Skok u razvoju

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bori
    27. Veljača 2015. 18:20

Jel moguće da skok traje samo 2 dana? Moj Karlo je jucer napunio 3 mjeseca, od nedjelju i ponedjeljak  je nekako nervozan bio, stalno na sisi.Ok, skok pomirim se s tim i od utorka nista..jedino po noći traži česće, al preko dana ne. Od nedjelje preko dana jaako malo spava, inače on nije od dnevnog spavanja, al ovo je zbilja malo...mozda sat vremena cijeli dan. Ne traži sisat, traži pažnju i igru..

Dada32
    27. Veljača 2015. 18:26

Bori

Jel moguće da skok traje samo 2 dana?

Po literaturi i iskustvima drugih mama skok može trajati od 2-7 dana (ako sam u krivu neka me netko ispravi), ali ovo što opisuješ bi moglo značiti da još traje samo nije tako ekstremno. Prati ga tjedan dana pa ćeš vidjeti da li se spavanje izreguliralo. 

Mene je moj isprepadao grčevitim plakanjem jučer, preznojila sam se od muke: neće sisu, ne da se držati (pelena suha, nema temp., sit, nije mu vruće/hladno). Mislili smo da su grčevi, masirali ga, tiho mu pričali - NIŠTA. I najednom: mir. Počne sisati, zaspi i dalje normalno. Prespavao gotovo čitavu noć. Ali ja se nisam mogla satima oporaviti. Dok dođu zubići ne znam kako ću... 

lonny
    27. Veljača 2015. 20:42

Nama je Hana isto jako bljuckala i  podrigivala i mučio ju je trbuščić i onda smo skužili da ju prejako dignemo preko ramena. Sad kad ju držimo niže lijepo podrigne,  bljucne vrlo rijetko (a prije je bljuckala u mlazu, nešto između bljuckanja i povraćanja) i trbuščić nas puno manje muči.

kleaiva
    28. Veljača 2015. 00:22

lonny

Nama je Hana isto jako bljuckala i  podrigivala i mučio ju je trbuščić i onda smo skužili da ju prejako dignemo preko ramena. Sad kad ju držimo niže lijepo podrigne,  bljucne vrlo rijetko (a prije je bljuckala u mlazu, nešto između bljuckanja i povraćanja) i trbuščić nas puno manje muči.

Moja lana je bljuvala u mlazu i nije prvih tjedan dana uopce prihvacala hranu i to mi je bio uzas...bojala sam se da se i s njim ne ponovi...ali srecom samo strasno puno podriguje a od bljuckanja ni B 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• miky28
    28. Veljača 2015. 09:42

Skok sa 6 tjedana dan 5! Visila je na cici 13 sati da bi poslje zaspala ko klada! I nije se budila cilu noc! Neznam sta me ceka danas al nadam se da je brzo gotovo.

renata6
    28. Veljača 2015. 12:42

miky28

Skok sa 6 tjedana dan 5! Visila je na cici 13 sati da bi poslje zaspala ko klada! I nije se budila cilu noc! Neznam sta me ceka danas al nadam se da je brzo gotovo.

To je to, pred kraj, čim više spava!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani