Mame iz Splita i okolice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    StellaMaris
    20. Ožujak 2015. 17:21

Fluffy normalno je da stalno nešto bolucka (barem je meni tako bilo). Lezi na lijevi bok, malo odmaraj i ne vježbaj dok se ne smiri. Meni je doktorica bila rekla da dok ne boli da moram popit tabletu da je sve ok, ali opet svaka žena je za sebe

<3 2/2013 <3

Tonka18
    21. Ožujak 2015. 10:10

mene ti je prva 3 miseca bolilo nenormalno..inače bi me tako bolilo kad bi trebala dobit stvari... toliko me bolilo da su mislili da je vanmaterična trudnoća, i kasnije kroz cjelu trudnoću me bolilo dosta često i jako  al na kraju je sve bilo u redu i evo cura od 2ipo mjeseca živa i zdrava kraj mene, tako da nemoj se bojat, ali ako te strah uvijek možeš zvat ili otić doktorici i pitat

Fluffy2
    21. Ožujak 2015. 18:04

Hvala vam, nisan tila ic da me ne isprase sta radin paniku. Odmarala san 3 dana i dobro je danas! 

Fluffy

Bljubica
    21. Ožujak 2015. 22:00

i mene je stalno nešto boluckalo, prva trudnoća, pa nikad ne znaš koja je granica kada se zabrinit.. ali to se samo tjelo priprema 

vidim svi smo po Žnjanu često, ko zna možda smo stol do stola kavu pile a nismo se skužile 

Dare12
    21. Ožujak 2015. 22:21

Mi smo tu uvik, jer zivim doli... Danas smo proslavili prvi rodjendan mom proljetnom vjesniku... kako to vrime leti...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.