Skraćeni cerviks, mirovanje, serklaža - iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Plavka5
    23. Kolovoz 2023. 13:57

🙏🏻🙏🏻♥️♥️  
    Ne znam sto je to, niti sam o tome citala pa ne znam reci neki savjet, no svakako ono sto mogu je to da ti kazem da pokusas stvarno misliti da je sve dobro, dok doktori ne kazu nesto drugacije, a ja vjerujem da nece. Toliko puta se znamo prepasti od “sto ako” scenarija u glavi koji nam ne služe, ne donose nista dobro i 99% njih se ni ne ostvari. Vjerovanje u dobre ishode i stanja, puno vise moze pomoci nasem tijelu i duhu. Saljem ti zagrljaj. 
    Kada ti je pregled? U kojem tjednu su ti rekli za to povecanje? 

• linaa
    23. Kolovoz 2023. 15:19

Plavka5

🙏🏻🙏🏻♥️♥️
    Ne znam sto je to, niti sam o tome citala pa ne znam reci neki savjet, no svakako ono sto mogu je to da ti kazem da pokusas stvarno misliti da je sve dobro, dok doktori ne kazu nesto drugacije, a ja vjerujem da nece. Toliko puta se znamo prepasti od “sto ako” scenarija u glavi koji nam ne služe, ne donose nista dobro i 99% njih se ni ne ostvari. Vjerovanje u dobre ishode i stanja, puno vise moze pomoci nasem tijelu i duhu. Saljem ti zagrljaj.
    Kada ti je pregled? U kojem tjednu su ti rekli za to povecanje?

A vjera me jedino i drži pozitivnom u svemu ovome, tako da se iskreno nadam da će biti sve ok, 🙏 pregled mi je tek za 3 tjedna, a za povećanje mi je rečeno prošli tjedan kada sam bila 31 tjedan trudna...

• linaa
    23. Kolovoz 2023. 15:22

Jagoda01

Plavka5 čestitam na tako dobrom nalazu, pa ti se kreci umjereno, kao sto kazes do sigurnih sedmica, a brzo ce to…
    Lina nemoj se unaprijed sikirat dok ne cujes drugo misljenje a i ako bude isto, opet ne mora nista lose znacit.
    -meni ovih dana skidaju serklazu, tako me strah, bris me jucer bolio kamo li to, al sve za nase bebice
    Pozdrav svima❤️

Skulirana sam donekle, ali naravno nije lijepo čuti pa se stalno mislim šta će i kako biti ...nadam se da će sve biti ok 🙏♥️ do drugog mišljenja mi je teže doći...htjela bi u ZG ali je teško doći do nekog skorog termina....aaa jeli daju neki anestetik kada skidaju serklažu? Ma naravno, sve za naše bebice, moramo biti hrabre🙏

• linaa
    23. Kolovoz 2023. 17:02

Naravno, javim♥️🙏 nadam se da te neće puno boljeti i da će proći brzo...na kraju krajeva, neka te tješi da si pri kraju i da ćeš uskoro držati svoju bebicu♥️♥️♥️🙏

• Plavka5
    25. Kolovoz 2023. 13:44

Hej zene drage, kako ste? 
    Jagoda01 je li proslo sve oki? ♥️

• linaa
    25. Kolovoz 2023. 17:03

Hej, evo guramo i mi polako...izgleda da će mi termin za drugo mišljenje biti u ZG, kroz koji dan...malo je duži put ST-ZG, ali ja ću ležati na stražnjem sjedalu dok budem putovala, napraviti koju pauzu na odmorište i nadati se da će sve biti ok🙏♥️

• linaa
    25. Kolovoz 2023. 17:56

Jagoda01

linaa

Hej, evo guramo i mi polako…izgleda da će mi termin za drugo mišljenje biti u ZG, kroz koji dan…malo je duži put ST-ZG, ali ja ću ležati na stražnjem sjedalu dok budem putovala, napraviti koju pauzu na odmorište i nadati se da će sve biti ok🙏♥️

Ja sam dugo vremena lezala nazad kad idem na preglede i slicno, mozes ponijet trudnicki jastuk i stavit duž sjedista, da te ne zuljaju ona cuda za pojas

Ma da, staviti ću još i ležaljku( onu za more) pa će biti ok😅

• linaa
    25. Kolovoz 2023. 18:34

Jagoda01

linaa

Jagoda01

linaa

Hej, evo guramo i mi polako…izgleda da će mi termin za drugo mišljenje biti u ZG, kroz koji dan…malo je duži put ST-ZG, ali ja ću ležati na stražnjem sjedalu dok budem putovala, napraviti koju pauzu na odmorište i nadati se da će sve biti ok🙏♥️

Ja sam dugo vremena lezala nazad kad idem na preglede i slicno, mozes ponijet trudnicki jastuk i stavit duž sjedista, da te ne zuljaju ona cuda za pojas

Ma da, staviti ću još i ležaljku( onu za more) pa će biti ok😅

Ee ja imam i lezaljku uvijek u autu al stvarno😁

I ja, onda se razumijemo😁♥️🙏 kupila sam je za na more, pa kako sam morala mirovati na ,,suhom,, poslužila je i ovako...♥️😁

• Arijana92
    29. Kolovoz 2023. 08:40

Cure kako ste, ima li kod koje ista novo 🤗
    Hvala vam svima na čestitkama, a Vanilla tebi također čestitke, jel se mazite i uživate doma? Kako prolaze prvi dani? 🥰
    Mi smo evo danas stari 11 dana, hvatamo ritam doma, oporavljamo se, odmaramo…🥰
    Bili smo malo duže u bolnici jer je beba dobila žuticu i jako se nagutala plodne vode pa tri dana nije htjela uopće jesti ali prošlo je i to. Dojenje nam ide hvala Bogu super, mlijeka ima i za tri bebe 😅😂 stalno je gladna, uvijek joj nakon hranjenja fali barem još guc ili dva da zaspi 😂🥰
    Jučer nam je bila patronažna, imamo 3450, vratila je 210g koje je izgubila otkako smo izašli iz bolnice i sad se krećemo debljati 🥰
    Da ju ne ureknem, super je beba, ne plače skoro nikad, a sad vec bude i po 2-3h u komadu budna tokom dana, i veeelika je maza, samo bi da ju se draga i nosi 😂❤️
    Tokom noći zasad evo 3 puta jede i to uvijek u skoro isto vrijeme tako da se uspijem i naspavat i sve napraviti. Šaljemo vam svima ❤️😘 i nadam se da ste sve dobro 🤗

• viki1212
    29. Kolovoz 2023. 15:09

Pozdrav cure. Nova sam na forumu i ovo mi je druga trudnoca. Sad sam u 27-om tjednu trudnoce. Sa 26 +4 na redovnom pregledu kod doktorice mi je receno da mo je skracen grlic i da je trenutno na 2.59. Nista posebno me nije upozorila, nego da malo usporim tempo. Imam li razloga za brigu? Vasa iskustva?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.