Cure, samo sam vas dola utješiti sve zajedno. Bila sam dio ove grupe, jer sam u 9.mjesecu imala spontani u 10.tjednu trudnoće s jakim trudovima, sve je otišlo iz dva stiska nad wc-om, i kasnije su mi davali ijekcije za čišćenje krvi koje je još malo ostalo u maternici. 1.11., znači odmah nakon prvog ciklusa ugledala sam nov plus na testiću. Bila sam u ogromnom strahu, ali evo sada sam sretna trudnica u 14+3. Želim vam svima svu sreću i da ugledate plusiće u ovoj godini. Pusaa
Sjecam te se jer sam gledala grupu ljetnih trudnica dok sam bila trudna, nisam se javljala, kao da sam predosjecala. Nazalost spontani u 12 tjednu prije koji tjedan. Hvala na ohrabrujucem postu i nadam se slicnoj situaciji! i hvala Bogu da si zdrava i sretna trudnica u 14. tjednu, samo tako dalje!
Pipin u potpunosti mogu kopirati tvoju objavu, osim što sam forum počela pratiti u proljetno-ljetnim, još uvijek pogledam ljetne samo da se uvjeri da su sve ok.
Mrvičak hvala na ohrabrenju
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Prije 3.5 tjedna imala sam drugi spontani u 13tt i sad sam u iščekivanju prve menstruacije kroz neka 2 tjedna. Molim vas kakve su bile vaše prve menstruacije s obzirom da se ja već sad bojim da bi moglo vraški bolit ili mi je to samo strah nakon spontanog.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
It's a boy 💙👣👶
08/23 biokemijska
Cure, samo sam vas dola utješiti sve zajedno. Bila sam dio ove grupe, jer sam u 9.mjesecu imala spontani u 10.tjednu trudnoće s jakim trudovima, sve je otišlo iz dva stiska nad wc-om, i kasnije su mi davali ijekcije za čišćenje krvi koje je još malo ostalo u maternici. 1.11., znači odmah nakon prvog ciklusa ugledala sam nov plus na testiću. Bila sam u ogromnom strahu, ali evo sada sam sretna trudnica u 14+3. Želim vam svima svu sreću i da ugledate plusiće u ovoj godini. Pusaa
Sjecam te se jer sam gledala grupu ljetnih trudnica dok sam bila trudna, nisam se javljala, kao da sam predosjecala. Nazalost spontani u 12 tjednu prije koji tjedan. Hvala na ohrabrujucem postu i nadam se slicnoj situaciji! i hvala Bogu da si zdrava i sretna trudnica u 14. tjednu, samo tako dalje!Pipin u potpunosti mogu kopirati tvoju objavu, osim što sam forum počela pratiti u proljetno-ljetnim, još uvijek pogledam ljetne samo da se uvjeri da su sve ok.
Mrvičak hvala na ohrabrenju
I ja bacim oko :) tesko se odvojiti od teme koju si nadobudno pratio
Prije 3.5 tjedna imala sam drugi spontani u 13tt i sad sam u iščekivanju prve menstruacije kroz neka 2 tjedna. Molim vas kakve su bile vaše prve menstruacije s obzirom da se ja već sad bojim da bi moglo vraški bolit ili mi je to samo strah nakon spontanog.
Nemas se cega plasiti.. Nije bolna nista vise nego Inace.. Bar moje nisu bile, cak MI je ova druga menstruacija posle spontanog dosla bez ijednog simptoma.. 😒..
Mrvicak hvala puno, I sretno 🌺❤️
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Nemas se cega plasiti.. Nije bolna nista vise nego Inace.. Bar moje nisu bile, cak MI je ova druga menstruacija posle spontanog dosla bez ijednog simptoma.. 😒..
Pobačaj mi je bio induciran injekcijama i grozan, pa čim pomislim na moguće bolove odmah me strah.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
It's a boy 💙👣👶
08/23 biokemijska
Hvala svima na savjetima, vjerojatno cu otici sve obaviti privatno. Znate li kako se krecu cijene?
Radila briseve nakon prvog spontanog, samoinicijativno jer su svi rekli da ne treba - u nalazu ureaplasma na granici za lijecit ili ne prema rijecima gibekologa. Nalaz <10^4. S obzirom da zelim trudnocu, lijecili smo. Odmah po zavrsenju antibiotika ostala trudna. Vidjet cemo kako ce se razvit trudnoca.
Svakako preporucam radit briseve. Mene su koštali 600 kn - klamidija, ureaplasma i jos nesto.. ne znam napamet ☺️
Hvala svima na savjetima, vjerojatno cu otici sve obaviti privatno. Znate li kako se krecu cijene?
Radila briseve nakon prvog spontanog, samoinicijativno jer su svi rekli da ne treba - u nalazu ureaplasma na granici za lijecit ili ne prema rijecima gibekologa. Nalaz <10^4. S obzirom da zelim trudnocu, lijecili smo. Odmah po zavrsenju antibiotika ostala trudna. Vidjet cemo kako ce se razvit trudnoca.
Svakako preporucam radit briseve. Mene su koštali 600 kn - klamidija, ureaplasma i jos nesto.. ne znam napamet ☺️
Talija želim ti urednu i školsku trudnoću
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
It's a boy 💙👣👶
08/23 biokemijska
Pobačaj mi je bio induciran injekcijama i grozan, pa čim pomislim na moguće bolove odmah me strah.
Meni je prva menga nakon induciranog poroda došla za 5 tjedana, prvo me bolilo tri dana a ni kapi krvi i onda je krenulo, nije bilo jako bolno a isto sam se pripremala na užas, samo je bila obilna ali i bolje da se čisti
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Cure pitanje...missed ab s tocno 6 tj..ali vidila se samo mala gv i beta samo 1300 sto znaci za 5 tj....doc mi htjela dati uputnicu za kiretazu ali ja sam htjela pricekati da krene prirodno...i krenulo je odmah jucer na 6+1..sad dva pit: ima li netko da je sve to prirodno odradio ovako rano i sto mogu ocekivati....i s obzirom da je prvi ovakav nakon uredne trudnoce i 36 god...trebam li ikakve pretrage...mislim privatno jer znam da mi nece dat preko zdr...i koliko cekati nakon ovakvog ranog...puno hvala na odg.
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji