Hej cure, imam potrebu podijeliti s vama svoju priču. Naime imala sam tri spontana pobačaja, prvi je bio davno u šestom tjednu, sve otišlo samo. Drugi put je bilo prije dvije godine missed ab, na uzv saznajem da je bebi stalo srce u 10 tjednu i završim na kiretazi. Nakon toga obavljam sve pretrage i saznajem da imam povišene NK stanice koje nitko ne zna sto su, imam mutacije blaže varijante i kandidat sam za fragmin, imam nešto niži progesteron i poprilično nizak AMH. Nakon toga ostajem opet trudna, sve prirodno i doslovno odmah . Stavljaju ne na fragmin, utrogestan, folacin, uzv gotovo svaki tjedan, Beta savršena, srce kuca na 5 plus 6 i sve izgleda savršeno. U 11 tjednu saznajem da je opet stalo srce i cijela priča ispočetka . Poslali smo sve na analizu i saznali da je bio dečko koji je imao Pattau. Slomila sam se i umrla doslovno s njim. Neki dan saznajem da sam opet trudna. Beta opet savršena , a moj strah strašan. Nemam izbora nego misliti pozitivno i praviti se kao da nisam trudna. Suosjećam sa svima vama i ne znam uopće kako to preživjeti i živjeti normalno s tim.
Hej cure, imam potrebu podijeliti s vama svoju priču. Naime imala sam tri spontana pobačaja, prvi je bio davno u šestom tjednu, sve otišlo samo. Drugi put je bilo prije dvije godine missed ab, na uzv saznajem da je bebi stalo srce u 10 tjednu i završim na kiretazi. Nakon toga obavljam sve pretrage i saznajem da imam povišene NK stanice koje nitko ne zna sto su, imam mutacije blaže varijante i kandidat sam za fragmin, imam nešto niži progesteron i poprilično nizak AMH. Nakon toga ostajem opet trudna, sve prirodno i doslovno odmah . Stavljaju ne na fragmin, utrogestan, folacin, uzv gotovo svaki tjedan, Beta savršena, srce kuca na 5 plus 6 i sve izgleda savršeno. U 11 tjednu saznajem da je opet stalo srce i cijela priča ispočetka . Poslali smo sve na analizu i saznali da je bio dečko koji je imao Pattau. Slomila sam se i umrla doslovno s njim. Neki dan saznajem da sam opet trudna. Beta opet savršena , a moj strah strašan. Nemam izbora nego misliti pozitivno i praviti se kao da nisam trudna. Suosjećam sa svima vama i ne znam uopće kako to preživjeti i živjeti normalno s tim.
Samo da pozelim srecu 🍀 da Bude sve OK do kraja.. Misli pozitivno, cuvaj se.. 🍀❤️❤️❤️
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Zabrinuta puno ti hvala , trebati će mi sreća, fige i dobre misli. Čak su i doktori skeptični i govore ajde dan po dan. Bas mi je teško i strah ne jako. Kako ste vi cure to koje ste Vis puta bike trudne podnosile?
ventolin sretno, kao sto doktor kaze, dan po dan, ne mogu se ni zamisliti u tvojoj situaciji
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Ventolin bjezi s ove teme i ne vracaj se ! Sretno🙏🙏🙏
Ako mi netko tko je imao rani spontani moze pomoci...ja imam losu betu i jedva vidljivu gv u ...i kao prirodno se cistim ali to je zasad 4 dana obicne menge bez grceva....u sub pregled...cini mi se da to nije to...danas sam 6+4 ali gv je i manja i zanima me koliko bi toga trebalo izaci da to bude to...temp 37...bojim se da cu zavrsit na tabl ili kiretazi a jos dojim..
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
ja sam prvu trudnoću gubila u šestom tjednu. Meni je samo odjednom krenuo izljev i narednih šest sati je curilo. Ja bi osjetila potrebu da mi se piški, otišla na wc, curilo je par minuta i tako cijelu noć. Nije me bolilo jače od menstruacije . Nekoliko dana sam čekala da krene. Stepi se još malo krenuti će . Uvijek postoji šansa da ti malo ostane ali nadajmo se najboljem. Želim da se sto prije rjesis muke.
Hortensia i ja sam imala prodni spontani plod stao u 6tt i ges.vrevica je bila 3.45x3.00 plod je odmah izasao ali krvarenja obilnog nije bilo na pregledu nakon 4 dana nakon izlaska ploda gest.vrecica je jos bila tu dobila sam medikamente 3 popila odmah i nakon 38 sati vaginaletu ..reakcija onako nista strasno ni prejako sve skoro pa na dnevnom ..opet idem nakon 2 dana i gest. Se smanjila na 2.8 x1.0 cm i dobijam jos jednu vaginaletu i onda mi je samo u jednom mlazu na wc izalo nesto malo vece inace opet i dalje oskudno ciscenje...sutra mi je (nakon 8 dana) ultrazvuk i nadam se da je sve otislo...javim...
Samo da se javim da je svemu dosao kraj i sad psihickci oporavak...bila sam na ultrazvuku sve je cisto sve je prirodno otislo ..na ljeto idemo dalje..puno hvala svima koji ste me hrabrili u mojim teskim momentima i bili uz mene ...ljubim vas sve hvala vam jos jednom i puno srece svima ...
Samo da se javim da je svemu dosao kraj i sad psihickci oporavak…bila sam na ultrazvuku sve je cisto sve je prirodno otislo ..na ljeto idemo dalje..puno hvala svima koji ste me hrabrili u mojim teskim momentima i bili uz mene …ljubim vas sve hvala vam jos jednom i puno srece svima …
Jel40 super da je sve dobro prošlo, koliko su ti rekli da pauziraš? Nadam se da se vidimo na nekoj lijepšoj temi uskoro🤞🤞
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Najmanje 3 menstruacije ali ja svakako ni ne planiram prije ljeta nista...nadam se i ja ...puno hvala svima ...
Sortiraj odgovore
Najstariji