Mame iz Splita i okolice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mum80
    20. Veljača 2015. 21:03

Pozdrav!
    moj maleni stize krajem travnja, Iz Kastela sam a trudnocu vodim kod doktora Mimice i za njega imam samo rijeci hvale. Placa se naravno dosta, no svjesno sam izabrala jer je doktor koji uziva potpuno povjerenje, odgovara na mailove i nema cekanja, osim ako netko hitno preko reda mora - no to se i meni dogodilo jednom tako da me ne ljuti vec drzim fige u cekaonici svakome da bude sve ok. Ove godine punim 35 i prvorotkinja sam, nakon jedne biokemijske, i krvarenja na pocetku ove trudnoce (1 dan) sve je u redu osjecam se mladje i poletnije i ljepse no ikad

• kokolo5
    21. Veljača 2015. 11:33

Hvala antonia123 i Mum80! 

Tonka18
    22. Veljača 2015. 11:05

cure moje ja sam totalno u komi...moram završit školu a neda mi se uzet knjigu u ruku jer sam ne ispavana i umorna a i kad mi se da baš u taj tren se mala probudi... još sam uglavnom sama doma... i cili dan mi je u glavi ....ŠKOLA, MORAN ZAVRŠIT ŠKOLU...ZADNJA MI JE GODINA...izludit ću... još sam trenutno u kaštelima i dok ja dođen do šk, odgovaram i nazad, proće puno a s obzirom da je dojim a ona stalno traži neznam šta bi

oprostite šta vam se žalim ak moram nekome

Dare12
    22. Veljača 2015. 11:25

Tonka18, ne mogu ni zamislit kako ti je...al sve ti to nosi prednosti i mane... siti se da je bilo onih koje su uspile zavrsit srednju, doktorirat na fakultetu i bit uspjesne... a posli ces lipo s njom moc i u zivot...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Tonka18
    22. Veljača 2015. 11:39

a znam, al kad meni trenutno nema ko pomoć oko bebe, dragi sređiva stan da se možemo preselit, mama stalno radi, njegovi rade, sestra ima sina maloga pa je oko njega, od mlađe nikakve pomoći... a moram do 5 miseca cilu šk. godinu riješit :(

Sara9
    22. Veljača 2015. 12:32

Jelp koja od vas kupovala metražu po gradu? Da mi preporuči neki dobar dućan 

Sara9
    22. Veljača 2015. 12:39

E da, ja sam u Solinu, 33 nam je tjedan danas I kod doktorice pejkovic sam, za koju imam samo pohvale 😃

StellaMaris
    23. Veljača 2015. 10:29

Antonia123, mum80 i Sara dobrodosle nek vam ova trudnoca do kraja bude ni vise ni manje nego skolska...

Ja sam na putu pa se ne javljam. Kako ste mi sve, kako podnosite ovu juzinu? Di idete s malenima po ovakvom vrimenu?

Dare blago ti se za snig, prosli tjedan je bio idealan. Mi smo mislili ic ovaj ali sad mi nije neko vrime radi malog, vlazno je i puse

Crnamala ni ja nisam ispunjala uvjete za poticaj od grada ali mi je neko reka da je dosta ceka, mislim oko tri miseca koliko se sicam

<3 2/2013 <3

StellaMaris
    23. Veljača 2015. 12:45

Sara ja sam kupovala metrazu u onom atriju od RK Dobri. Doduse ima od tog i 3 god ali bila sam zadovoljna

<3 2/2013 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.