Mame iz Splita i okolice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ina90
    06. Ožujak 2015. 15:42

Hvala vam cure...

• Ana7
    06. Ožujak 2015. 15:51

Bok cure. Evo i mene. Iz Kaštela (Kambelovac)

crnamala
    06. Ožujak 2015. 19:26

Tonka svaka ti čast.  Samo hrabro imas prekrasno dijete i mozes biti svakome uzor sta si se uvatila i skole. Ja imam jos tri ispita za razliku na ekonomiji ( fax) pa mi lino ucit. Kad vidim tebe dodje mi volja. 
    Slazem se s tobom i meni je klokanoca bila i savjetnik i rame za plakanje... 
    U drugim krajevima rh se cesto i nalaze i organiziraju svasta neka nas se jos skupi pa cemo i mi. Barem na kavu kad kala bura. 
    Ino sretno i drzim fige da ti se sto prije ostvari trudnoca.
    Pitanjce- je li tko ugradjivao  miren spiralu nakon carskog?  Dr mi to savjetuje ali bi ja na drugu trudnocu vec za 1, 5 godinu?

Tonka18
    07. Ožujak 2015. 10:17

hvala crnamala 
    rješit ces ti taj fax kad tad haha

evo cure da vam se opet jadam, skola mi radi probleme...mama je jucer pricala sa psihologicom i ova je napala zasto ne dolazim redovito u školu... da su imale trudncie koje s upravo iz rodilišta išle redovito... i moja joj mama kaže da nisu svi isti da neki odma trće skaću a da se neki nemogu dignit ni po par miseci ...uz to sve uspila sam dojit i mala jede svaka 2 sata i sad kad vec mogu ne mislim jojj stalno davat ad (nemam ništa protiv dam joj ga tu i tam) 
    i tako se psih nastavial svađat a moja mama joj obajasnila da zene posli poroda idu na porodiljni godinu dana i samo su sa bebom,a ne rade (u mom slucaju idu u sk) i lipo otišla ...

• barbi20
    08. Ožujak 2015. 17:55

Pozdrav mame,,evo ja sam iz Splita,mama jednog vec velikog djecaka od 16 mjeseci  ...inace imam 20 god,studiram pa se snalazimo oko cuvanja jer mi je jos mali za jaslice..

• barbi20
    08. Ožujak 2015. 17:56

i da majke,žene, kraljice sretan nam Dan žena !!!!

• kokolo5
    08. Ožujak 2015. 18:08

Barbi20, dobrodošla!  I ja sam naletila čestitat dan žena...lipe moje, neka nam je sretan!

Fluffy2
    12. Ožujak 2015. 23:01

Prvo da vas sve pozdravin, dolazin s druge teme. Međutin cin san procitala vase komentare odma san se nasla ode, na drugoj temi su uglavnon cure iz Zagreba, Rijeke, itd.. Skroz drukciji mentalitet i nekako se nikako ne pronalazin s njima 

Iz Splita san, 28 godina iman i prva trudnoca. Iden u Poljaka jer mi je sia jos kad san bila na prvom pegledu prije 9 godina. To sta kazete za brzinu je istina, ne stignen nista pitat on samo govori sve je savrseno, ma super! Napravia mi je 3D i 4D. Mislin zadovoljna san s njin skroz.
    Trudnoća mi prolazi u mukama, ne prestajen povraćat, sve zivo mi smeta od boja, zvukova, mirisa i okusa.. Smrsavila san 4 kg..

Nadan se svasta lipoga jos ode procitat i naucit od vas iskusnijih mama!
    Svim trudnicama zelin dane ispunjene sricon i da se sta manje brinete 

Fluffy

Tonka18
    13. Ožujak 2015. 08:36

pozdrav i dobro dosla... nadam se da ce ti mucnine brzo prestat i da ces imat skolsku trudnocu i porod

StellaMaris
    13. Ožujak 2015. 10:57

Zamyboo, mirka.curic, mary, ina90, ana7, barby20 i fluffy dobro nam došle
    Cure skuzajte sto sam zanemarila tipkanje s vama, nadam se da ste sve dobro.
    Fluffy još malo pa će ti sve tegobe nestati. I istina da smo mi posebnog mentaliteta 

Mi se i dalje trudimo napraviti bebicu, kroz par dana vidit ćemo jel nam upalio ovaj ciklus 
    U međuvremenu nas nije bura odnila jer nismo iz kuće izlazili, al nas je zameo snig, jedva smo se probili do hotela, ali smo zato uživali dva dana ko prasci. Ja sam napokon stala na skije nakon tri godine i nisam zaboravila skijat 
    crnamala ja ti ne preporučujem mirenu dokle ne završiš s reprodukcijom, tako je i meni savjetovalo više ginekologa. A inače što se tiče nje čula sam dosta pozitivnih iskustava, da je revolucionarna pojava u ginekologiji, ali opet ko će ga znat, nije dovoljno dugo u ponudi da bi se vidile sve njene dobre i negativne stvari
    tonka18 ja mislim da tvojoj psihologici treba dobar psiholog. Nije mi jasno kako mogu biti tako bezosjećajni, pa šta oni misle, da si ti rodila da bi se neko drugi brinuo o maloj, a ti da se skitaš i ideš u školu. Oni umjesto da ti izađu u susret tako se ponašaju, užas. Jel bi imalo učinka da tvoja mama možda priča s ravnateljicom. Znam da često učenici budu oslobođeni nastave (ukoliko postoji razlog za to) i za njih se napravi plan ispitivanja. Ovo ti govorim iz vlastitog iskustva. Ja sam tako završila jedan razred srednje jer sam cijelo polugodište bila bolesna.

<3 2/2013 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.