Kleaiva i Koala-bravo, svaka čast! Ne daj se opterećivati glupostima! Evo, meni su puno pomogle cure s Klokanice, poput Kleaive, Antonio, Zebrica, Miss Miu, Tina0208 i još puno drugih kada sam doma imala užasnu situaciju... mlijeko mi je bilo na knap, ali sma morala uvesti dohranu, no maloga sam uvijek stavljala na sisu, zvala patronažnu, padijatra, počela piti čaj za laktaciju, vitamine i Omegu 3, sredila doma situaciju, počela se manje nervirati i time bolje jesti i spavati, piti puno više tekućine, kroz jedno uho unutra, drugo van i daaaaaaa, mlijeko mi se počelo stvarati, čak me grudi onako malo peku kada mlijeko dolazi... još uvijek dajem dohranu, ali ne više svaki obrok, možda sam i u skoku bila kaže pedijatar... sada me samo upozorio da mi prethodi skok jer mali će za par dana 3 mjeseca, ja sam tako sretna, uspjela sam, shvatila sam da se samo moram smiriti i porazgovarati sama sa sobom, uz svu ljubav mnogih cura s Klokanice i podršku i sada samo želim da imam mlijeka kao prije! Samo nemojte misliti da ne dojite dobro, sve smo mi super mame i naše grudi su savršene, bile one pune ili ne, manje, veće, više mlijeka, manje ili ga uopće ne imale! Super ste, ženske! I hvala puno na pomoći! A i grupa za potporu dojenja se ne čini kao loša ideja, je li koja učlanjena u nju???
Nije mi do svađe, niti se želim ponavljati... ne želim kvariti ovu temu, zato ako imaš što za reći, javi se u privatnoj poruci...
Djevojke drzite nam fige, za par dana cemo 3 mjeseca i mislim da je krenuo skok :/ iskreno, uopce se ne osjecam spremno sad za to :( cak sam ispit na faksu odjavila da see ne odvajam od bebuna...
Mi smo jučer imale ludi dan,najgori mogu reći...neće cicu,neće spavati...pa zaspe na 5 minuta,pa sve ispočetka.Pa se smije,pa plače,urla,vrišti,stara me izludila sa svojih 356 dijagnoza-joj nju nekaj boli,joj njoj nekaj je,pa nemre samo tako plakati..grrrrrrrrrrr!
Temperaturu nije imala.Kakala je.Ja sam uvijek smirena i ne može me ni najjači plač izbaciti iz takta,ali srce mi se para kad svoje sunce vidim takvo,kad su joj oke umorne i naotečene od nespavanja i plača,a bori se sa snom iz sve snage..nije mi se činilo da su grčevi,niti da ju je nešto boljelo,valjda joj je bio takav dan,sutra nam je 2.mjeseca.Evo danas normalno cica,duže spava.Imate neko objašnjenje?
Sortiraj odgovore
Najstariji