Skok u razvoju

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ribica11
    31. Srpanj 2015. 21:30

Prijavljujem skok, vec sam ga cekala.. Evo mali danas sisa svakih sat vremenal, nadam se da po noci nece tako i da nece dugo trajat. Ali ne odustajemo 

zlatnaribica2606
    02. Kolovoz 2015. 13:26

Evo i nas opet u skoku u 6 tjednu...pripremljeni smo pa je lakše nego zadnji put...znam sta me čeka he he he :) samo me zanima da li je normalno da u skoku se jako buni na ciki? Ne svaki podoj...većinom navecer? Sta mislite?

kleaiva
    03. Kolovoz 2015. 22:55

Curke kad je iduci skok poslije onog sa 6 mj.?

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Nalah
    04. Kolovoz 2015. 08:05

9 mj

dea32
    12. Kolovoz 2015. 14:12

Pozdrav mame.. 
    Citam sve sto ste napisale ovdje vec 3 dana. Shvatila sam da smo prvi skok imale u rodilistu (isle doma 5. dan), plac na sisi, plac bez sise, nikako se umiriti, nervoza i razdrazljivost, sto su sestre za novorodencad pripisale 'novorodenackoj sizi' i uzele je preko noci. Hvala Bogu, uspjela je navuci mlijeko toliko da su mi pidzame bile mokre. Sa 2 tj dobila je 720g. 
    Za 3 dana imamo punih mj dana i opet smo u skoku vec 5.dan. Izgledam ko zombij, neispavana, iscrpljena, zaboravna, na rubu zivaca. Sisa non stop, plac bez nje, plac s njom u ustima, po noci je cijelo vrijeme pristekana, po danu isto. Zaspi na sisi, podrigne, spava 10 min i gleda ko da je spavala 15h i opet ispocetka.. Vec sam dobila savjet kako joj sigurno nije dosta mlijeka ili je ono preslabo.. Sreca je sto sam citala o skokovima i pripremila se na to, ali mi je nekako onaj prvi promakao, mislila sam da je sa 3 tj prvi.

No, mislim da smo na kraju skoka jer su se sise napunile, pocela je duze spavati i nema toliko plakanja.. Ponosna sam na sebe i supruga koji je takoder googlao sve o tome i bio nevjerojatna podrska..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.