Moj malac ce u petak 2 mjeseca, skok smo uspjesno prosli ali sad on vrlo malo pajki po danu i cim me vidi htio bi cicu, pa onda bljuca visak mlijeka, podriguje 500 puta i muci se jer se prezderava...cim ga dam tati vise mu nikaj ne treba. Steta da tata mira raditi😒 Valjda kod mene namirise mljekeco gladus mali.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Joj kad se sjetim naseg skoka. Plakala sam se i naravno mama je vikala daj joj ad. Kaj ne vidis da je nervozna jer je gladna i tak... a ja sam inace tip osobe koja lako puca pod pritiskom al sam ponosna na sebe jer san rekla ma j..se svi:) odlucila sam dojit i bome cu dojit. I eto uspjesno to radimo vec 5 mj treba samo malo pregrmit i naoruzat se strpljenjem i samoj sebi objasnit da je to tak i bok. Mame vi to mozete:))
Moram priznat da mi je dojenje pravi gust a njena facica kad sisa ko da pije nekaj bozansko fino:) to je neprocjenjivo. Al lako meni dojit s takvom curkom koja je odmah bila na ti sa sisom. A i mene zivciraju tzv.dobronamjerni savjeti. Mala spava sa mnom i vec sam cula kak to nije dobro.naviknut ce se pa ce sa mnom bit u krevetu do punoljetnosti i tak:) prst u uho i po svom
mislim da nam se skoku u 3 mj smiješka, nadam se da će proći bolje nego onaj zadnji, bilo je grozno ! da nije bilo potpore mama na temi dojenja nemam pojma kako bi to prošlo i završilo.
mali spava sa mnom , tako mi je lakše, koliko budem umorna i ja zaspem dok on cica prije njega
još je sad krenuo tri puta po noći tražiti i nervozan je jedva ga uspavam i onda da ga selim mi zvuči kao da se želim namjerno kazniti
Sortiraj odgovore
Najstariji