Moj sin isto od jucer stalno trazi sisati.Malo zaspe i brzo se probudi vristeci kao da nije maloprije jeo.Takoder sam primjetila da ima manje stolica nego inace.Dojenje zaista iziskuje puno truda i strpljenja a najvise ljubavi!
Sve znas, sve si sama rekla.. Puno, puno ljubavi
url=https://lilypie.com]
evo jedno pitanje za iskusnije mame… danas imamo točno 5 tjedana i već unazad par dana stalno cicamo, ali već nakon desetak minuta na cici mala postaje nervozna, krene plakat s cicom ustima, pa se igra i vuče bradavicu, nervozno udara rukicama i lamata nogicama… uzima bradavicu onako divlje u usta i kad se stvori vakum pusti i tako je nervozna dok ju ne dignem da se podrigne, pa opet sve ispočetka… jel moguće da smo u skoku? ili imamo problema s grčevima? nije mi jasno zašto je tako nervozna… bojim se da joj nije dosta mlijeka…To je skok, pocetak, pogotovo ovaj dio lamatanja i ljutnje na cicu, pa pustanje uz glasan zvuk od vakuuma.. Samo hrabro, stisni zube par dana i sve bude 5.. Pitaj kaj god.. Ako zapne
Moj mali tokom dana vise puta ima takve ispade a nismo u skoku. Ali to vec traje par tjedana, nije zbog skoka a ne znam zbog cega.
Usred podoja postane nervozan, place, lamata ruka i nogama. Onda ga dignem, malo pricekam pa nastavim s podojem. Neki put postane nervozan na sisi i sam ga sisa moze umirit ponovo za par min.
Moj malac ce u petak 2 mjeseca, skok smo uspjesno prosli ali sad on vrlo malo pajki po danu i cim me vidi htio bi cicu, pa onda bljuca visak mlijeka, podriguje 500 puta i muci se jer se prezderava...cim ga dam tati vise mu nikaj ne treba. Steta da tata mira raditi😒 Valjda kod mene namirise mljekeco gladus mali.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Joj kad se sjetim naseg skoka. Plakala sam se i naravno mama je vikala daj joj ad. Kaj ne vidis da je nervozna jer je gladna i tak... a ja sam inace tip osobe koja lako puca pod pritiskom al sam ponosna na sebe jer san rekla ma j..se svi:) odlucila sam dojit i bome cu dojit. I eto uspjesno to radimo vec 5 mj treba samo malo pregrmit i naoruzat se strpljenjem i samoj sebi objasnit da je to tak i bok. Mame vi to mozete:))
Joj kad se sjetim naseg skoka. Plakala sam se i naravno mama je vikala daj joj ad. Kaj ne vidis da je nervozna jer je gladna i tak… a ja sam inace tip osobe koja lako puca pod pritiskom al sam ponosna na sebe jer san rekla ma j..se svi:) odlucila sam dojit i bome cu dojit. I eto uspjesno to radimo vec 5 mj treba samo malo pregrmit i naoruzat se strpljenjem i samoj sebi objasnit da je to tak i bok. Mame vi to mozete:))
Cim sam skuzila da je skok nisam nikuda isla niti sam htjela da mi netko dolazi bas zbog suvisnih komentara o kolicini mlijeka i gladi bas me to zivcira kad svi imaju potrebu komentirati zasto dijete place, zasto je na rukama, zasto spava u sobi jer je tamo hladnije nego u biravku...itd
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Joj kad se sjetim naseg skoka. Plakala sam se i naravno mama je vikala daj joj ad. Kaj ne vidis da je nervozna jer je gladna i tak… a ja sam inace tip osobe koja lako puca pod pritiskom al sam ponosna na sebe jer san rekla ma j..se svi:) odlucila sam dojit i bome cu dojit. I eto uspjesno to radimo vec 5 mj treba samo malo pregrmit i naoruzat se strpljenjem i samoj sebi objasnit da je to tak i bok. Mame vi to mozete:))
bravo!! i kad se okreneš tih 5 mjeseci je više lijepih nego "ružnih" trenutaka jel tako.. a i ovako prebrzo vrijeme leti, mi smo 7 mjeseci sutra i kada pogledam da je u 7 mjeseci gotovo pa samo dojen, osim ove dohrane kaj smo prije mjesec dana počeli čini mi se kao mačji kašalj, daj sisu, beba popapa i bok.. neki put 100x na dan nekada svaka 3,4 sata.. žao mi je čak da je vrijeme isključivog dojenja iza nas ali to sam samo ja
Moram priznat da mi je dojenje pravi gust a njena facica kad sisa ko da pije nekaj bozansko fino:) to je neprocjenjivo. Al lako meni dojit s takvom curkom koja je odmah bila na ti sa sisom. A i mene zivciraju tzv.dobronamjerni savjeti. Mala spava sa mnom i vec sam cula kak to nije dobro.naviknut ce se pa ce sa mnom bit u krevetu do punoljetnosti i tak:) prst u uho i po svom
Moram priznat da mi je dojenje pravi gust a njena facica kad sisa ko da pije nekaj bozansko fino:) to je neprocjenjivo. Al lako meni dojit s takvom curkom koja je odmah bila na ti sa sisom. A i mene zivciraju tzv.dobronamjerni savjeti. Mala spava sa mnom i vec sam cula kak to nije dobro.naviknut ce se pa ce sa mnom bit u krevetu do punoljetnosti i tak:) prst u uho i po svom
ma joj baš tak, kaj bi rekli za mene, ja sam sa trojicom u krevetu hahahahaah..
mislim da nam se skoku u 3 mj smiješka, nadam se da će proći bolje nego onaj zadnji, bilo je grozno ! da nije bilo potpore mama na temi dojenja nemam pojma kako bi to prošlo i završilo.
mali spava sa mnom , tako mi je lakše, koliko budem umorna i ja zaspem dok on cica prije njega
još je sad krenuo tri puta po noći tražiti i nervozan je jedva ga uspavam i onda da ga selim mi zvuči kao da se želim namjerno kazniti
Sortiraj odgovore
Najstariji