Mame iz Splita i okolice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonka18
    24. Veljača 2015. 11:19

hvala vam punoo 
    ekonomska sam skola - smjer upravni referent

Tonka18
    24. Veljača 2015. 11:30

brzo će ti to proletit, ja se sićam dana kad sam saznala da sam trudna i još nemogu virovat da cura ima već misec ipo 
    uspit cemo mi to.. samo triba bit pozitivan 

StellaMaris
    24. Veljača 2015. 15:29

Nisam ni ja iz područja ekonomije ali bila sam odlikaš kroz cilo školovanje i ako nešto trebaš slobodno se obrati za pomoć 

Sara meni su zadnja tri tjedna najsporije prolazila i onih prvih 10 kad sam bila stalo u strahu da se nešto ne dogodi

ifv-Nora dobrodošla i normalno je da se bojiš poroda ali to je nešto što sve prođemo na ovaj i onaj način, sve bude gotovo nekoj prije nekoj malo kasnije ali nagrada je zato neprocjenjiva

Ima li netko od vas djecu u vrtiću, državnom ili privatnom…znate li kad kreću upisi i koje dokumente treba predati?

<3 2/2013 <3

Tonka18
    25. Veljača 2015. 10:36

hvala cure 
    e da moj smejr u skoli neam veze sa ekonomijom već sa pravom

Dare12
    25. Veljača 2015. 12:16

ifv-Nora, nije to toliko strasno....povratka nema...
    StellaMaris, mislim da su ti upisi negdi u 6 misec ali procackaj po netu...meni bi mm isto da ovoga u jaslice,a meni zaj...da ne ispadne da ga odbacujem odma cim se drugi rodi... :/ i ja uopce nemam pojma kako je to odbrojavat dane, toplo se nadam da cu ovaj put saznat....

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

StellaMaris
    25. Veljača 2015. 13:27

Jedna baba je rekla: lako je bilo kad je ulazila glavica luka, ali sad mora izać glavica kupusa 

Dare možda ti je najbolje predat prijavu pa ćeš onda sama procjenit da li ga poslat ili ga ostavit doma kad dođe jesen, bitno da bude primljen. Ja sam mog mislila prošle godine dat u jaslice, najprije radi socijalizacije, isto je ima godinu ipo u 9. mj., ali bila sam zakasnila s prijavama a privatne (one kvalitetne) su isto sve bile popunjene tako da je osta doma i nije mi krivo 

I ja se nadam da ova beba neće uranit. Jel se zna uzrok zašto si malenog rodila ranije?

<3 2/2013 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.