Skok u razvoju

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

renata6

Broj poruka: 2713

Prijavi adminu

Jojo

mislim da nam se skoku u 3 mj smiješka, nadam se da će proći bolje nego onaj zadnji, bilo je grozno ! da nije bilo potpore mama na temi dojenja nemam pojma kako bi to prošlo i završilo.
    mali spava sa mnom , tako mi je lakše, koliko budem umorna i ja zaspem dok on cica prije njega
    još je sad krenuo tri puta po noći tražiti i nervozan je jedva ga uspavam i onda da ga selim mi zvuči kao da se želim namjerno  kazniti

Ma kaj ste sve izdržali skok je za tebe ništa! Samo hrabro, bitno je da ga dojiš još pogotovo kad je tako ograničen! To je njemu dodatna utjeha, zato samo hrabro mamice, možeš ti TO!

Igorovabebica

Broj poruka: 765

Prijavi adminu

Kleaiva i Koala-bravo, svaka čast! Ne daj se opterećivati glupostima! Evo, meni su puno pomogle cure s Klokanice, poput Kleaive, Antonio, Zebrica, Miss Miu, Tina0208 i još puno drugih kada sam doma imala užasnu situaciju... mlijeko mi je bilo na knap, ali sma morala uvesti dohranu, no maloga sam uvijek stavljala na sisu, zvala patronažnu, padijatra, počela piti čaj za laktaciju, vitamine i Omegu 3, sredila doma situaciju, počela se manje nervirati i time bolje jesti i spavati, piti puno više tekućine, kroz jedno uho unutra, drugo van i daaaaaaa, mlijeko mi se počelo stvarati, čak me grudi onako malo peku kada mlijeko dolazi... još uvijek dajem dohranu, ali ne više svaki obrok, možda sam i u skoku bila kaže pedijatar... sada me samo upozorio da mi prethodi skok jer mali će za par dana 3 mjeseca, ja sam tako sretna, uspjela sam, shvatila sam da se samo moram smiriti i porazgovarati sama sa sobom, uz svu ljubav mnogih cura s Klokanice i podršku i sada samo želim da imam mlijeka kao prije! Samo nemojte misliti da ne dojite dobro, sve smo mi super mame i naše grudi su savršene, bile one pune ili ne, manje, veće, više mlijeka, manje ili ga uopće ne imale! Super ste, ženske! I hvala puno na pomoći! A i grupa za potporu dojenja se ne čini kao loša ideja, je li koja učlanjena u nju??? 

mmama2

Broj poruka: 3310

Prijavi adminu

Igorovabebica

Kleaiva i Koala-bravo, svaka čast! Ne daj se opterećivati glupostima! Evo, meni su puno pomogle cure s Klokanice, poput Kleaive, Antonio, Zebrica, Miss Miu, Tina0208 i još puno drugih kada sam doma imala užasnu situaciju… mlijeko mi je bilo na knap, ali sma morala uvesti dohranu, no maloga sam uvijek stavljala na sisu, zvala patronažnu, padijatra, počela piti čaj za laktaciju, vitamine i Omegu 3, sredila doma situaciju, počela se manje nervirati i time bolje jesti i spavati, piti puno više tekućine, kroz jedno uho unutra, drugo van i daaaaaaa, mlijeko mi se počelo stvarati, čak me grudi onako malo peku kada mlijeko dolazi… još uvijek dajem dohranu, ali ne više svaki obrok, možda sam i u skoku bila kaže pedijatar… sada me samo upozorio da mi prethodi skok jer mali će za par dana 3 mjeseca, ja sam tako sretna, uspjela sam, shvatila sam da se samo moram smiriti i porazgovarati sama sa sobom, uz svu ljubav mnogih cura s Klokanice i podršku i sada samo želim da imam mlijeka kao prije! Samo nemojte misliti da ne dojite dobro, sve smo mi super mame i naše grudi su savršene, bile one pune ili ne, manje, veće, više mlijeka, manje ili ga uopće ne imale! Super ste, ženske! I hvala puno na pomoći! A i grupa za potporu dojenja se ne čini kao loša ideja, je li koja učlanjena u nju??? 

ma nemoj, bravo.. stvarno, stvarno pokušavam držat jezik za zubima ali ne mogu.. renata je tako reći krv za tebe pišala, doslovno da ti nije nacrtala kaj ti se događa, da si u skoku, da ne daješ ad jer je tako i tako, da je najbitnije da doma riješiš situaciju i sve ostalo.. nisam bila daleko od nje, kao i MarijaŠ, LuKi.... ..... ali ne, nas se na lomaču stavilo jer ti želimo pomoć, a sad kad je gospon doktor koji je sigurno bar dvoje djece dojio rekao isto onda je aha, došlo iz guz..ce u glavu.. ne znam koliko imaš godina ali djeluješ kao balavica sa svojim komentarima i jako si nezahvalna..

