Skok u razvoju

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lonny
    28. Veljača 2015. 19:49

Curke malo sam zbunjena. 
    Ovako-noćas smo lijepo spavali, kao i inače i jutro je bilo uobičajeno. I onda je od nekih 11 počela tražiti papati svakih cca sat, sat i pol (inače papa na dva do tri sata, ovisi kako kad)
    S tim da je na jednoj cici 2-3 minute i onda plaće dok ne promijenim stranu i tako nekoliko puta za vrijeme podoja. Pojede puno  manje nego inače, ali ne nacicava nego kad je pojela koliko je mislila počne plakati ako joj još pokušam dati cicu. 
    Cijeli dan je nekako nervozna i dosta traži da bude na rukama a inače se znala u baby gymu igrati i po sat vremena. Danas maksimalno po 15ak minuta ako uopće prihvati da ju spustim. Zaspala je jednom na nekih sat vremena i jedno dva puta po deset minuta. I sad mi spava na rukama. Dosta ju muči to što puno prdi i nije kakala od jučer oko pol dva popodne. 
    Sutra nam je 12 tjedana.
    Jel moguće da je to početak skoka? Ili je samo neka nervoza?
    Buni me to što ne nacicava.

lonny
    28. Veljača 2015. 20:13

Ok, super,  stalno sam ga iščekivala da ga se što prije riješimo
    Bas me zanima kakva će nam biti noć. 
    A ako će se po danu ovako nastaviti to će biti super, tata će moći preuzeti nunanje da ja mogu srediti suđe, veš, malo pospremiti, opeglati i slično (kuhanje većinom muž preuzme)

lonny
    28. Veljača 2015. 20:38

Pokušat ću, ali moj je problem što imam pomalo opsesivno kompulzivni poremečaj što se čiščenja tiče
    Stalno vrtim u glavi sto još trebam napraviti i kojim redom. 
    Uopće ne znam kako će to izgledati kad H malo naraste i počne haračiti po stanu
    Ali svakako ću ju pokušati stavljati sto vise na cicu,  a ovo sa sve četiri u zrak će uz nju biti malo teško jer želi biti u vertikali čim zavrsi sa cicanjem

renata6
    01. Ožujak 2015. 08:49

Lonny kakva je bila noć?

lonny
    01. Ožujak 2015. 10:10

Noć je bila kao i inače,  zaspala je oko 9, pa se probudila za papanje oko 4, spavala do pola 8, papala, pa opet spavala do pola 10, opet papala i sad se igra. I to je svaki put jako lijepo papala. Mislim da je ipak ono jučer bila neka nervoza, vidjet ćemo kakav će biti dan.  Sumnjam da skok može trajati samo jedan dan. 
    Mmama onda mi ne preostaje ništa drugo nego odmah početi raditi na drugoj bebici
    E da,  prije par dana sam nešto preslagivala kuhinjske elemente i vidim ja vrečicu ad-a. Već sam skoro zaboravila na nju. Završila je u smeću brzinom svjetlosti i baš je bio dobar feeling!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.