Mame iz Splita i okolice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gricko3
    28. Veljača 2015. 16:21

400 kn..21+2 tjedna 
    kad sam zvala rekli su mi da je najbolje izmedu 20 i 22 tjedna.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

• Zamyboo
    28. Veljača 2015. 16:45

Kod mene je trece na putu. Termin 27.04. Nismo planirali ali,eto, desilo se 😊 Trudnocu vodi dr. Antica Vrcic-Pervan u Kavanjinovoj...

Zamira Bulic

mary32
    28. Veljača 2015. 16:50

bok....evo i ja sam iz okolice...il bolje reć iz Sinje.hihi.... i mama +30 (31 ipo) i ponosna mama jedne djevojčice od 7 i pol mjeseci,,,,

• kokolo5
    28. Veljača 2015. 18:15

Uuuu, koliko novih stiglo Dobrodošle cure, nadam se da ćemo se lipo družiti. I pozdrav ''starima'' :)  Tonkice draga, kako si? Kako ide?

mum_to_be
    28. Veljača 2015. 18:46

Pozdrav cure, kako ste? Nisam neko vrijeme bila po forumu, vidim puno je splicanki i okolnih! Neka nas! 
    Mary i ja sam blizu sinja! 
    Ove mlade mame imaju moju veliku podrsku, divim im se na hrabrosti!

Tonka18
    03. Ožujak 2015. 08:34

drugi put ce bit bolje :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.