Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Siječanj 2020. 08:36

Pozdrav svima. Imala sam nedavno 1.spontani.. vec sam pisala tu o tome..
    I sad me zanima sljedece, privatni gin je preporucio cervikalne briseve (mikoplazmu, ureaplazmu itd..) kako bi eventualno izbacili bakteriju kao uzrok.
    A socijalni gin mi odbija napraviti briseve jer kaze da nisu potrebni jer sam mlada, zdrava i nemam nikakvih tegoba i simptoma bakterije, te da se brisevi rade nakon dva ili vise pobacaja, ali da ce mi svakako napraviti kad budem ponovno trudna.
    Papa je bio prije trudnoce uredan i cist osim gljivica kojih sam se rijesila.

Molim savjez

Orhideja13
    13. Siječanj 2020. 08:49

flowers

I sad me zanima sljedece, privatni gin je preporucio cervikalne briseve (mikoplazmu, ureaplazmu itd..) kako bi eventualno izbacili bakteriju kao uzrok.
    A socijalni gin mi odbija napraviti briseve jer kaze da nisu potrebni jer sam mlada, zdrava i nemam nikakvih tegoba i simptoma bakterije, te da se brisevi rade nakon dva ili vise pobacaja, ali da ce mi svakako napraviti kad budem ponovno trudna.

Molim savjez

Jutro... Ako imas mogucnost odi privatno I uradi sve.. Ja Sam u De, I ovdje cekaju tri spontana da negdje posalju, da se trazi razlog.. Medjutim, ja Sam nakon drugog bukvalno otisla svojoj Dr I rekla daj Mi da radim nesto, da vidim u cemu je problem, da bi ona na sve samo, govorila sve je OK, ti nemas problem, jednostavno spontani se desavaju, I na kraju je pristala da radim test na trombofiliju, PA Sam ja Onda o svom trosku kontrolisala stitnu, Sa kojom imam Problem, a tko zna koliko vec dugo.. Tako da ja ti preporucujem ako si ikako u mogucnosti radi sve preglede sto mislis da treba, jer njima he spontani nesto sasvim normalno.. 

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

Fluffy
    13. Siječanj 2020. 08:52

Flowers, mene je moja dr poslala vadit briseve nakon izgubljene trudnoce, ali tek kad sam krenila planirat iduxu trudnocu. Tako da evo sad u trudnoci te iste briseve mi nije uzimala. Mislim da ako ti je papa bio dobar prije trudnoce, da se ne trebas oko tog oprerecivati, jer kod zena kojima papa je uredan oni nikad ne salju dalje na uzimanje briseva. Kad dode iduca trudnoca, svakako ce na pocetku trudnoce uzet te briseve. Nalazi su brzo gotovi. Ako si bas zabrinuta oko tog, mozda da ti privatnik to obavi, ako si u mogucnosti platiti. 

Nova19
    13. Siječanj 2020. 08:55

flowers

Molim savjez

Flowers DEFINITIVNO ODI PRIVATNO I NAPRAVI PRETRAGE!!!! tako su meni rekli nakon prvog spontanog, pa se desio drugi RADI UREAPLASME! s tim da sam tada JA predlozila te pretrage. Nazalost nisam znala da to moze biti uzrok nakon prvog jer sam uvijek imala ciste i uredne nalaze... odi radi svog mira ako nista drugo. sretno

Pipin
    13. Siječanj 2020. 09:01

Da, ako si mozes priustiti odi privatno. Ja sam isto imala 1 spontani i uskoro isto idem raditi sve te pretrage...

Lavica27
    13. Siječanj 2020. 09:02

Cure bez uvrede al kakve veze mladost,cist papa imaju veze s brisevima i garancijom da ce biti uredni?? Ja sam prvi put pokupila ureaplazmu sa svojih 22 godine, imala sam svega tri partnera u zivotu i kontrolirala se redovito i nikakvih simptoma! Jednom je izljecila i nije je bilo 10 godina da bi je dobila u prosloj trudnoci koja je zavrsila spontanim u 12.tjednu. od tog spontanog do nove trudnoce (unutar 5 mjeseci)mi je sam soc.gin rekao da radimo briseve i otkad sam ostala trudna (jer trudnoca zna aktivirati npr ureaplazmu opet) mi je dva puta radio briseve. To je vase pravo,placate socijalnog ginekologa mjesecno itekako i tražite to i ne pusite te bullshit fore. Kakve veze ima fckn papa test s cervikalnim brisevima? Pa to se s mozgom pozdravilo... mozda jako reagiram i isprike al ispalim na to. Najlakse nekom rec aj ti imaj tri pobacaja pa cemo mi radit svoj posao. Kazahstan je bolja opcija HR nekad mi se cini...

13. Siječanj 2020. 11:14

Cure, samo sam vas dola utješiti sve zajedno. Bila sam dio ove grupe, jer sam u 9.mjesecu imala spontani u 10.tjednu trudnoće s jakim trudovima, sve je otišlo iz dva stiska nad wc-om, i kasnije su mi davali ijekcije za  čišćenje krvi koje je još malo ostalo u maternici. 1.11., znači odmah nakon prvog ciklusa ugledala sam nov plus na testiću. Bila sam u ogromnom strahu, ali evo sada sam sretna trudnica u 14+3. Želim vam svima svu sreću i da ugledate plusiće u ovoj godini. Pusaa

Pipin
    13. Siječanj 2020. 12:30

mrvičak

Cure, samo sam vas dola utješiti sve zajedno. Bila sam dio ove grupe, jer sam u 9.mjesecu imala spontani u 10.tjednu trudnoće s jakim trudovima, sve je otišlo iz dva stiska nad wc-om, i kasnije su mi davali ijekcije za čišćenje krvi koje je još malo ostalo u maternici. 1.11., znači odmah nakon prvog ciklusa ugledala sam nov plus na testiću. Bila sam u ogromnom strahu, ali evo sada sam sretna trudnica u 14+3. Želim vam svima svu sreću i da ugledate plusiće u ovoj godini. Pusaa

Sjecam te se jer sam gledala grupu ljetnih trudnica dok sam bila trudna, nisam se javljala, kao da sam predosjecala. Nazalost spontani u 12 tjednu prije koji tjedan. Hvala na ohrabrujucem postu i nadam se slicnoj situaciji! i hvala Bogu da si zdrava i sretna trudnica u 14. tjednu, samo tako dalje!

Ginny
    13. Siječanj 2020. 13:06

mrvicak divno sritno ti bilo! 
    ja sam imala spontani prije misec dana u 12tt, morala sam na kiretazu jer je plod ostao na 9tt, tek sam na redovnoj kontroli saznala da nesto nije ok, inace sam se super osjecala, nisam imala nikakva krvarenja ni nista.  onda sam malo sufala i citala iskustva ovdje na forumu pa eto i da podijelim svoje onda. dosao mi je nalaz phd, moguca trombofilija, ginekolog mi je dao uputnicu za dalje iako mi je ovo prvi spontani, imam dvoje dice iz dvi uredne trudnoce (5.5g i 7.5g) . 
    što se same kiretaze tice, imala sam divno iskustvo, koliko tako nesto moze bit divno jel, ne znam koju drugu rijec da upotrijebim, zahvalna sam cijelom osoblju kbc split na jako humanom i empaticnom pristupu na svim odjelima koje sam pohodila zbog ovog. 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

13. Siječanj 2020. 14:53

Hvala svima na savjetima, vjerojatno cu otici sve obaviti privatno. Znate li kako se krecu cijene?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.