Skok u razvoju

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

mmama2

Broj poruka: 3310

Prijavi adminu

lonny

Ma sve to stoji,  ali trebalo bi mijenjati praksu. 
    Ne mislim da bi one sad trebale educirati roditelje o svemu,  ali posvetiti 15 minuta svakoj novoj mami i objasniti osnovne stvari, to bi se moglo! Uostalom puno tih sestara su i same mame pa bi trebale znati koji su osnovni problemi i nedoumice.
    Ali skrenuli smo s teme, ovo je za neku skroz drugu raspravu. 
    Zato smo mi tu jedni za druge da pomognemo ako znamo kao sto ti i renata i još par cura pomažete, vjerojatno bolje od ijedne sestre

url=https://lilypie.com]

MarijaŠ

Broj poruka: 1925

Prijavi adminu

lonny

Ma sve to stoji,  ali trebalo bi mijenjati praksu. 
    Ne mislim da bi one sad trebale educirati roditelje o svemu,  ali posvetiti 15 minuta svakoj novoj mami i objasniti osnovne stvari, to bi se moglo! Uostalom puno tih sestara su i same mame pa bi trebale znati koji su osnovni problemi i nedoumice.
    Ali skrenuli smo s teme, ovo je za neku skroz drugu raspravu. 
    Zato smo mi tu jedni za druge da pomognemo ako znamo kao sto ti i renata i još par cura pomažete, vjerojatno bolje od ijedne sestre

Samo da se nadovežem kratko, nije totalni offtopic, jer se radi o skoku u razvoju... Kada sam ja bila u bolnici sa bebicom, i kad mi je tek nadolazilo mlijeko, pitala sam jednu od sestara (koja uopće nije neka stara) može li se to prvo nadolaženje nazvati skokom u razvoju. Kao odgovor na moje pitanje je samo zakolutala očima i rekla kako mi "internet mame" imamo svakakve ideje. Tužno da je tako, ali srećom nisu sve takve. Zato ovdje kako i sam kažeš ima hrpa "internet mama" koje su spremne pomoći i koje su mene osobno naučile što je skok u razvoju i još masu drugih stvari. 
    Inače, ja mislim da je to prvo nadoleženje mlijeka svojevrsan prvi skok u razvoju...

Krešimir 19.08.2014. <3

mmama2

Prijavi adminu

i je, to je skok 3 dan.. prvi

Jojo5

Broj poruka: 564

Prijavi adminu

možda jesam internet mama ali da mi nije interneta najvjerojatnije bih prestala dojiti kod zadnjeg skoka u razvoju jer su mi svi govorili da mi je dijete gladno i bla bla sve ostale fraze a ustvari nitko nema pojma.
    da mi nije interneta ne bih znala da moram bebača odvesti na uzv kukova do 2 mj života nego bih čekala i tada bi možda bilo kasno da ovako lijepo ispravljamo problem. a vjerujem da bi svi doktori počevši od ginekologa, medicinskih sestara, pedijatara i ostalih trebali posvetiti puno više vremena za objasniti barem osnovne stvari . e onda se žale da ljudi previše se opterećuju čitajući informacije na internetu... hmmmm pitam se zašto

renata6

Broj poruka: 2713

Prijavi adminu

Jojo

možda jesam internet mama ali da mi nije interneta najvjerojatnije bih prestala dojiti kod zadnjeg skoka u razvoju jer su mi svi govorili da mi je dijete gladno i bla bla sve ostale fraze a ustvari nitko nema pojma.
    da mi nije interneta ne bih znala da moram bebača odvesti na uzv kukova do 2 mj života nego bih čekala i tada bi možda bilo kasno da ovako lijepo ispravljamo problem. a vjerujem da bi svi doktori počevši od ginekologa, medicinskih sestara, pedijatara i ostalih trebali posvetiti puno više vremena za objasniti barem osnovne stvari . e onda se žale da ljudi previše se opterećuju čitajući informacije na internetu… hmmmm pitam se zašto
  • miky28

Broj poruka: 18

Prijavi adminu

Drage internet mame! Slazem se s vama, niko niosta ne govori, a kad ih se pita onfa smo cudne i kao otkud vam te ideje! Jucer sam vas pitala vezano za stolicu, a danas mogu potvrdit da je beba sto posto u skoku! Od 1 sat mi je na cici zaspala je par puta po minutu. Mene sad zanima koliko njoj treba da navuce mliko, jel stra me da je gladna, a i ovako ne dobiva bas puno na tezini. Dosadasnji skok smo odradilina ad pa nisam sigurna u nista.

mmama2

Prijavi adminu

miky28

Drage internet mame! Slazem se s vama, niko niosta ne govori, a kad ih se pita onfa smo cudne i kao otkud vam te ideje! Jucer sam vas pitala vezano za stolicu, a danas mogu potvrdit da je beba sto posto u skoku! Od 1 sat mi je na cici zaspala je par puta po minutu. Mene sad zanima koliko njoj treba da navuce mliko, jel stra me da je gladna, a i ovako ne dobiva bas puno na tezini. Dosadasnji skok smo odradilina ad pa nisam sigurna u nista.

skok traje od 3-5 dana, međutim bebe su indiviudualne pa je moguće i koji dan duže.. bitno je stisnut zube i na svaki kme bebu na cicu, bez čaja, vode i ad, jedino tako bude nadošlo mlijeko

krafnica

Broj poruka: 242

Prijavi adminu

Bas citam kaj ste pisale...
    Rodila sam u Pakracu. Sve do jedne sestre su nam pomagale oko dojenja, a jedna starija (40-45) nam je pricala o skokovima u razvoju i sve nam objasnjavala. Bila sam odusevljena s tim koliko pomazu oko dojenja i bile su svim mamama velika podrska <3

mmama2

Prijavi adminu

krafnica

Bas citam kaj ste pisale…
    Rodila sam u Pakracu. Sve do jedne sestre su nam pomagale oko dojenja, a jedna starija (40-45) nam je pricala o skokovima u razvoju i sve nam objasnjavala. Bila sam odusevljena s tim koliko pomazu oko dojenja i bile su svim mamama velika podrska &lt;3

Dada32

Broj poruka: 397

Prijavi adminu

Žene, moj malac ima 3 mjeseca. U posljedna dva dana je baš kao na početku teme: cendrav, kratko i nemirno spava, traži sisu, ali dok mu ponudim povuče par puta i onda ju drži u ustima. Ako ga pokušam maknuti, plače. 
    Pretpostavljam da je to skok u razvoju. 
    Jedino mi je čudno što ne sisa puno. Svud po netu piše da si "povećava proizvodnju", ali moj slabo navlači, samo bi sisu držao u ustima. I dok se tak držimo i mazimo smije se od uha do uha. ali ako bi trebalo na spavanje tuga i jad.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.