Skok u razvoju

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarijaŠ
    04. Veljača 2015. 11:41

Kako sam ranije spomenula, cini mi se da smo u skoku u razvoju. E sad, krenuli smo i sa kasicama, i sve je bas super išlo. Do neki dan, kad sam i posumnjala da je skok u pitanju. K nije bas zainteresiran za kašice, pojede malo, ali ne kao do tad. Moze li to imati veze sa skokom? Ono, logično mi je da mu je sad cica no.1?

Krešimir 19.08.2014. <3

cloudy
    12. Veljača 2015. 12:25

Curka danas stalno cicu traži...od jutra...zaspe na njoj,stavim ju u kijevku i odem stavit prat veš ona već plače i cicu traži...danas joj je 5 tjedana i 3 dana...jel moguće da smo u skoku?

cloudy
    12. Veljača 2015. 13:17

Pa danas ništa bi ne radim nego stalno nju na cici držim...ostalo stigne :) to si ona sad mlijeko navlači do onog skoka u 3 mj jel? I da...jel ovaj skok traje dan,dva ili?

cloudy
    12. Veljača 2015. 13:40

hvala draga :) ma meni su ti skokovi ok..ona na cici,ja gledam tv i uživam...baš je taj feeling bebe na cici poseban :)

cloudy
    13. Veljača 2015. 11:59

samo ju pijemo kad nam je kakica zelena... tak nam je pedica rekla

cloudy
    14. Veljača 2015. 19:22

Da...cicamo cijeli dan i jučer i danss...nego...znam da nije tema al pitat ću tu...počeli smo s d3 i biogaia kapima prošli tjedan...i neko vrijeme  akon šta ih popije ko da ju muči trbuščić...plač i frčevi koji traju par minuta a smiri ih masaža stopala ..jel moguće da je to od kapi?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.