Jucer sam vadila betu i pozitivna je, danas imam lagani smedji iscjedak.. sto bi moglo biti? Inace sam u postupku mpo i 14dnt mi je.
Ti si pisala da ti je beta samo 40??
Nazalost kod ovakvih niskih vrijednosti moze biti biokemijska T. Svakako sutra ponovi betu ! Smedji iscjedak moze biti potpuno bezopasan, ja sam npr.krvarila svakih par dana, od transfera do 10 tt, i to prava krv...
Svakako ponovi betu !
Jucer sam vadila betu i pozitivna je, danas imam lagani smedji iscjedak.. sto bi moglo biti? Inace sam u postupku mpo i 14dnt mi je.
Ti si pisala da ti je beta samo 40??
Nazalost kod ovakvih niskih vrijednosti moze biti biokemijska T. Svakako sutra ponovi betu ! Smedji iscjedak moze biti potpuno bezopasan, ja sam npr.krvarila svakih par dana, od transfera do 10 tt, i to prava krv…
Svakako ponovi betu !
Da 40. Idem vaditi sutra.
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Evo samo da podijelim svoje iskustvo.
Ovo mi je druga trudnoca, prva je bila skolska do 6.mj., ali ovaj put ne ide tako glatko.
Prvi put prokrvarila sa 5+4tt, nije se jos vidio plod na uzvu, sam gestacijska. Sukrvica i smedji iscjedak trajali 2 tj., ali rekli su da se radi samo o implatacijskom krvarenju. Drugi put prkorvarila sa 9+2tt, i taj put je trajalo nekih tj dana. Nemam hematom i nema nekog objasnjenja. Mrvica je dobro, ja sam na utrogestanu i mirovanju.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Zdravo.
Ja sam u 12 tt imala obilno krvarenje. U bolnici mi rekli da imam hematom, dali mi tablete i strogo mirovanje. Nakon 2 dana krvarenje je potpuno prestalo.
Sada sam 14 tt i od juce imam smedji iscjedak. Da li je moguće da se hematom cisti? Kod ginekologa trebam u cetvrtak na kontrolu.
Zdravo.
Ja sam u 12 tt imala obilno krvarenje. U bolnici mi rekli da imam hematom, dali mi tablete i strogo mirovanje. Nakon 2 dana krvarenje je potpuno prestalo.
Sada sam 14 tt i od juce imam smedji iscjedak. Da li je moguće da se hematom cisti? Kod ginekologa trebam u cetvrtak na kontrolu.
Moguce je da ti se hematom cisti, pa ti od toga to curka. Vjerujem da si luda od brige. Ali samo pozitiva.
Ja jos uvijek proucavam wc papir kod svakog odlaska na wc iako vec 2tj nije bilo iznenadjenja.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
ProudMomy, iskreno se nadam da će nam sve biti dobro. Kod mene se danas smedji iscjedak smanjio i samo mi ostane malo na toalet papiru. Nadam se samo da će u četvrtak sa bebicom sve biti u redu.
ProudMomy, iskreno se nadam da će nam sve biti dobro. Kod mene se danas smedji iscjedak smanjio i samo mi ostane malo na toalet papiru. Nadam se samo da će u četvrtak sa bebicom sve biti u redu.
Naravno da ce biti sve u redu! Samo se drzi uputa, pij terapiju i miruj. Javi svakako kako je proslo u cetvrtak! Saljem pozitivne vibrice 😉
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Evo i mene ovdje...Doktori su me "pripremili" da nista od moje T, da idem doma i cekam kad ce pobacaj. BAs tako...PO ZM sam bila 7w+6, a uzv je pokazao gestacijsku za 4w+3. I otpisana...Citala sam sve sto sam nasla sa slicnim iskustvima i malo su me podigla iskustva zena kojima se s 10T tek vidio plod i culo srce...Dajem si nadu da sam isti slucaj ( druga trudnoca). Dan nakon UZV-a sam dobila smedji iscjedak ujutro, umjesto na posao produzila na hitnu. Novi lijecnik, isti uzv, ista dijagnotza ( bez odjeka ploda), poslana doma bez uputa za mirovanje i bet dupahstona i utrica. Zvala sam svog gina d ami da dupahstone, ali kaze, nema ploda, nema sto cuvati...Ljuta sam jako..Ostavljena samo "da se pokrene pobacaj i to je to..) Molim se da ipak bude nekim cudom sve ok na kontroli uzv-a za 10 dana ( doci koji dan kasnije od narucenog) i da dozivim bozicno cudo i srceko koje kuca....Prva T prosla bez problema, uz krvavi iscjedak u 8t, ali sam dobila utrice i strogo mirovala. Mozete li me malo utjesiti ili sam stvarno sama sebi neprijatelj s davanjem laznih nada uz postojece cinjenice...
Draga moja jako mi je teško čitati to što pišeš jer sam i sama prolazila isto ove godine u 6. mj. Ista stvar plod se nije vidio, pa se vidjela žumanjčana pa se nakraju vidjelo i još nešto... svaki drugi dan sam bila kod svoje ginićke ili na sv. Duhu. Vadila betu nebrojeno puta. Prošla valjda 10 ultrazvuka. S tim da sam ja u početku pila duphaston koji mi je na kraju samo otežao sam pobačaj koji nije dosao sam od sebe pa sam čekala do 11 tjedna kad sam prošla čak 2 kiretaže. Ono najgore je što se do zadnjeg trenutka nadaš da će se nešto promjeniti i ta nada je zapravo ogromno razočaranje na samom kraju. Doktori će ti savjetovati da čekaš da pobačaj krene sam. Moja sugestija je da kad budeš spremna otiđeš na kiretažu. Jer su moju odgađali i čekali da krene sama i zahvaljujući tome dobila sam upalu maternice. Koliko god glupo zvučalo nakon kiretaže osjećala sam psihički ogromno olakšanje i ako ništa drugo bila sam bliže novim pokušajima i novoj trudnoći. Evo me sad nakon 4 mj opet ostala trudna. Zelim ti da ovo iskustvo što prije bude iza tebe i da te u budućnosti dočeka nova školska trudnoća!
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Nazalost,
Ako imas vise manje redovite cikluse, ako se do sad njjr plod vidio i ako GV je te velicine koja je, mislim da se ni nece pojaviti...bar bi GV trebala rasti..
Jedino ako se T dogodila bas kasnije, kasnije mislim 3 tjedna kasnije nego uobicajena O....
Sortiraj odgovore
Najstariji