Žene, moj malac ima 3 mjeseca. U posljedna dva dana je baš kao na početku teme: cendrav, kratko i nemirno spava, traži sisu, ali dok mu ponudim povuče par puta i onda ju drži u ustima. Ako ga pokušam maknuti, plače.
Pretpostavljam da je to skok u razvoju.
Jedino mi je čudno što ne sisa puno. Svud po netu piše da si "povećava proizvodnju", ali moj slabo navlači, samo bi sisu držao u ustima. I dok se tak držimo i mazimo smije se od uha do uha. ali ako bi trebalo na spavanje tuga i jad.
Bitno je da je cica stimulirana, ne treba ni puno jesti, samo da ju drži već nacicava odnosno čim više da je na cici bez obzira koliko pojede to ti je TO.
Jucerasnji dan smo jedva izgurali. A danas je bilo slicno samo je krace trajalo. Sada kunja! A nekako mi se cini da je narasla. Neznam jesam li to sebi umislila, al nemogu virovat da je ovako vidno! Jel se to vama dogadjalo? Jedva cekam patronaznu sutra da je izvaze!
Ja si to zabrijem između ostalog poslije svakog skoka. Ne samo da naraste kilazom, nego mi se cini da je i inace veći, da brže uci, raste i razvija se... Vidjet ces da ce i vaga pokazati svoje...
Krešimir 19.08.2014. <3
Jucerasnji dan smo jedva izgurali. A danas je bilo slicno samo je krace trajalo. Sada kunja! A nekako mi se cini da je narasla. Neznam jesam li to sebi umislila, al nemogu virovat da je ovako vidno! Jel se to vama dogadjalo? Jedva cekam patronaznu sutra da je izvaze!
u tome i je poanta.. njima poslije skoka naglo nešto novo dođe, pa se ili okretat počnu, sjedit, puzat, onda se nama čini da su preko noći 3 mjeseca stariji, a ne 3 dana...
url=https://lilypie.com]
Mi smo jucer proslavili 3 tjedna. Malena je prvo svako uru trazila a onda od 6 popodne do 2 ujutro smo imale pravi tulum, non stop na prsima ako je odmaknem odmah vristanje i u plac.
A nije mi ni palo na pamet da bi to mogao biti skok, tek mi je navecer mozak proradio.
I danas navlaci i poteze ali bar ima pauze, vec vidim sto ms veceras ceka.
Prvo sam joj davala jednu pa drugu, nisam bas cesto minjala.
Mi smo jucer proslavili 3 tjedna. Malena je prvo svako uru trazila a onda od 6 popodne do 2 ujutro smo imale pravi tulum, non stop na prsima ako je odmaknem odmah vristanje i u plac.
A nije mi ni palo na pamet da bi to mogao biti skok, tek mi je navecer mozak proradio.
I danas navlaci i poteze ali bar ima pauze, vec vidim sto ms veceras ceka.
Prvo sam joj davala jednu pa drugu, nisam bas cesto minjala.
Slažem se, tulum za pamčenje! hajde izdrži, to ti je još možda danas, eventualno sutra i gotovo! Definitivno je za prepoznat, zar ne? Mijenjaj po onome kad skužiš da je prazna, onda druga, i tako u nedogled takva cca tri dana, onda će doći više mlijeka, skužit ćeš, i onda opet sama izreguliraš po podoju kako koja ide. ali svakako je bitno da se i jedna i druga izmjenjuju.
Curke moj malac od jucer opet ima tipicno skokovsko ponasanje...al samo sto mlijeka ima na izvoz, a on nemre nisat vremena izdrzat izmedu podoja. I jos mu je rano...tek 2 mj i tjedan dana je star.O cemu se sad radi??? Btw. opet uopce ne spava duze od 10 min po danu 😥 po noci je standardno normalno oajkio od 9 do pol 4 pa je cicao i zbudio se u pol 8 i otada nacicavanje.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Curke moj malac od jucer opet ima tipicno skokovsko ponasanje…al samo sto mlijeka ima na izvoz, a on nemre nisat vremena izdrzat izmedu podoja. I jos mu je rano…tek 2 mj i tjedan dana je star.O cemu se sad radi??? Btw. opet uopce ne spava duze od 10 min po danu 😥 po noci je standardno normalno oajkio od 9 do pol 4 pa je cicao i zbudio se u pol 8 i otada nacicavanje.
a kad mu je skok prije bio.. sa koliko
url=https://lilypie.com]
Jel moguće da skok traje samo 2 dana? Moj Karlo je jucer napunio 3 mjeseca, od nedjelju i ponedjeljak je nekako nervozan bio, stalno na sisi.Ok, skok pomirim se s tim i od utorka nista..jedino po noći traži česće, al preko dana ne. Od nedjelje preko dana jaako malo spava, inače on nije od dnevnog spavanja, al ovo je zbilja malo...mozda sat vremena cijeli dan. Ne traži sisat, traži pažnju i igru..
Sortiraj odgovore
Najstariji