Dobro jutro drage moje ženskice :) Nije me bilo, ali škicnula bi ja tu i tamo što ima nova...samo tek sad imam vrimena i napisat nešto :) Ajmo po redu:
Bljubica, čestitke od srca i dobrodošao mali Duje na ovi lipi svit!
Crnamala i Tonka18, sa malim zakašnjenjem ali ništa manje od srca-sve vam najbolje želim!
Svima ostalima veeeeeliki pozdrav, uživajte u ovom lipom sunčanom danu!
Ja cekam da mi se bebac probudi pa da ga podoji, onda cemo malo u setnjicu. Divan je dan, da to iskoristimo!
Evo i mi šetali do malopri, nauživali se :)
Mi smo odlučili preć na kišobran kolica, pa bi najvjerojatnije prodala ova koja imam. Graco Evo, boja sand, 3u1, u super stanju, ko nova. Ako ima ko zainteresiran ili znate nekoga, javite se ;)
Mi isto bili vanka jutros ali u kratkom điru, meni nekako bilo malo prohladno. Ja moja velika nisam prodavala (stokke xplory), čuvam ih za drugu bebu, a i vozila sam ih donedavno. Bila su mi uvik draža od kišobran kolica. Sad mi je više van kolica nego u njima pa su mi Maclaren uvik u autu.
<3 2/2013 <3
Hvala!
Evo mi dosli s pregleda u pedijatra jer smo jucer napunili dva mjeseca. Dobili smo cjepiva i malo smo plakali ali sad je sve ok. Narasli smo opet 5 cm dobili 1 kg. Sreca moja bas lipo raste.
Vrijeme je prekrasno i bas treba u djir. Zaboravila sam pitat dr jeli on nakon cjepiva smi van odmah sutra?
I mi imamo graco naslijedjen od moje necakinje i jos evo sluze. Steta sta kod nas nema ducana s takvim polovnim stvarima za beba kao u zagrebu.
kokolo ja sam se nadala da će mi razlika biti manja al eto nažalost nije. I moja su bež, malo dosadnjikava boja ali imam još ljetnu i zimsku presvlaku pa taman kad mi dosadi ja promjenim boju
Isto sam preprezadovoljna sam s njima.
Ja se mislim raditi neki kolač, još nisam odlučila koji ali baš mi se jede nešto fino i slatko
<3 2/2013 <3
Ja sam u Marije Divic kraj solinske i bila sam super zadivoljna. Malo sam poludila jer mi od 36 tjedna uopce nije mirila bebaca bas sam ko tuka dosla u bolnicu ne znajuc koliki je on.Mislilia sam je prominit al inace mi je bila ok pa ne znam ni sama.
crnamala super za pregled. Možeš odma vani u šetnju ako ne bude ima temperature. Jel ti reka pedijadar da mu možeš večeras prije spavanja dat žličicu panadola/lupocepta za svaki slučaj.
Meni su ta Graco isto baš lipa kolica
<3 2/2013 <3
Sortiraj odgovore
Najstariji