Kako sam ranije spomenula, cini mi se da smo u skoku u razvoju. E sad, krenuli smo i sa kasicama, i sve je bas super išlo. Do neki dan, kad sam i posumnjala da je skok u pitanju. K nije bas zainteresiran za kašice, pojede malo, ali ne kao do tad. Moze li to imati veze sa skokom? Ono, logično mi je da mu je sad cica no.1?
Krešimir 19.08.2014. <3
Curka danas stalno cicu traži...od jutra...zaspe na njoj,stavim ju u kijevku i odem stavit prat veš ona već plače i cicu traži...danas joj je 5 tjedana i 3 dana...jel moguće da smo u skoku?
Pa danas ništa bi ne radim nego stalno nju na cici držim...ostalo stigne :) to si ona sad mlijeko navlači do onog skoka u 3 mj jel? I da...jel ovaj skok traje dan,dva ili?
hvala draga :) ma meni su ti skokovi ok..ona na cici,ja gledam tv i uživam...baš je taj feeling bebe na cici poseban :)
Da...cicamo cijeli dan i jučer i danss...nego...znam da nije tema al pitat ću tu...počeli smo s d3 i biogaia kapima prošli tjedan...i neko vrijeme akon šta ih popije ko da ju muči trbuščić...plač i frčevi koji traju par minuta a smiri ih masaža stopala ..jel moguće da je to od kapi?
Sortiraj odgovore
Najstariji