Hvala, bas ste mi pomogle! Meni su inace isto ciklusi od 30-32 dana kako kad..
Dok sam u iscekivanju vjestice.. imate li iskustva i sto mislite o folnoj kiselini?
Gin mi je savjetovala da ju pocnem piti i prije iduceg pokusaja i za vrijeme, a i u ranoj trudnoci.
Slobodno možeš piti folnu, svakako neće štetiti, a navodno je jako bitna u prvim tjednima.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Evo, cure, i ja sam na žalost tu. Bilo je negdje 8 + nekoliko dana i jučer mi ustanovljen missed AB.
Jučer je krenulo lagani iscjedak sa sukrvicom, danas smećkasti iscjedak i povremeno sukrvica svježa.
Nadam se da će sve kroz vikend i možda ponedjeljak se pokrenut i izać samo.
Ovo nam.je prva trudnoća i pri missed ab.
Idemo se sad pokrpat fizički i emocionalno pa nastavit dalje. Kad budemo spremni pokušat ponovo…
Žao mi je da si članica ove teme, nadam se da će ti sve brzo i prirodno proći, i samo hrabro dalje.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Zao mi je :( odtugujte, obavite preglede i u nove pobjede. Folnu mozes odmah piti, nece skoditi, samo moze pomoci :)
Ima li koja cura da joj nakon spontanog nije došla mjesečnica, ni uz estrofem i duphaston terapiju?5mj prošlo meni još nista.
🧔1990.,spermiogram dobar
👩🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2
Kako to Marta? Sta kazr gin? Meni jr malo zakasnila obzirom na normalni ciklus al nista strasno
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Pozdrav cure.. Ja sam prije mjesec dana imala spontani u 8-9tjednu i isla sam na medikamentozni pobacaj... Posto je to bila ivf trudnoca zanima me kad bi opet mogli planirati postupak? Mislim da ne treba duga pauza kao kod klasicne kiretaze
Curke imala sam spontani u 4+5 nakon ivf postupka. Krenulo krvarenje 3.1 i sad nisam sigurna da li taj dan računam kao prvi dan ciklusa uglavnom nikako da mi stigne menga 🙈.
Tinini ako si bila u punoj stimulaciji trebala bi pauzirati 3mj ukoliko nisi možeš planirati već sad. Tako je meni bilo u prvom postupku ovo mi je na žalost drugi i opet spontani.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Marta - da. Racunaj na dan spontanog kao prvi dan ciklusa.
Cure od srca mi je zao sto ste to morale prozivjeti, pogotovo nakon ivf-a. Samo hrabro dalje!!
Da, bila je puna stimulacija... Marta, meni je stigla evo nakon 32 dana.. Dr je rekla da je ok do 40-45 dana
Meni je uz duuugo iscekivanje stigla jucer, 38.dan! Kasnjenje s obzirom na ciklus opcenito, ali to je sve normalno kad nam je organizam dozivio takvo nesto..
Meni su rekli da je granica kasnjenja do 6 tjedana, ako ne dode da se javim.. ali citala sam negdje da zene znaju dobiti na 7-8 tj.. za vise od toga nisam cula
Sortiraj odgovore
Najstariji