Mame iz Splita i okolice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tita 13
    08. Lipanj 2015. 17:00

strašno! mene je stvarno sram. zato baš i ne pišem po forumu, jer kad god sam do sad nešto napisala - zasrala sam. ozbiljno razmišljam da ovu doli poruku šta se ponavlja prominim u nešto tipa "inače nisam ovako glupa" :9

Najbolji način da predvidite budućnost je da je sami stvorite

crnamala
    08. Lipanj 2015. 23:09

Dare mi smo isto u dr Kraus i obozavam ju.
    Jucer se vratili s Visa-mislili okupat i bebaca ali je bilo prehladno. Kupili smo mu taj swimmtrainer u babycentru u city-a jer sam kao clan imala neki popust inace kosta 180 kn!?! Skup je al djeluje kvalitetno. Javim kad probamo.

StellaMaris
    09. Lipanj 2015. 09:25

Tita samo ti pisi bisere, barem cemo se imat cemu smijat 

Crnamala super za pregled, bas veliki djecak, samo nek tako nastavi. Niste falili sto ste kupili to kolo, mi smo ga koristili 2 sezone i bili smo zadovoljni, nisam dosad cula nikakva neugodna iskustva, ovo lito razmisljam uzeti isto samo vece

<3 2/2013 <3

Bljubica
    09. Lipanj 2015. 10:25

crnamala, moj je sa 3 ima 7150 i 66cm, baš me zanima koliko je napredova jer vidim da se baš izdužia. a imamo susjeda i prijatelja par dana mlađi od njega, razlika je nevjerojatna! svi se šokiraju ka im kažem da su mu 3ipo miseca! ma neka oni nama rastu 

hvala cure na savjetu za swimtrainer, mogla bi ga već danas kupit da smo spremni za vikend 

Dare12
    09. Lipanj 2015. 11:52

Bravo za velike bebane... ja sam vec zaboravila sta ste sve napisale, pa ako koga preskocim komentirat nek se ne nadje uvridjen... samo san nenaspavana, a ova dva se za pegulu ujutro bude skupa, a od jucer sam sama s njima kroz jutro...
    Mi smo dobili bili preporuku za dr. Mladinic Vulic, a tad nije radila, nama tribala kontrola za Roka i uputnice za kontrolu pa smo u Krausice se upisali. Ok mi je, samo ima nekad dana kad ne prica previse..hahahahahha
    Mi smo sljedeci tjedan na kontroli, Roko triba dobit cjepivo, a Duji prva kontrola (vec ce bit misec dana, bas leti vrime). Gledam Duju i ne mogu zamislit da je Roky lani bija takav, sad izgleda kraj njega ka King Kong beba..hahahaha
    Lani sam ja Rokya sa 3 ipo miseca kupala, malo mu nozice tocala, al uglavnom punila bazencic i u njega stavila ono polulezece za kupanje bebe. Prosli tjedan sam mu isto kupila taj Fredov kolut, ali pajdo nece u njega, urlice..tako da cemo vidit sta cemo, on leti u more bez icega... i uzela mu Reebok patikice za vodu...sad odoh malo odmorit dok oba spavaju....imate pozdrave od nas..

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

• Sara2
    12. Lipanj 2015. 12:23

evo smo se Bljubica i ja uspile dogovorit i popit kavu s dječicom 

zvoncica2
    12. Lipanj 2015. 16:51

Lipi pozdrav svima! :) Ja upadan ka grom iz vedra neba, al necete mi zamirit sta nisan procitala sve vase cakule ;) Bas san gledala po fejsu ima li kakva grupa za mame uz St i okolice i onda skuzim temu :) Nisan bila na forumu odavno, al sad cu naletit cesce zbog vas :) Da cujem korisne info za mame i bebe u nasen gradu (i oko njega;) )

Happiness is choice for today :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.