Mame iz Splita i okolice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    StellaMaris
    17. Ožujak 2015. 20:22

kokolo ajoj, neznam o kojoj se bolesti radi ali što se prije problem tretira to su veće šanse da će se prije zaliječiti. Zar je toliko ozbiljno kad ne možete par godina raditi bebicu? Držim ti fige u svakom slučaju. Danas je baš lutrija biti zdrav.
    Ja evo svoju M trebam dobiti najkasnije za dva dana, ali mislim da ništa ni od ovog puta. Očekujem glupaču da pokuca na vrata svaki čas

<3 2/2013 <3

Tonka18
    18. Ožujak 2015. 10:15

stella hvala i drzim fige za plusić 

kokolo uff nije ti lako, al želim ti sreću i da sve bude u redu i da se brzo riješi 

• Ana7
    18. Ožujak 2015. 10:35

Mame hvala vam na sugestijama. Znam da dohrana moze krenuti vec od 4 mj ali kako nam dojenje islo super mislila sam da cu moci iskljucivo dojiti 6 mj (a to je i bila preporuka pedijatrice).
    Ugl. sinoc smo probali s Novalacom prije spavanja i NEMA ŠANSE. Sta povice iz bocice to pljune. Mlika je bilo svugdi. Na kraju smo se opet dojile ciiiluuu noc. uf! Mislin da bi danas mogli provat s prvon kašicon.
    Fala van jos jedan put i sritno svima :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.