Skok u razvoju

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Dada32

Broj poruka: 397

Prijavi adminu

Bori

Jel moguće da skok traje samo 2 dana?

Po literaturi i iskustvima drugih mama skok može trajati od 2-7 dana (ako sam u krivu neka me netko ispravi), ali ovo što opisuješ bi moglo značiti da još traje samo nije tako ekstremno. Prati ga tjedan dana pa ćeš vidjeti da li se spavanje izreguliralo. Mene je moj isprepadao grčevitim plakanjem jučer, preznojila sam se od muke: neće sisu, ne da se držati (pelena suha, nema temp., sit, nije mu vruće/hladno). Mislili smo da su grčevi, masirali ga, tiho mu pričali - NIŠTA. I najednom: mir. Počne sisati, zaspi i dalje normalno. Prespavao gotovo čitavu noć. Ali ja se nisam mogla satima oporaviti. Dok dođu zubići ne znam kako ću... 

Bori

Broj poruka: 297

Prijavi adminu

A jeste sigurni da nije noćni teror? Meni je Karlo tako znao i kad sam čitala shvatila sam da je to otprilike to..
    A za skok..onaj sa 6 tjedana je bio uzasan, trajao je više od tjedan dana i molila sam Boga da smo prođe..Onaj sa 3 i 9 nisam ni osjetila tako da..

kleaiva

Broj poruka: 1527

Prijavi adminu

mmama

kleaiva

Curke moj malac od jucer opet ima tipicno skokovsko ponasanje…al samo sto mlijeka ima na izvoz, a on nemre nisat vremena izdrzat izmedu podoja. I jos mu je rano…tek 2 mj i tjedan dana je star.O cemu se sad radi??? Btw. opet uopce ne spava duze od 10 min po danu 😥 po noci je standardno normalno oajkio od 9 do pol 4 pa je cicao i zbudio se u pol 8 i otada nacicavanje.
    a kad mu je skok prije bio.. sa koliko

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva

Prijavi adminu

kleaiva

mmama

kleaiva

Curke moj malac od jucer opet ima tipicno skokovsko ponasanje…al samo sto mlijeka ima na izvoz, a on nemre nisat vremena izdrzat izmedu podoja. I jos mu je rano…tek 2 mj i tjedan dana je star.O cemu se sad radi??? Btw. opet uopce ne spava duze od 10 min po danu 😥 po noci je standardno normalno oajkio od 9 do pol 4 pa je cicao i zbudio se u pol 8 i otada nacicavanje.

Sa 7 tjedana je poceo i trajao 3 dana....ma izgleda da ga opet probava muci  kaj god pojedem smeta mu...jos malo pa cu biti na kruhu i vodi
    Nekak mi to izgleda da se ne najede, zaspe pa ga probudi busa...podrigne milijun puta pa bi opet jeo pa opet zaspe i tak u krug. Dizem ga na podrigivanje u toku podoja barem 3 puta i ni to nije dovoljno, a nije mi jasno kad se uspije tak nagutati zraka jer uopce ne sise lakomo i let down se smirio i sve...

mmama2

Broj poruka: 3310

Prijavi adminu

kleaiva

kleaiva

mmama

kleaiva

Sa 7 tjedana je poceo i trajao 3 dana….ma izgleda da ga opet probava muci  kaj god pojedem smeta mu…jos malo pa cu biti na kruhu i vodi
    Nekak mi to izgleda da se ne najede, zaspe pa ga probudi busa…podrigne milijun puta pa bi opet jeo pa opet zaspe i tak u krug. Dizem ga na podrigivanje u toku podoja barem 3 puta i ni to nije dovoljno, a nije mi jasno kad se uspije tak nagutati zraka jer uopce ne sise lakomo i let down se smirio i sve…

ja sam zato teška srca uvela Dini dudu, on je jeo i bljuckao i podrigivao jako, onda sam rekla neće se dijete mučit i dala dudu kada nije bio gladan nego eto dosadan hahahhaha.. smirilo se brzo

url=https://lilypie.com]

lonny

Broj poruka: 277

Prijavi adminu

Nama je Hana isto jako bljuckala i  podrigivala i mučio ju je trbuščić i onda smo skužili da ju prejako dignemo preko ramena. Sad kad ju držimo niže lijepo podrigne,  bljucne vrlo rijetko (a prije je bljuckala u mlazu, nešto između bljuckanja i povraćanja) i trbuščić nas puno manje muči.

kleaiva

Prijavi adminu

mmama

kleaiva

kleaiva

mmama

kleaiva

Sa 7 tjedana je poceo i trajao 3 dana….ma izgleda da ga opet probava muci  kaj god pojedem smeta mu…jos malo pa cu biti na kruhu i vodi
    Nekak mi to izgleda da se ne najede, zaspe pa ga probudi busa…podrigne milijun puta pa bi opet jeo pa opet zaspe i tak u krug. Dizem ga na podrigivanje u toku podoja barem 3 puta i ni to nije dovoljno, a nije mi jasno kad se uspije tak nagutati zraka jer uopce ne sise lakomo i let down se smirio i sve…
    ja sam zato teška srca uvela Dini dudu, on je jeo i bljuckao i podrigivao jako, onda sam rekla neće se dijete mučit i dala dudu kada nije bio gladan nego eto dosadan hahahhaha.. smirilo se brzo

Ja rekla muzu da je jakov idealan kandidat za dudu...a on ko prava dojenacka majka velinda mu on ne bi dao dudu...ni curka nije imala pa je to kao nepotrebno a jadan si samo iritira zelucic s previse hrane i mislim da bi mu duda pomogla...barem mislim da je to...grceve klasicne nema i ocito ih nije imao..ispocetka sam mislila da ima al brzo je stalo kad se stvorio dobar odnos ponude i potraznje.

kleaiva

Prijavi adminu

lonny

Nama je Hana isto jako bljuckala i  podrigivala i mučio ju je trbuščić i onda smo skužili da ju prejako dignemo preko ramena. Sad kad ju držimo niže lijepo podrigne,  bljucne vrlo rijetko (a prije je bljuckala u mlazu, nešto između bljuckanja i povraćanja) i trbuščić nas puno manje muči.

Moja lana je bljuvala u mlazu i nije prvih tjedan dana uopce prihvacala hranu i to mi je bio uzas...bojala sam se da se i s njim ne ponovi...ali srecom samo strasno puno podriguje a od bljuckanja ni B 

• miky28

Broj poruka: 18

Prijavi adminu

Skok sa 6 tjedana dan 5! Visila je na cici 13 sati da bi poslje zaspala ko klada! I nije se budila cilu noc! Neznam sta me ceka danas al nadam se da je brzo gotovo.

lonny

Broj poruka: 277

Prijavi adminu

kleaiva

lonny

Moja lana je bljuvala u mlazu i nije prvih tjedan dana uopce prihvacala hranu i to mi je bio uzas…bojala sam se da se i s njim ne ponovi…ali srecom samo strasno puno podriguje a od bljuckanja ni B 

I meni je to bio živi užas. Znalo joj je i kroz nos ići. Jednom je tako jako bljucnula kroz nosić da se počela gušiti. Počela je grčevito plakati, kroz nos je izlazilo mlijeko a ona nije mogla do zraka. Ako tad nisam umrla neću nikad!

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.