A mogla bi napravit tako ka sta kazes, ja mislim isto u privatne jaslice jedne jer su muzu blizu posla...kolika je uopce cca cijena? Neman pojma ja ali nisu imali pojma ni oni, mislili su da je neka infekcija bila u pitanju ili bakterija, medjutim nije...zviri se jednostavno zurilo..i sad je takav, nema pomalo kod njega...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Ima ko da ce sad u 3.mj na trudnicki tečaj?
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jel se mora ic na tecaj da bi otac bia na porudu ili se moze samo platit i dobit potvrda?
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Pozdrav ekipica,evo i ja sam iz Splita i nisam trudna,zapravo želimo ali nikako se odlučiti pocet radit na bebici,malo me strah zbog svega,a i godine me nisu uvatile jos (22god) ali kad vidim Tonku posramim se svog straha
Godine su relativna stvar, premda mislim da Tonka sigurno nije planirala (isprika, ako se varam). Meni nije zaj niti jedne sekunde sta spadam pod stare rodilje...lipo sam se izgustala u zivotu, naizlazila, radila sta sam tila i sta mi je doslo i onda je odjednom dosa onaj koji me primirija i s kojim sam skuzila da je to to, a ono prije su bili samo zanosi...
StellaMaris, morat cu pronjuskat onda kad su upisi pa da vidimo... on je ko raketa, al su me najvise satrale te puste kontrole i vjezbe na koje ide i zato ne bi tila jos jedno nedonosce... kolika je tebi razlika izmedju dice?
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Sortiraj odgovore
Najstariji