Mame iz Splita i okolice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kokolo5
    13. Ožujak 2015. 11:21

Fuffy, dobro nam došla i uživaj u trudnoći...sve su to slatke muke
    I meni je Poljak pratio trudnoću...vec sam ovdje spomenula što mi smeta kod njega, ali si me sitila-moram ga pohvalit sto mi je na svakom UZV  pregledu usput gledao i na 4D...i printao slikice to mi je bilo super

Dare12
    14. Ožujak 2015. 19:24

Dobro dosle nove mame....malo smo zakazale u tipkanju....

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

crnamala
    15. Ožujak 2015. 13:15

Dobrodošle nove mamice. 
    Da malo smo zakazali to je zato jer je kalala bura pa svi bizimo u setnju kad mozemo.
     Odustala sam od spirale kad sam malo vise procitala i odlučila se za tablete ali mi se iskompliciralo zdravlje nesto drugo pa sad mislim da mi ih nece ni dat. 
    Moram na operaciju na koju ne smijem radi carskog, ne smin pit tablete radi operacije na koju moram a ne smin ostat trudna radi oba razloga. ajme..

Bljubica
    16. Ožujak 2015. 22:17

mi smo danas bili na prvom pregledu u pedijatrice, dr. Brekalo na Visokoj - prvi dojam je odličan, šta god je radila popratila je i objašnjenjem i komentarom i pari mi se cila draga, mislim da smo dobro odabrali  eto ako je  još neko u potrazi za pedijatrom u St 

a naš Duje već ima 4900g i sve super na pregledu, ali ima upalu uha  zato mi i je jadničak ove dvi noći loše spava..

mum_to_be
    16. Ožujak 2015. 23:13

Evo i mi smo danas na pregledu bili i dobili cijepivo, naplakao se danas za sve sto nije bio plackav do sada! 
    6800 g tezak, napreduje odlicno! 
    Ali nikako da se rijesimo dermatitisa, suhoce i tjemenice pa smo dobili uputnicu za dermatologa. I na redu tek za mjesec dana.

StellaMaris
    17. Ožujak 2015. 00:08

Palac gore za malene koji lipo napreduju 
    Nadam se da ce se brzo rjesit  svih muka koje su ih snasle.

A bas lipo vrime vanka i odma sve u djiru da nebi slucajno opet neko ludo nevrime pa niko ne tipka 

Kokolo pa kako ti se to sve zaredalo??? Nije ti lako 
    Kad moras na tu operaciju?
    Tonka18 kako napreduje ucenje?

<3 2/2013 <3

• Ana7
    17. Ožujak 2015. 14:52

Majke moje iz Splita i okolice, zanima me vaše mišljenje :)
    Moja malecka ima 5 mj i 7 dana. Iskljucivo je dojena. Znaci jos nije dobila ni kasicu, ni ad, ni caj, nista, nista. Međutim, zadnjih tjedan dana trazi jest cesce nego ikad, cca svakih sat ipo- dva. A po noci svakih sat, sat i 15. Doktorica kaze da se potrudin jos ova tri tjedna iskljucivo dojit (kao da bude punih 6 mj), ali ja iman dojam da mucin sebe i malecku.
    Razmisljan da joj uvedem nocnu formulu prije spavanja, da se odmorimo i ona i ja. Sta kazete? Toliko su mi napunili glavu sa iskljucivim dojenjem da imam dojam da cu svon ditetu napravit nesto lose ako mu dam bocu prije spavanja. Jos mi je dr.rekla da nema veze sta se mucimo da ne uvodim bocu jer samo jedan preskocen podoj znacajno utjece na slabljenje imuniteta. (??) 
    Thanx :)

• Ana7
    17. Ožujak 2015. 14:55

Fluffy ja sam ti povracala svaki dan, cili dan i tako 2 ipo miseca. Smršavila san 8 ipo kg. Jedino sta me donekle smirivalo su bili mentol bomboni.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.