Ova tema je pun pogodak!!! Daj Bože da je kod mene tako, jer ja mlijeka nemam već par dana, samo tri kapi dnevno… ali neću odustati, možda je i taj skok u razvoju u pitanju… držite fige ta tako jest, jer mi je dojenje nešto najljepše u životu uz moju bebu! I želim još dugo uživati u tome!!!
Malo ti se kosi ovo s onim na problemima s dojenjem, gdje opisuješ da ti mlijeka nema uopće već 10 dana i da si ga izgubila te da si uvela dohranu....
Mi izgleda skačemo.
Zadnji skok je bio sa otprilike 2,5 mjeseca, sa momak ima 5,5, tako da me ne čudi previše.
Kod nas nema onog klasičnog nacicavanja jer on zapravo dobije cicu kad god poželi i inače, tako da ni zadnji put to oko dojenja nisam doživjela nešto dramatičnim, samo sam po cickama znala za par dana da je prošao skok kad su bile prepunjene... Ali je zato šiza i nervoza na 16. Jučer sam to pripisala lošem vremenu, a danas je evo sunčano pa opet ista stvar... Držite fige da brzo prođe.
Krešimir 19.08.2014. <3
Mi izgleda skačemo.
Zadnji skok je bio sa otprilike 2,5 mjeseca, sa momak ima 5,5, tako da me ne čudi previše.
Kod nas nema onog klasičnog nacicavanja jer on zapravo dobije cicu kad god poželi i inače, tako da ni zadnji put to oko dojenja nisam doživjela nešto dramatičnim, samo sam po cickama znala za par dana da je prošao skok kad su bile prepunjene… Ali je zato šiza i nervoza na 16. Jučer sam to pripisala lošem vremenu, a danas je evo sunčano pa opet ista stvar… Držite fige da brzo prođe.
Držimo, držimo!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji