Jutro drage moje...baš sam tužna...kasnila mi m 3-4 dana (što inače nije NIKAD) i ja se ponadala...ma šta ponadala, bila sam 100% uvjerena! I eto, jutros krenula m...
Tonkice, kako napreduješ? Stvarno ti se divim, moj naklon! Stisni zube još ovih par miseci, ja sam sigurna da ćeš ti to riješit i onda možeš na miru uživat.
kokolo... žao mi je, al držim fige da bude sljedeći mjesec
trudim se, sama sam, dragi dobio posao i sad mora radit cjeli dan plus sređivat stan u splitu, mame mi nema par dana zbog posla, pa se mučim, još mi se grudi upalile al bože moj, izdržat ću nekako, valjda
Kokolo dobro mi je poznat taj osjecaj kad se ponadas pa se razocaras, ali ne daj se. Ko sto si i sama rekla sad ces jos neko vrime bit posvecena samo bebacu i jos cete se vise zblizit
Tonka i iskusnijima od tebe je tesko izdrzat takav tempo, ti si vec puno postigla s tim sto si rodila, dojis i sve to sama sa samo 18god. Svaka ti cast. Razumijem da ti je tesko opet uzet knjigu u ruke, pogotovo uz sve tvoje obveze ali najteze se pokrenit, kad krene i kad udes u ritam ti ces to ko od sale sve sredit i maturirat ces u roku. A bilo bi ti stvarno steta da odustanes. Grizla bi se cili zivot. Ako ti ista treba... pomoc oko ucenja ili literature obrati nam se, ja sam ti voljna pomoc. Doduse neznam koju skolu ides ali snasli bi se
<3 2/2013 <3
Stella da ponadala, ma svi simptomi isti ko i prvi put kad sam bila trudna, najspecifičniji-smetao mi miris kave (a ja kavoljubac teške kategorije
) ono, bila sam uvjerena skroz! Još sam prošla kroz fazu grižnje savjesti (je li sinčić još uvik premali, možda je još uvik rano) pa straha (kako ću ja to sama) pa pomirenja, i na kraju ogromne sreće. Kupila test, koji sam trebala jutros napravit, ali eto, vještica me preduhitrila
Zato tebi želim što prije
Tonka, evo i ja se nudim ako ikako mogu pomoć, samo reci!
Sortiraj odgovore
Najstariji