Ana7 hvala ti, nista mi ne pomaze iako evo se pomalo smiruje i bas san sritna nadan se da ce tako i ostat. Danas san usla u 12-i tjedan..
Ja nisan iskusna majka ali mislin da tvoja doktorica malo pretjeruje. Tako je bilo i mojoj mami kad je mene rodila i na svoju ruku je ukljucila bocicu i sve je bilo super. Ako malena cesce trazi jest znaci da joj je postalo malo i mislin da joj stvarno nece naskodit nadopuna. Svaka ti cast i na tih 5 mjeseci to je super!
Fluffy
Thanx Fluffy. :) S obzirom da si usla u 12 tj vjerojatno ce mucnine ici kraju. Sad te ceka drugo tromjesecje. To je meni bilo preeedivno razdoblje. Nadam se da ce biti i tebi. Hrana ponovo ima lipi okus, šetnjice, odmaranje. Guštaj!
To je dr. Katić. Inace, imam pozitivno misljenje o njoj. Draga je, tepa bebama, sve objasnjava, ali zagrižena je za to dojenje ajme. Kuzin ja da je to najbolje, zato i nisan odustala, ali sad bas da ce od jedne bocice bit nesto...
Dare12, mene moja mama nije dojila ni dana :)
Pozdrav drage moje,
Ana7- napravi onako kako ti osjećaš-mama zna najbolje puno je faktora koji utječu na imunitet, osobno mislim da dr ipak malo pretjeruje.
StellaMaris-dugo te nije bilo tu zaminila si me za crnumalu
iako je i kod mene vrlo slična situacija...
Ana7, zar nije vrijeme da se s dohranom krene? Mislim da sam citala da moze vec i malo prije napunjenih 6 mjeseci. A doktorica mislim da malo pretjeruje!
ana a da ti nije skok u razvoju? Ako puno traži, provaj jos 2-3 dana pa vidi ako ne nece joj stetit nadohrana i ja svojoj dajem zbog pada na tezini...
a ucenje je trenutno stalo jer se selim pa pakiram stvari i cistim novi stan al cu se sljedeci tjedan tog uhvatit kako treba... :)
Sortiraj odgovore
Najstariji