Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • jel40
    07. Siječanj 2020. 20:17

Kad si radila prvi pregled? ja bi sto prije da vidim da je sve izaslo ok naravno kad se smanji krvarenje nemislin sutra :) evo sam se i nasmijala ..

• jel40
    07. Siječanj 2020. 20:30

Hvala nova bas tako u strahu sam jer neznam sta me ceka bas si dobro rekla ja tako uvjek nadam se najgorem a to je kad si slabic od zene sta cu takva sam znam najgora za sebe ..u roku koliko sati ti je pocelo evo ja sam 9 sati nakon popijenih tableta?

• Malenaa88
    07. Siječanj 2020. 21:11

Jel40 moja situacija prosle godine pobacaj u 9tt. Dali mi tablete. Prvi dan par sati iza tableta krenulo krvarenje, ugrusci. Ali kod mene sutradan je krenulo bas jace krvarenje i tad se sve ocistilo. Trajalo je krvarenje mozda 4 ili 5 dana i jos toliko ono kao po kap smedjeg. Ja nisam pila tablete protiv bolova iako mi je doktorica tada rekla da sam mogla uzet nesto protiv bolova. Takodjer zelim da ti prodje sto bezbolnije

Nova19
    07. Siječanj 2020. 21:14

jel40

Hvala nova bas tako u strahu sam jer neznam sta me ceka bas si dobro rekla ja tako uvjek nadam se najgorem a to je kad si slabic od zene sta cu takva sam znam najgora za sebe ..u roku koliko sati ti je pocelo evo ja sam 9 sati nakon popijenih tableta?

Joj ne znam više točno, mislim da mi je počelo 12 sati nakon zadnje tablete... ja mislila da će odmah krenuti a ono šipak... ne brini, i nisi slaba nikako, treba to sve izdržati, najviše psihički! Mi smo tu pa se javljaj/izjadaj/olakšaj... 
    Ja sam išla na prvu kontrolu tjedan dana nakon spontanog pa opet tjedan dana kasnije. Bila nestrpljiva i htjela biti sigurna da je sve izašlo.
    Sretno 💗

• jel40
    07. Siječanj 2020. 21:17

Hvala puno da krenuli su ugrusci pri mokrenju vidim u wc ..stomak utrnut boli ali nista za neizdrzat za sad ..hvala vam svima sto postojite i olaksavate mi ovaj grozan trenutak ..hvala svima od srca sa vama mi je lakse..

• jel40
    08. Siječanj 2020. 09:52

Samo da vam javim nista sunoc do ponoc sve podnosljivo bez tableta samo pri mokrenju izlazili komadici i krvarenje ..noc mirna jutro evo isto nemam ni neko veliko krvarenje samo pikanje lagano mozda kao malagarava bude da danas krene krvarenje..veceras u 23.00 imam stavit vaginaletu Mispregnol 400 pa cemo vidjet..čak mi se i vrti da ja nisam reagirala na ovo? :(  sto mislite? Ja sam inace jednoroga maternica imam samo desnu strane maternice znaci pola nego normalne zene ..

Nova19
    08. Siječanj 2020. 09:59

jel40

Samo da vam javim nista sunoc do ponoc sve podnosljivo bez tableta samo pri mokrenju izlazili komadici i krvarenje ..noc mirna jutro evo isto nemam ni neko veliko krvarenje samo pikanje lagano mozda kao malagarava bude da danas krene krvarenje..veceras u 23.00 imam stavit vaginaletu Mispregnol 400 pa cemo vidjet..čak mi se i vrti da ja nisam reagirala na ovo? :( sto mislite? Ja sam inace jednoroga maternica imam samo desnu strane maternice znaci pola nego normalne zene ..

vjerujem da stres pridonosi tome svemu... ako se ne osječaš dobro ni kasnije kontaktiraj doktora, ali mislim da ćeš ti sve to dobro riješiti... ja sam bila dobila Mispregnol ali tablete, ne vaginalete... možda ti nakon nje krene jače.
    uskoro će sve biti iza tebe, samo treba izdržati ovaj period. najgora je psiha, fizički je manje strašno.
    javljaj

• Malenaa88
    08. Siječanj 2020. 10:44

Jel40 nije svacije tijelo isto nekome ce odma krenuti nekom kasnije. Drzi se uputa doktora i ako se ne osjecas dobro uvjek mozes doktora kontaktirat. Kod mene je bio slucaj da je tek sutradan navecer krenulo jako krvarenje kao sto sam ti napisala. Sve u svemu javljaj se i da sto brze prodje i zelim sto brzi oporavak 

• Marta82
    08. Siječanj 2020. 23:33

Pozdrav cure, 
    Zanima me kad se doktori odlučuju na kiretazu a kad da se s tabletama prirodno očisti tijelo? Meni je bio 9 tjedan i poslana sam odmah nakon 2 dana na kiretazu vakumom, doktor rekao sve prošlo dobro. Ali na kraju nije dobro, 29.8.bila kiretazu i evo nakon 4 ipo mj još nisam dobila stvari, dali su mi i duphastone tablete koje sam pila 12 dana i opet ništa. Pratili me na ultrazvuku, dolazi do ovulacije, folikul se stvaraju ali krvarenja niotkud. Najgore sta sam ja citala je asherman sindrom, tj. priraslice koje se stvore kod kiretaze i onemogućuju krvarenje. 

🧔1990.,spermiogram dobar
    👩‍🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
    2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
    2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
    2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
    2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
    2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
    Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2

Orhideja13
    09. Siječanj 2020. 00:47

Nova19

jel40

Samo da vam javim nista sunoc do ponoc sve podnosljivo bez tableta samo pri mokrenju izlazili komadici i krvarenje ..noc mirna jutro evo isto nemam ni neko veliko krvarenje samo pikanje lagano mozda kao malagarava bude da danas krene krvarenje..veceras u 23.00 imam stavit vaginaletu Mispregnol 400 pa cemo vidjet..čak mi se i vrti da ja nisam reagirala na ovo? :( sto mislite? Ja sam inace jednoroga maternica imam samo desnu strane maternice znaci pola nego normalne zene ..

vjerujem da stres pridonosi tome svemu… ako se ne osječaš dobro ni kasnije kontaktiraj doktora, ali mislim da ćeš ti sve to dobro riješiti… ja sam bila dobila Mispregnol ali tablete, ne vaginalete… možda ti nakon nje krene jače.
    uskoro će sve biti iza tebe, samo treba izdržati ovaj period. najgora je psiha, fizički je manje strašno.
    javljaj

Bas tako, psiha je najgora.. Probaj Jel40 da se opustis, I daj vremena svom tijelu da odradi to kako treba.. Bit ce to sve dobro ako Bog da.. Javljaj Nam se ❤️

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.