Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Novanova
    02. Veljača 2020. 20:28

Pozdrav cure.. Ja sam prije mjesec dana imala spontani u 8-9tjednu i isla sam na medikamentozni pobacaj... Posto je to bila ivf trudnoca zanima me kad bi opet mogli planirati postupak? Mislim da ne treba duga pauza kao kod klasicne kiretaze

Marta...
    02. Veljača 2020. 21:19

Curke imala sam spontani u 4+5 nakon ivf postupka. Krenulo krvarenje 3.1 i sad nisam sigurna da li taj dan računam kao prvi dan ciklusa uglavnom nikako da mi stigne menga 🙈.
    Tinini ako si bila u punoj stimulaciji trebala bi pauzirati 3mj ukoliko nisi možeš planirati već sad. Tako je meni bilo u prvom postupku ovo mi je na žalost drugi i opet spontani. 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Pipin
    02. Veljača 2020. 21:31

Marta - da. Racunaj na dan spontanog kao prvi dan ciklusa.

Cure od srca mi je zao sto ste to morale prozivjeti, pogotovo nakon ivf-a. Samo hrabro dalje!!

• Novanova
    02. Veljača 2020. 21:40

Da,  bila je puna stimulacija... Marta,  meni je stigla evo nakon 32 dana.. Dr je rekla da je ok do 40-45 dana

02. Veljača 2020. 22:29

Meni je uz duuugo iscekivanje stigla jucer, 38.dan! Kasnjenje s obzirom na ciklus opcenito, ali to je sve normalno kad nam je organizam dozivio takvo nesto..
    Meni su rekli da je granica kasnjenja do 6 tjedana, ako ne dode da se javim.. ali citala sam negdje da zene znaju dobiti na 7-8 tj.. za vise od toga nisam cula

03. Veljača 2020. 10:08

Pozdrav, cure! Nažalost i ja se pridružujem ovoj temi. 
    U 10. tjedanu mi je utvrđen missed ab (prva trudnoća), beba se prestala razvijati sa 7+5. U petak sam bila na medikamentoznom pobočaju i sad se još uvijek borim s emocijama i bolovima. Inače mi menstruacije i bolovi ne padaju teško, al ovo neželjeno stanje me baš baca u bananu. 
    Razumijem da nisam imala nikakvog utjecaja nad tim i da sad već sljedeći mjesec nakon menstruacije imamo novu šansu, ali mi se teško prešaltat sad u taj film, iako me nakon svega nakratko bio uhvatio optimizam, sad me pere teški pesimizam. 

Pipin
    03. Veljača 2020. 11:10

RedRobin

U 10. tjedanu mi je utvrđen missed ab (prva trudnoća), beba se prestala razvijati sa 7+5. U petak sam bila na medikamentoznom pobočaju i sad se još uvijek borim s emocijama i bolovima. Inače mi menstruacije i bolovi ne padaju teško, al ovo neželjeno stanje me baš baca u bananu.
    Razumijem da nisam imala nikakvog utjecaja nad tim i da sad već sljedeći mjesec nakon menstruacije imamo novu šansu, ali mi se teško prešaltat sad u taj film, iako me nakon svega nakratko bio uhvatio optimizam, sad me pere teški pesimizam.

Zao mi je sto si nam se pridruzila :( ali nitko te ne razumije bolje od zena na ovom topicu. Moj je bio krajem godine i razumijem te potpuno. Pa 2 mjeseca si bila u stanju trudnoce, naravno da je sok vratiti se na nulu i pomiriti s time da bebice vise nema. Ono sto ti mogu reci jest da vrijeme zbilja pomaze, i bol postaje nesto manje, rijede ces plakati i pocet ces se ponovno veseliti. Ovo je rana na srcu koju ces nositi zauvijek, ali s vremenom ces se s njome bolje nositi. Zelim vam puno srece u lovu an novi plusic, sigurna sam da ce se brzo pojaviti.

Ginny
    03. Veljača 2020. 12:45

red robin potpisujem Pipin; nekih dana je teze nekih lakse, vjerojatno je vama kojima je to prvo teze nego meni koja vec imam dicu a s druge str se cudim otkud sad, kako to kako to....

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

03. Veljača 2020. 14:53

RedRobin

Znam kako ti je, ja sam imala kompletni pobacaj krajem godine u 7tt i jos uvijek se nisam u potpunosti oporavila, svako malo se sjetim da sam nosila zivot i izgubila ga, ponekad imam osjećaj da je i dalje tu...
    Ali, uskoro krecemo u nove pokusaje sa iscekivanjem novog plusica, ali ova prva trudnoca ce zauvijek biti u mom srcu i taj gubitak cu uvijek pamtiti..
    Budi jaka i drzi se! Zelim i tebi brzo novi plusic!

Valevale1410
    03. Veljača 2020. 22:13

Evo mene opet na ovoj temi, opet ista prica kao i prosli put. Sve super, sve 5, i onda u 10tt sve staje. 
    Sutra opet u Petrovu pa cemo vidjeti sto dalje.
    Cure, jel koja od vas, ako je imala 2 spontana za redom, nakon drugog isla na neke pretrage? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.