Mame iz Splita i okolice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fluffy2
    17. Ožujak 2015. 15:18

Ana7 hvala ti, nista mi ne pomaze iako evo se pomalo smiruje i bas san sritna nadan se da ce tako i ostat. Danas san usla u 12-i tjedan..

Ja nisan iskusna majka ali mislin da tvoja doktorica malo pretjeruje. Tako je bilo i mojoj mami kad je mene rodila i na svoju ruku je ukljucila bocicu i sve je bilo super. Ako malena cesce trazi jest znaci da joj je postalo malo i mislin da joj stvarno nece naskodit nadopuna. Svaka ti cast i na tih 5 mjeseci to je super! 

Fluffy

• Ana7
    17. Ožujak 2015. 15:27

Thanx Fluffy. :) S obzirom da si usla u 12 tj vjerojatno ce mucnine ici kraju. Sad te ceka drugo tromjesecje. To je meni bilo preeedivno razdoblje. Nadam se da ce biti i tebi. Hrana ponovo ima lipi okus, šetnjice, odmaranje. Guštaj!

• Ana7
    17. Ožujak 2015. 15:40

To je dr. Katić. Inace, imam pozitivno misljenje o njoj. Draga je, tepa bebama, sve objasnjava, ali zagrižena je za to dojenje ajme. Kuzin ja da je to najbolje, zato i nisan odustala, ali sad bas da ce od jedne bocice bit nesto...
    Dare12, mene moja mama nije dojila ni dana :)

• kokolo5
    17. Ožujak 2015. 16:44

Pozdrav drage moje,
    Ana7- napravi onako kako ti osjećaš-mama zna najbolje puno je faktora koji utječu na imunitet, osobno mislim da dr ipak malo pretjeruje.
    StellaMaris-dugo te nije bilo tu   zaminila si me za crnumalu  iako je i kod mene vrlo slična situacija...

mum_to_be
    17. Ožujak 2015. 17:12

Ana7, zar nije vrijeme da se s dohranom krene? Mislim da sam citala da moze vec i malo prije napunjenih 6 mjeseci. A doktorica mislim da malo pretjeruje!

Tonka18
    17. Ožujak 2015. 17:18

ana a da ti nije skok u razvoju? Ako puno traži, provaj jos 2-3 dana pa vidi ako ne nece joj stetit nadohrana i ja svojoj dajem zbog pada na tezini...

a ucenje je trenutno stalo jer se selim pa pakiram stvari i cistim novi stan al cu se sljedeci tjedan tog uhvatit kako treba... :)

• kokolo5
    17. Ožujak 2015. 18:56

Tonka18  čestitam na useljenju!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.