Iv428 nazalost uredan uzv bas nista ne znaci... kromosomska ppgreska moze biti a s djetetom naizgled sve ok... super sto su ti plod vec nakon prvog pobacaja slali na analizu, obicno samo posteljicu salju i nista konretno ne saznas dok nemas tri pobacaja... sretno ti zelim sa svime❤
Iv428nazalost uredan uzv bas nista ne znaci… kromosomska ppgreska moze biti a s djetetom naizgled sve ok… super sto su ti plod vec nakon prvog pobacaja slali na analizu, obicno samo posteljicu salju i nista konretno ne saznas dok nemas tri pobacaja… sretno ti zelim sa svime❤
Ma svjesna sam toga da moze biti i da s plodom nije nesto u redu, ali vidjet cemo..vjerujem da svi mi pokusavam doznati odgovore jer kad se nesto lose desi, jedino sto mozemo znati je zasto.. Ali nazalost cesto ostanemo i bez tog odgovara. Hvala ti🧡🧡
Djevojke, koliko ste čekale da poslije pobačaja opet probate?😊💙
04/2020👼💔 Missed ab at 27 weeks, induced childbirth...
Dobar dan!
Može li mi netko pomoći?
28.03. sam imala spontani pobačaj u 11.tj trudnoće gdje sam se sama iščistila i nije bilo potrebe za kiretažom..
Krvarenje je trajalo 10-ak dana i nakon toga smo partner i ja imali nezaštićene spolne odnose.
Prije otprilike tjedan dana mi se svaki dan pojavljuje icjedak,sluz kao kod ovulacije. Da li je moguća trudnoća, a prva menstruacija poslije pobačaja još nije stigla..
Hvala Vam
Lp
Meni je 19. prošlo 4 mjeseca i najradije bi sad odmah pokušala, ali ipak čekam još jedan pregled 07.05. i nadsm se da ćemo onda moći ponovno pokušati.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Dobar dan!Može li mi netko pomoći?28.03. sam imala spontani pobačaj u 11.tj trudnoće gdje sam se sama iščistila i nije bilo potrebe za kiretažom..Krvarenje je trajalo 10-ak dana i nakon toga smo partner i ja imali nezaštićene spolne odnose.Prije otprilike tjedan dana mi se svaki dan pojavljuje icjedak,sluz kao kod ovulacije. Da li je moguća trudnoća, a prva menstruacija poslije pobačaja još nije stigla..Hvala VamLp
Mislim da je sve moguće, jedino što nećeš biti sigurna o čemu se radi dok ne odeš na kontrolni pregled kod ginića. Ja sam imala spontani u 13 tt i rekli su mi da beta može biti pozitivna i 6 tjedana nakon pobačaja, tako da ako i napraviš test za dva tjedna, nije sigurno je li nova trudnoća ili hormoni iz prošle.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Dobar dan!Može li mi netko pomoći?28.03. sam imala spontani pobačaj u 11.tj trudnoće gdje sam se sama iščistila i nije bilo potrebe za kiretažom..Krvarenje je trajalo 10-ak dana i nakon toga smo partner i ja imali nezaštićene spolne odnose.Prije otprilike tjedan dana mi se svaki dan pojavljuje icjedak,sluz kao kod ovulacije. Da li je moguća trudnoća, a prva menstruacija poslije pobačaja još nije stigla..Hvala VamLp
Mislim da je sve moguće, jedino što nećeš biti sigurna o čemu se radi dok ne odeš na kontrolni pregled kod ginića. Ja sam imala spontani u 13 tt i rekli su mi da beta može biti pozitivna i 6 tjedana nakon pobačaja, tako da ako i napraviš test za dva tjedna, nije sigurno je li nova trudnoća ili hormoni iz prošle.
Hvala na odgovoru!
Po preporuci iz bolnice kažu da odem na pregled kod ginekologa poslije prve menstruacije, tako da ću još malo pričekat i vidjeti hoće li doći menstruacija. A da mogu ostala bih sutra trudna, oboje jako želimo bebu..
Dobar dan drage moje evo imala sam kiretražu u 8 mijesecu prosle godine , ustanovili su mi da je molarna trudnoca bila blaga... sad neznam kad bi mogla opet na bebu mi radimo na njoj 3 miseca i nista svaki put razocarenje ... menstruacija mi varira nekad na 28 dana nekad 25 nekad 30 i imam je po 4 5 dana najprije smedi iscijedak pa roskasto pa krv ... ginekolog mi ne radi pa cu otici privatno sad kad mi stane ...ali me zanima samo kad ste vi zatrudnile i jeste li pile sza i to ...hvala unaprid i oprostite na dugom postu 🥰
Sad ce biti tri mjeseca... Necemo jos dva sigurno pa onda kad dođu svi nalazi. Tamo od sedmog mjeseca, neoptereceno... Pa ako bude bude ove godine, ako ne, onda cemo iduce pokusavati konkretno. Ne zelim uopce zuriti.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Nama je preporuka doktora bila, nakon tri redovita dobivena ciklusa, znači nakon tri mjeseca.
Sortiraj odgovore
Najstariji