Kako sam ranije spomenula, cini mi se da smo u skoku u razvoju. E sad, krenuli smo i sa kasicama, i sve je bas super išlo. Do neki dan, kad sam i posumnjala da je skok u pitanju. K nije bas zainteresiran za kašice, pojede malo, ali ne kao do tad. Moze li to imati veze sa skokom? Ono, logično mi je da mu je sad cica no.1?
Krešimir 19.08.2014. <3
Curka danas stalno cicu traži…od jutra…zaspe na njoj,stavim ju u kijevku i odem stavit prat veš ona već plače i cicu traži…danas joj je 5 tjedana i 3 dana…jel moguće da smo u skoku?
Moguće, vidjet ćeš ako potraje takvo ponašanje danas, sutra...on da, definitivno je to to. Stavljaj ju čim više, sad stavi sve druge stvari po strani, ovaj skok je vrlo bitan i bitno je da navuče dovoljno mlijeka za dalje. Samo hrabro, uzmi par dana i doslovce stalno na cicu, nemoj misliti da nema mlijeka, da kako non stop želi, to je njena uloga tih par dana i tako ti daje do znanja.
Pa danas ništa bi ne radim nego stalno nju na cici držim…ostalo stigne :) to si ona sad mlijeko navlači do onog skoka u 3 mj jel? I da…jel ovaj skok traje dan,dva ili?
Da, nakon ovog skoka slijedi sa 3 mjeseca... Skokovi ne traju isto kod svake bebe, ali uglavnom između 3 i 7 dana... Samo ti nju pusti neka si nacicava... Treba skupiti do idućeg skoka... Sretno, i držim fige da sto lakse podnesete.
Krešimir 19.08.2014. <3
Sortiraj odgovore
Najstariji