Mame iz Splita i okolice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dare12
    03. Ožujak 2015. 14:33

Tonka, ne nerviraj se oko toga... a mi se danas bas lipo nasetali, vrime savrseno...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Tonka18
    03. Ožujak 2015. 15:50

ma ne nerviram se, al opet me muči šta je već 3 misec i šta nemam puno vrimena
     nastavnici od kad sam rodila pitaju di sam više a ja nemam kome ostavit malu a i bilo je ružno vrime da bi je vodila s menom.
    al za 20 dana se selim natrag u st, stan mi je 5 min od šk pa će mi bit puno lakše :)

ina90
    04. Ožujak 2015. 19:31

Pozz.cure ja sam u Solinu....nemam još bebicu ali radimo već godinu dana,nakon spontanog sa 4ipo mjeseca trudnuce i nadam se da ćemo ubrzo napokon i mi dobit našeg anđela.inače sam kod doc.marka Vulića koji me je spasio u bolnici jer nije dao da me kiretiraju zbog velike mogućnosti probijanja maternice jer moj tadašnjih ginekolog je cak falio izracunati koliko sam trudna brojio mi je mjesec manje....

Dare12
    06. Ožujak 2015. 13:13

Di ste zene? jel vas bura odnila? 

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Tonka18
    06. Ožujak 2015. 13:47

ne usudim se ni otvorit vrata a kamoli izac, jucer sam isla birat pločice za stan u peveca pa me zamalo odnilo xd  i još smo nakon dvi minute morali izać jer je diglo lim sa peveca

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.