I meni je moja dala. Ima normalnih.
Jesi vec bila na testiranju?
bila sam i pokazalo mi je neke anomalije, nisam jos otisla do gina al namjeravam ovih dana (nalaz mi je dosao prosli tjedan)
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Crookshanks, koliko si cekala na nalaz?
Mamica, zao mi je sto si tu.
Gledala sam malo cijene te pretrage u Hr i kosta oko 1500kn.
Mozda mozes i privatno otici ak ne naletis na nekog razumnog ginekologa.
Pozdrav cure. Imala sam missed ab u 8tt. Moja prva trudnoca. Sada se tjedan dana nakon svega borim s tugom i imam osjecaj da okolina to uopce ne razumije. Svima moja depresija ide na živce. Strah me jer imam osjecaj danmi ginekolog nece dati potrebne uputnice za pretrage, a ja ovo psihicki ne zelim prolaziti vise puta. Da li je netko radio pretrage privatno i koliko je to kostalo??
Pozdrav cure. Imala sam missed ab u 8tt. Moja prva trudnoca. Sada se tjedan dana nakon svega borim s tugom i imam osjecaj da okolina to uopce ne razumije. Svima moja depresija ide na živce. Strah me jer imam osjecaj danmi ginekolog nece dati potrebne uputnice za pretrage, a ja ovo psihicki ne zelim prolaziti vise puta. Da li je netko radio pretrage privatno i koliko je to kostalo??
Kakve pretrage zelis raditi? Ja sad cekam da prva M prode i idem privatno raditi sve briseve, kod moje privatne gin svi brisevi kostaju oko 750 kn.
Dat ce ti sigurno papu + briseve, KKS i urin.
Red Robin izenandilo me koliko brzo je nalaz dosao, nakon 2 tjedna! mislim da su tu i godine igrale ulogu ( u dvanju uputnica), meni ce uskoro 36, gin kaze to ti se sad svaki put moze dogodit, amo napravit pretrage
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
tockica grlim i razumin te, da, svi kazu, bolje da je otislo , bolje prije nego kasnije bla bla bla, al znam da te to trenutno uopce ne tjesi... nazalost, ljudi ne znaju sta bi rekli.... isplaci se i odtuguj koliko tribas.
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Evo mene opet na ovoj temi, opet ista prica kao i prosli put. Sve super, sve 5, i onda u 10tt sve staje.
Sutra opet u Petrovu pa cemo vidjeti sto dalje.
Cure, jel koja od vas, ako je imala 2 spontana za redom, nakon drugog isla na neke pretrage?
Bok cure. Evo krvarim, sva sreća pa prirodnim putem.
Vale evo meni staje u 6tt…drugi put. Isto mi je gin rekla da treba 3 puta, ali sutra idem kod privatne i nadam se da ce biti susretljiva.
Dali je netko od vas i bio vec na pretragama i ikad dobio jasne rezultate?
Znam da mogu ostat trudna, plod se ugnjezdi super i onda se sve razvija osim ploda. To je zasad laički nalaz.
Da, vidjela sam na nasoj temi. :((( Drzi se, doci ce i nama sunceko.
Mene je ginekolog poslije prvog spontanog poslao na vadjenje krvi, koagulacija krvi.
Mislim da ce mi sada dati jos neke daljnje pretrage ako se nista ne nadje u brisevima.
Zeljela bih napraviti briseve, hormone, torch, a i trombofiliju iz razloga sto mi otac ima suzenja krvnih zila. Iako su mi vec rekli da se pretrage nakon prvog puta ne daju i da se trombofilija manifestira kasnije(u mom slucaju razvoj nije zaostao nego su nestali otkucaji i cirkulacija). Imam 32 godine i nemam ni volje ni vremena proci ovo jos koji puta da se njima isplate pretrage. Kks i urin sam vec radila. Hormone mogu dobit od opce prakse. Zanima me mogu li ova druga 2 nalaza trazit od opce?
Zeljela bih napraviti briseve, hormone, torch, a i trombofiliju iz razloga sto mi otac ima suzenja krvnih zila. Iako su mi vec rekli da se pretrage nakon prvog puta ne daju i da se trombofilija manifestira kasnije(u mom slucaju razvoj nije zaostao nego su nestali otkucaji i cirkulacija). Imam 32 godine i nemam ni volje ni vremena proci ovo jos koji puta da se njima isplate pretrage. Kks i urin sam vec radila. Hormone mogu dobit od opce prakse. Zanima me mogu li ova druga 2 nalaza trazit od opce?
Naravno da mozes, sve mozes traziti! Briseve i hormone vjerujem da ce ti dati, ovo drugo teze - ali bori se!
Sortiraj odgovore
Najstariji