazji bolovi... Da li ti imas kakve simptome? 
    Da, u ovom svemu treba strpljenja, ali treba prevladati i strah i tugu. Znam da ce doci sve na svoje, ali bas sam si nekako mislila da cemo se moci od ovog mjeseca poceti nadati i iscekivati. No nema veze, bitno da bude sve ok dalje. 

• una22
    30. Travanj 2020. 12:40

Bebanomoje

Una22 hvala ti na rijecima podrske
    Meni je menga dosla nakon 33 dana, vjer ce i tebi kroz koji dan doci. Tjedan dana prije nego sto je dosla me bolilo kao da cu svaki tren dobiti, to me opet vracalo na tjedan kada je spontani poceo, ti vrazji bolovi… Da li ti imas kakve simptome?
    Da, u ovom svemu treba strpljenja, ali treba prevladati i strah i tugu. Znam da ce doci sve na svoje, ali bas sam si nekako mislila da cemo se moci od ovog mjeseca poceti nadati i iscekivati. No nema veze, bitno da bude sve ok dalje.

Ma da znam razumijem te..Nemam draga moja nikakve simptome..Mi cemo pokusavati ponovno poslije prve, druge menstruacije, znaci vrlo brzo, jer nam je to najveca zelja u zivotu, drzi se i sretno dalje i da brzo ugledamo plusic♥️

• Dija97
    01. Svibanj 2020. 15:47

Djevojke, nakon pobačaja do kad vam je "išlo" mlijeko iz grudi? Da li ste pile kakve tablete za to? 

Orhideja1
    03. Svibanj 2020. 00:07

Dija97

Djevojke, nakon pobačaja do kad vam je "išlo" mlijeko iz grudi? Da li ste pile kakve tablete za to?

Mislim da je meni oko nekih tjedan dana, nisam pila nikakve tablete, ali sam bila baš disciplinirana i što manje dodirivat grudni. Dodir navodno šalje signal za laktaciju (proizvodnju mlijeka), ja sam bila oprezna i kod tuširanja. Ukoliko postoji mogućnost upale, pomažu listovi svježeg kupusa, možeš si proguglat. Ja sam bila na antibiotiku tjedan dana od pobačaja pa mi je to vjerojatno spriječilo upalu. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    It's a boy 💙👣👶
    08/23 biokemijska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.