url=https://lilypie.com]

Igorovabebica

Prijavi adminu

Nije mi do svađe, niti se želim ponavljati... ne želim kvariti ovu temu, zato ako imaš što za reći, javi se u privatnoj poruci...

krafnica

Broj poruka: 242

Prijavi adminu

Djevojke drzite nam fige, za par dana cemo 3 mjeseca i mislim da je krenuo skok :/ iskreno, uopce se ne osjecam spremno sad za to :( cak sam ispit na faksu odjavila da see ne odvajam od bebuna...

Igorovabebica

Prijavi adminu

Krafnica- hrabro naprijed i da konačno položoš i ispit! 

MarijaŠ

Broj poruka: 1925

Prijavi adminu

krafnica

Djevojke drzite nam fige, za par dana cemo 3 mjeseca i mislim da je krenuo skok :/ iskreno, uopce se ne osjecam spremno sad za to :( cak sam ispit na faksu odjavila da see ne odvajam od bebuna…

Fige pripremljene! Ma brzo će to proći, to je samo par dana, i samo se sjeti da vam idući skok dolazi tek sa 6 mjeseci... Meni je taj sa 3 bio nekako najintenzivniji, ali poslije njega je sve bilo lakše. Kao da je moja mala beba kroz skok naglo narasla  Drži se draga!

Krešimir 19.08.2014. <3

mmama2

Broj poruka: 3310

Prijavi adminu

MarijaŠ

krafnica

Djevojke drzite nam fige, za par dana cemo 3 mjeseca i mislim da je krenuo skok :/ iskreno, uopce se ne osjecam spremno sad za to :( cak sam ispit na faksu odjavila da see ne odvajam od bebuna…
    Fige pripremljene! Ma brzo će to proći, to je samo par dana, i samo se sjeti da vam idući skok dolazi tek sa 6 mjeseci… Meni je taj sa 3 bio nekako najintenzivniji, ali poslije njega je sve bilo lakše. Kao da je moja mala beba kroz skok naglo narasla  Drži se draga!

je draga, poslije skoka i dolazi do neke velike promjene kod njih, do velikog napretka.. poslije skoka sa 6 počnu ubrzo sjedit ili puzat.. budeš vidjela <3

url=https://lilypie.com]

Nalah

Broj poruka: 2037

Prijavi adminu

Mi smo jučer imale ludi dan,najgori mogu reći...neće cicu,neće spavati...pa zaspe na 5 minuta,pa sve ispočetka.Pa se smije,pa plače,urla,vrišti,stara me izludila sa svojih 356 dijagnoza-joj nju nekaj boli,joj njoj nekaj je,pa nemre samo tako plakati..grrrrrrrrrrr!
    Temperaturu nije imala.Kakala je.Ja sam uvijek smirena i ne može me ni najjači plač izbaciti iz takta,ali srce mi se para kad svoje sunce vidim takvo,kad su joj oke umorne i naotečene od nespavanja i plača,a bori se sa snom iz sve snage..nije mi se činilo da su grčevi,niti da ju je nešto boljelo,valjda joj je bio takav dan,sutra nam je 2.mjeseca.Evo danas normalno cica,duže spava.Imate neko objašnjenje?

renata6

Broj poruka: 2713

Prijavi adminu

Nalah

Mi smo jučer imale ludi dan,najgori mogu reći…neće cicu,neće spavati…pa zaspe na 5 minuta,pa sve ispočetka.Pa se smije,pa plače,urla,vrišti,stara me izludila sa svojih 356 dijagnoza-joj nju nekaj boli,joj njoj nekaj je,pa nemre samo tako plakati..grrrrrrrrrrr!
    Temperaturu nije imala.Kakala je.Ja sam uvijek smirena i ne može me ni najjači plač izbaciti iz takta,ali srce mi se para kad svoje sunce vidim takvo,kad su joj oke umorne i naotečene od nespavanja i plača,a bori se sa snom iz sve snage..nije mi se činilo da su grčevi,niti da ju je nešto boljelo,valjda joj je bio takav dan,sutra nam je 2.mjeseca.Evo danas normalno cica,duže spava.Imate neko objašnjenje?

Sad ćeš se smijatPromjena vremena, ludi su ti kad dolazi ovakva promjena vremena, moja ima pet godina, jučer je bila ludaaa od nervoziteta i zajeb....

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.