i mi smo danas bili u šetnji i cura je toliko uzivala da sad nece van kolica i nesmi ih prestat ljuljat jer odam vrišti
da vas pitam ...znate li nekog u splitu da iznajmljuje stan/garsonijeru do 250e a na dugorocno oko plokita i bližih kvartova? mami mi treba jer se mora iselit iz trenutnog stana...
Sorry ljudi tipkam po mobu pa to na kraju ispadne uzas, puno grešaka.
Crnamala ni moj nije ima nikakvih reakcija na to cjepivo. Sad ga moram cijepit s MMR a prosto me strah...
Tonka prije sam znala ko sve iznajmljiva, sad nisam vise u toku, nadam se da ce ti se neko javit
<3 2/2013 <3
Jutrooooo!!! Mali još spava, pa mama ima vrimena popit kavu u miru ;) Daaa, stokke su mi super zbog tog mijenjanja navlaka, imaš nova kolica kadgod oćeš :) Ja sam bila ograničena kad smo kupovali-morali su se lagano sklapat i stat u gepek, jer smo u zgradi bez lifta, i imamo mali auto :) inače su mi maxi cosi tiha patnja, hahah. Ma super mi služe, neka ih ipak ;) Stvarno su me iznenadila koliko su kvalitetna i nisu bila skupa. A što se tiče razlike među dicom, Stella, ne brini, doć će drugo u pravo vrime, možda tvoj sinčić još uvik treba mamu samo za sebe
Crnamala,baš lipo napreduje neka! Ni moj nije imao reakciju na ni jedno cjepivo do sad, ali da me strah od svakog-strah me... Meni je pedijatrica rekla da možemo slobodno u šetnju, samo ne po jakom suncu (bilo je lito) i da ne idemo u zatvorene prostore s puno ljudi (ono shopping centri i slično).
Tonka18, nisam ni ja bas u toku, ali ako čujem šta, javit ću ti!
E zene zna li itko koliko se ceka lova od grada za rodjenje djeteta. Predali smo ima misec dana i jos nista?
A mama bi u shopping.
Pozdrav svim mamama ! Nova sam ovdje, ista situacija kao kod Gricko.Iz Kastela sam; prva trudnoca zavrsila kiretazom 10.05.2014, sad ocekujemo bebu 08.06.2015, jedva cekamo! Od pocetka mi trudnocu vodi dr.Mimica; ako koga nesto zanima tu sam
Hello zene,
mi bili na prvom snigu 4 dana... lipo se izgustali... Ja sam kod prof. Roje u bolnici iako mi je prije bija prof. Strinic, draza mi je ta stara skola.. Ja sam svom kupila Peg Perego Si, kisobran kolica koja mogu od rodjenja lipe zelene boje, kad je ima 2 ipo miseca, puno su prakticnija od kosara.. to je lako kad se beba rodi u prolice i lito, zeznuto je zimi malo...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Crnamala- ja ti ne znam...nisam ispunjavala uvjete pa nisam ni davala molbu za st. nadam se da ce ti što prije ;)
antonia123- pozdrav! Želim ti do kraja urednu trudnoću i što lakši porod :) Kakav ti je dr Mimica? da li on radi i u bolnici?
Dare12- blago vam se! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji