Skok u razvoju

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    14. Veljača 2015. 19:22

Da...cicamo cijeli dan i jučer i danss...nego...znam da nije tema al pitat ću tu...počeli smo s d3 i biogaia kapima prošli tjedan...i neko vrijeme  akon šta ih popije ko da ju muči trbuščić...plač i frčevi koji traju par minuta a smiri ih masaža stopala ..jel moguće da je to od kapi?

cloudy
    14. Veljača 2015. 20:01

Kolko je star malac? Ako stalno traži klopu onda je vjerojatno u skoku

Slavonka5
    15. Veljača 2015. 10:28

Star je 7 tjedana..

Zac11
    15. Veljača 2015. 10:33

evo jedno pitanje za iskusnije mame... danas imamo točno 5 tjedana i već unazad par dana stalno cicamo, ali već nakon desetak minuta na cici mala postaje nervozna, krene plakat s cicom ustima, pa se igra i vuče bradavicu, nervozno udara rukicama i lamata nogicama... uzima bradavicu onako divlje u usta i kad se stvori vakum pusti i tako je nervozna dok ju ne dignem da se podrigne, pa opet sve ispočetka... jel moguće da smo u skoku? ili imamo problema s grčevima? nije mi jasno zašto je tako nervozna... bojim se da joj nije dosta mlijeka...

mirka4
    15. Veljača 2015. 16:20

Zac, ne brini da nije dosta mlijeka, to se rijetko događa! Najvjerojatnije ima grčiće, pa joj se stvaraju mjehurići zraka u želucu zbog takvog sisanja, i zato je dobro da je više puta dok dojiš podigneš tako da podrigne pa je opet vrati na sisu. Ja sam isto strahovala da nema dosta mlijeka al to je stvarno mit, nisam tila davat bočicu, i za par dana je sve bilo super

Zac11
    15. Veljača 2015. 17:40

ma ne pada mi na pamet da dam bočicu ali sam se uplašila jer se to ponavlja pri skoro svakom podoju... valjda će proći kroz par dana

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.