Fluffy normalno je da stalno nešto bolucka (barem je meni tako bilo). Lezi na lijevi bok, malo odmaraj i ne vježbaj dok se ne smiri. Meni je doktorica bila rekla da dok ne boli da moram popit tabletu da je sve ok, ali opet svaka žena je za sebe
<3 2/2013 <3
mene ti je prva 3 miseca bolilo nenormalno..inače bi me tako bolilo kad bi trebala dobit stvari... toliko me bolilo da su mislili da je vanmaterična trudnoća, i kasnije kroz cjelu trudnoću me bolilo dosta često i jako al na kraju je sve bilo u redu i evo cura od 2ipo mjeseca živa i zdrava kraj mene, tako da nemoj se bojat, ali ako te strah uvijek možeš zvat ili otić doktorici i pitat
Hvala vam, nisan tila ic da me ne isprase sta radin paniku. Odmarala san 3 dana i dobro je danas!
Fluffy
i mene je stalno nešto boluckalo, prva trudnoća, pa nikad ne znaš koja je granica kada se zabrinit.. ali to se samo tjelo priprema
vidim svi smo po Žnjanu često, ko zna možda smo stol do stola kavu pile a nismo se skužile
Mi smo tu uvik, jer zivim doli... Danas smo proslavili prvi rodjendan mom proljetnom vjesniku... kako to vrime leti...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Sortiraj odgovore
Najstariji