Tako sam i ja,da ne skuplja prasinu. Samo ja jos nisam popeglala,danas se primam toga:). I pripremiti za bebicu torbu,odnosno robicu za izlazak iz rodilista,da nesto ne zaboravi dragi uzeti:)
Joj cure,bas sam se htjela pohvaliti svojm ne spavanjem a vidim da ste se vec raspisale!
Znaci,od dva nocas do sest ujutro ja nisam zaspala!!!Ustala sam prije pol sata,samo da se pohvalim i to jedva,evo sad pijem kavu!I to me muz pustio da spavam jer se i on budio i vidio da ja hodam ko zombi po kuci!Uzas!!Al naravno,to mi nije prvi puta,tako mi se nocima zareda,pa vjesim po forumu,gledam Seherezadu ponovo i tak...
Neznam kak funkcioniram uopce,zavidim vam skroz!
A sto se robice i krevetica tice,spremno sve vec mj.dana,samo pospremala a krevetic prekrila i cekamo svoje malo zlato!
A ne znam jel puno jer sam otprilike tako i ja pripremila. Sve sam stavila već u jednu manju torbu i za sebe i za malog. Još moram ubaciti svoje patike jer tko zna u kakvom će stanju muž biti kad bude išao po nas. Vjerojatno od uzbuđenja neće misliti na moje patike
Dakle, spremih bodi benkicu dugih rukava, čarapice, majcu i ono nešto između kombinezona i hlačica što se kopča na ramenima. To je onak od onog finog debelog materijala koji se zove kako god. Isto ima i kao neke papučice i jaknicu s kapuljačom. Uzela sam i pamučnu kapicu i dekicu da ga pokrijem u as. Sad mi se to čini malo puno kad ovak gledam, al neka. Nek se nađe. Bolje nego da mu bude hladno
Pa da,ja sam isto sve to stavila u torbu od kolica i u AS utrpala sa dodatnom dekicom a kraj toga isto stavila vrecicu sa mojom odjecom za izaci iz bolnice!MM je prvi puta bio sav smusen pa vjerujem da ce i sada,pogotovo jer mora voditi racuna i o starijoj curici!
Nixie,ja prvi puta nisam trebala nista za bebu u bolnici(Sl.Brod)a sad ovdje za Zadar sam cula da mi trebaju pelene i maramice i kremica odmah,jel to istina?Ja sam spremila za svaki slucaj!
Je, moramo nositi za bebu pelene, maramice i kremicu. Tako su rekli na trudničkom tečaju. Nešto je govorila jedna od primalja da im je violeta bila sponzor pa su imali njihove, al da sad trenutno nemaju i ne zna hoće li imati pa da ponesemo. Tako da sam ja spakirala.
I ja sam,hahahaha!I to bas Violeta maramice,nasla u Plodinama super akciju,5 kom.za 40kn!A pelene sam Pampers one prve male i kremicu Sudocrem,ona mi je najbolja!Maloj sam koristila od prvog dana,koristim jos uvijek za sto god treba a probala sam sve moguce!
Ja sam uzela one veće pampers, od 3-6. Moj je ionako kapitalac, neće mu bit velike
ja ponijela pavlovićku. Sudokrem čuvam da slučajeve osipa, a i nekako mislim da ga neću baš stalno muljati s tim kremama. Probat ću što manje. A violeta vlažne su mi zakon.
Curke mislim da je kod mene nesto krenulooo,upravo dosla iz ducana,naravno jedva se popela na 4 kat. I toliko me presjeklo jako al bez bolova u ledjima,i naravno na wc odmah,vec 2-3 dana nema stolice i evo sad uff,i dalje me malcice sve steze,al bebica je aktivna. Na wc papiru hrpa prozirne sluzi,voda nije e sad...ufff
Sortiraj odgovore
Najstariji