Skok u razvoju

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Jojo5

Broj poruka: 564

Prijavi adminu

zlatnaribica2606

Evo i nas opet u skoku u 6 tjednu…pripremljeni smo pa je lakše nego zadnji put…znam sta me čeka he he he :) samo me zanima da li je normalno da u skoku se jako buni na ciki? Ne svaki podoj…većinom navecer? Sta mislite?

Ja sam poludila skoro kada je bio taj skok sa 6 tjedana, vrištao s cicom u ustima cijeli dan, na svakom podoju je vrištao , čupao cicu , još malo vrištao budio se svakih sat vremena i onda cicao sat vremena pa malo vrištao i tako tjedan dana, mislila sam izluditiiiii dan , noć nije bilo neke razlike ali prošlo , od tada uspješno dojim evo 9 mjeseci bez nekih poteškoća . Ostale mjesece nisam osjetila niti onaj sa 3 mj onaj sa 6 se poklopio sa izbijanjem očnjaka tako da ???? histerija je bila na sve strane dva tjedna skoro :D 
    9 ti mjesec...čekam da krene

Lollypop

Broj poruka: 1160

Prijavi adminu

Kod nas je definitivno skok u pitanju...17 dana ima i vec 2-3 dana me zeza. Navuka mi je mlijeko...ne stigne ispraznit cicu u podoju, a prije bio pojeo jednu i po!

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Rina5

Broj poruka: 128

Prijavi adminu

Evo i kod nas pocelo je prije par dana samo popodni i pridvecer a prekjucer je bila od 10am do 10pm na sisi bez spavanja (osin na sisi uz cucanje) i povremeno nosenje po rukama bez sise! Taman kad san pomislila proslo jucer cili dan i noc lipo spava papi ka velika evo nas opet danas od 7ipo do evo sad nema spavanja samo sisa!!!!! Iman osjecaj kada ovome nema kraja i jos me hormoni pucaju!

Lollypop

Prijavi adminu

Rina5

Evo i kod nas pocelo je prije par dana samo popodni i pridvecer a prekjucer je bila od 10am do 10pm na sisi bez spavanja (osin na sisi uz cucanje) i povremeno nosenje po rukama bez sise! Taman kad san pomislila proslo jucer cili dan i noc lipo spava papi ka velika evo nas opet danas od 7ipo do evo sad nema spavanja samo sisa!!!!! Iman osjecaj kada ovome nema kraja i jos me hormoni pucaju!

Tako i kod mene...nemrem vise, na rubu sam placa..jos je jebeno vruce, sparno pred kisu...a on nece nego na mene!!! Danas od 11-17 nije oka sklopio osim na cici po 5 min, kad ga spustim odma show!! I onda smo od 17-18 zaspali oboje (u rukama mi) i sad opet dalje po starom...kad ce ovo proci...danas sam se vec razvela s muzem 4x i skoro rasplakala n puta..neznam koji mu je ovo dan vec, 4?!?

Mary36

Broj poruka: 1463

Prijavi adminu

Ja nekada imam dojam da je moja po opisima skoka u razvoju od rođenja u tom skoku. Prvih par tjedana je stalno bilo tako kako opisuješ, a i dosta često joj dođu takve faze da stalno hoće cicati ili pak neće i odbija, dere se na sisi...nemam pojma, možda je moja beba neka razdražljivica. Stalno smo s njom ko po jajima da ne počne show! A i ne kužim kad nam je skok kad ja stalno imam puno mlijeka...kako ga je u rodilištu dosta navukla od tada nije stalo. Malo se smirilo, al još štrca na sve strane 
    Ja se sa svojim mužem usred svega toga isto stalno ''rastajem'', ha, ha. Pogotovo kad na večer krenu kolike - razvod je obavezan - sva sreća da su jutra ok pa se stignemo pomiriti!

mmama2

Broj poruka: 3310

Prijavi adminu

cure samo hrabro, neke bebe su osjetljivije od drugih, znam jer imam takvog već godinu dana me "pili" i baš to sve je ko po jajaima sa njim, mali prst mu pokažeš plač, ljutnja.. strašnoooo je osjetljiv, nikome neće nego meni, a kada je na meni sisa i tako eto 13 mjeseci.. nekad sam luda od toga a nekad sam svjesna da je jednostavno takav i mogu samo biti tu za njega

url=https://lilypie.com]

Lollypop

Prijavi adminu

Kako se bebe ponasaju kad prode skok? Je li onda vise spavaju da nadoknade? 

Rina5

Broj poruka: 128

Prijavi adminu

Lollypop

Rina5

Tako i kod mene…nemrem vise, na rubu sam placa..jos je jebeno vruce, sparno pred kisu…a on nece nego na mene!!! Danas od 11-17 nije oka sklopio osim na cici po 5 min, kad ga spustim odma show!! I onda smo od 17-18 zaspali oboje (u rukama mi) i sad opet dalje po starom…kad ce ovo proci…danas sam se vec razvela s muzem 4x i skoro rasplakala n puta..neznam koji mu je ovo dan vec, 4?!?

Ja vise i ne brojin! Na rubu si placa bravo za tebe ja neki dan kad je to bilo od 7-22 vise nisan mogla pukla skorz isplakala se ja nikad u 5sec i opet je bila na sisi!  a mozda udru 4ure u komadu

dea32

Broj poruka: 1561

Prijavi adminu

Nama je trajalo 7 dana. I svaku vecer sam pucala po savovima, plakala u 3 navrata, ni popit vode, nit otic na wc, tus je bio san.. I jos muz odluci spavat u boravku, pa kad tad nisam zatrazila razvod, necu nikad.. Nego, imam pitanje..
    Sad kad smo to prosli, mlijeko je doslo, strca na sve strane, jedem normalno, pijem po 2,5-3l vode, a moja curka po podoju isprazni obje dojke (sto nikad nije). Nekad trazi opet nakon 20tak min, nekad nakon 1h i tako recimo 3 podoja dnevno, 1 po noci, ostalo je ok. A ako zaspi onda nakon 2,5-3h. Sisa svaku po pola sata, nekad i duze i vuce, ne spava na dojci. Zasto? Nije mi jasno ako si je 'navukla' mlijeko, zasto tako dugi podoji i to na obje dojke? Nije vise razdrazljiva, lijepo spava, nema plakanja, zadovoljna je, smjeska se..

Jojo5

Broj poruka: 564

Prijavi adminu

dea 32 to ti je super beba ima ona dosta mlijeka samo joj trebaju obje cice da se napapa, spava 2 -3 sata aaa super moj to nije dostigao nikada osim po noći. Znao je cicati sat vremena jer mu je odgovaralo tako polako .Ako je sretna zadovoljna beba ne brini sve je to ok moj je uvijek tražio obje cice. Dok malo ne stasa za par mjeseci ili ranije pa će se izregulirati, sada je njoj cica sve. Utjeha, hrana , maženje, smirenje ... Kasnije će biti lakše. Imaš i temu problemi sa dojenjem pa možeš i tamo pročitati štogod ako te interesira više ili pitati ali mislim da je s vašim dojenjem sve savršeno

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.