Mum-to-be i ja sam cula da se za dermatitis najbolje pokazala Mustela stelatopia.
Crnamala i kokolo od srca vam zelim da vam svi ti problemi sto prije zavrse. Tesko je bit bolestan i jos s bebom u kuci. To ne razumije onaj ko ne proba. Bit ce bebica jos kad tad...samo nek je zdravlja.
Ana7 u redu je to sto si ti dojila sve dosad, pogotovo ako je beba super napredovala. Mislim da joj je tvoje mlijeko dovoljno jako da ona prespava noc nego je u takvoj fazi (zubici, skok...), a i tesko da ce ti sad prihvatit AD, ona ocito trazi mazenje i utjehu. Nadam se da ce brzo proc i da ces izdrzat
<3 2/2013 <3
Cure hvala vam na podrci za plusic Super ste
Bljubica kazes da popijem koju casicu veceras pa mozda sutra bude plus
Neman ja nikakve simptome, ni sise me vise ne bole. Radila sam neki internet test jutros i bio je neg, tako da ce glupaca vjerojatno navratit nocas/sutra
<3 2/2013 <3
počela su lipa vrimena tako da sad tribamo iskoristit i bit šta više vani :)
Mi smo stalno na Znjanu pa me nervira jer svaki dan puse, a ja mislin da je lipo kad vidin sunce kroz prozor...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Cao cure, jedno pitanje.. Usla sam u 13-i tjedan i zadnja 2 dana neka tupa bol dole tako da samo lezim os straha. I prije me znalo tako uvatit al bi proslo nakon odmora.
Inace radim pilates svaki dan po sat vemena i mislila sam da sam se malo preforsirala mozda i istegla puno trbusne misice. Jel ovo normalno?
Fluffy
Sortiraj odgovore
Najstariji