Skok u razvoju

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

dea32

Broj poruka: 1561

Prijavi adminu

Jojo5, hvala na odgovoru. Zabrinula me ta promjena u dojenju, premda lijepo napreduje i zadovoljna je.. 
    I sad kad smo konacno ok, za tj dana mogu ocekivat sljedeci skok.. 
    Nadam se da ce bit lakse nego prosli put..

Lollypop

Broj poruka: 1160

Prijavi adminu

Mislim da smo mi usli u novi skok. Mjesec i pet dana nam je danas. Malac je jeo milijardu puta, zaspao milijRdu puta na cici, a kad bi ga stavila leci - 0 bodova. Osim ako je na meni(sto nije kul kad je ovako vruce opet). No barem znam sto me ceka...

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Lollypop

Prijavi adminu

I cice pate.

Lollypop

Prijavi adminu

Aaaaaa kad se potrefe skok i vrucineeee za poludit!!! Ok, jede svakih pola sata, sat. Ok ne spava dulje od po ure. Ok ne spava sam. Ok neka spava na meni...ali zasto mora biti tako vruceeee da se oboje natopimo znojem i zaljepimo...jos malooo.... I upravo sad "spava" i cucla, + uzitak kad se u snu" rastegne pa imam osjecaj da ce mi odgrist cicu.Gladna sam svako malo.

Rina5

Broj poruka: 128

Prijavi adminu

Lollypop

Aaaaaa kad se potrefe skok i vrucineeee za poludit!!! Ok, jede svakih pola sata, sat. Ok ne spava dulje od po ure. Ok ne spava sam. Ok neka spava na meni…ali zasto mora biti tako vruceeee da se oboje natopimo znojem i zaljepimo…jos malooo…. I upravo sad "spava" i cucla, + uzitak kad se u snu" rastegne pa imam osjecaj da ce mi odgrist cicu.Gladna sam svako malo.

I onda se ospu od vrucine!!!!! Evo moja vec dva tjedna svako dan oko 6h urlice bice grcici a od jucera uz to sisa non stop!10min zaspe i opet ako i toliko! Bice ope skok u 6tjednu smo!!!! Cak i u snu cuca vise iizludujen s tin dizanjen za podrig kad tako sisa neman je kad ni digni a kad dignen kada pojusava a ne moze podrignit kaslje ope place pa ...... Ajme  a tek da ne spominjen sta ne znan koju cicu koliko dugo da dajen ????? Ima li prijedloga? Bude 20min pa joj dan istu opet tako a nekad bude na jednoj 1h

Rina5

Broj poruka: 128

Prijavi adminu

E da a oni let down tj curenje samostalno cice samo kod jedne nikad druga  sicnit cu  i dojin samo lezeci ko bi izdrza ovo na rukama!!!

renata6

Broj poruka: 2713

Prijavi adminu

Rina5

E da a oni let down tj curenje samostalno cice samo kod jedne nikad druga  sicnit cu  i dojin samo lezeci ko bi izdrza ovo na rukama!!!

let down ti može biti iz obje a i ne mora, kod nekih se ful osjeti a ima žena koje ga uopće ne osjete, a za dojenje možeš dati istu ako ti nakon 20 minuta papa ponovo a ako je jedan sat na jednoj na sljedećem podoju daješ drugu.

leptirica3

Broj poruka: 211

Prijavi adminu

Lollypop

Aaaaaa kad se potrefe skok i vrucineeee za poludit!!! Ok, jede svakih pola sata, sat. Ok ne spava dulje od po ure. Ok ne spava sam. Ok neka spava na meni…ali zasto mora biti tako vruceeee da se oboje natopimo znojem i zaljepimo…jos malooo…. I upravo sad "spava" i cucla, + uzitak kad se u snu" rastegne pa imam osjecaj da ce mi odgrist cicu.Gladna sam svako malo.

Podsjeti me na nas skok s 3mj,taman pocelo prziti,. to nam je bio prvi skok nocu,inace su svi do tada trajali samo preko dana. Koja promjena za mamu,nisam znala sto me snaslo..

bobica9

Broj poruka: 448

Prijavi adminu

Ili nisam skužila skok u razvoju sa 6 tj ili još nije bio?? Jel moguće da traje samo jedan dan? Jer je jedan dan bio nemoguć, cijeli dan je plakao i cicao, ali sam mislila da je to jer mu je vruće. Sad ima svoj ritam, ne moram ni gledati na sat. Malo je cendrav navečer zadnjih par dana i ima love/hate odnos sa cickama, ali normalno klopa. Ili je to sad skok?? Stvarno sam zbunjena. Onaj sa 3 tj je trajao možda 2 dana, ali se nije skidao sa mene pa sam očekivala nešto slično i ovaj put.

Mary36

Broj poruka: 1463

Prijavi adminu

Ja skok sa šest tjedana nisam ni primjetila.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.