Crnka,sretno! i ja sam na pregledu u petak¨
Uff,ja sam vam sad jedva iz kade izasla,tak mi nesta slabo doslo i trbuh me cijeli boli,onak...malo kontrakcije,malo glupi zatvor,ako cijeli dan ne odem bar jednom na wc,bas mi je tesko al ja sam isla sto je najgore,al imam filing da moram jos!Sad sam zagrlila loptu,ona me zasad najbolje razumije!
Loreen, koliko popiješ čaja lista maline dnevno?
E da, Ana...umm... sad sam zaboravila kaj sam htjela još komentirati... blame it on the pregnancy brain.
Inače, ja svaki dan za večeru papam čokolino (onaj Fit, s manje šećera) i njemu pridodajem svoju redovitu jutarnju stolicu (već sam praznovjerna), svaki dan, bez problema... možda je zbog mlijeka.
Can't stop the signal.
Dvenas, blago ti se... beba taman kako treba...
Ja imam trudove stalno... svakih 20-ak minuta ali me ne boli jako... Samo sam se jednom preznojila... Cekat cu do ujutro da vidim kako ce se razvijat ali mislim da nista jer se mali mice jako i mlati i igra se a i ja nisam spremna u bolnicu haha
Znaci ono probadanje je kad beba mlati... TO mi je toliko neugodno i bolno i moram sjest kad se to desi...
dakle, tri smo u petak na kontroli
ja nekako svoju redovitu stolicu pripisujem ovom čaju od lista maline. poslije njega, ja lijepo u wc.
A negdje mi se čini da sam vidjela da može dovesti do zatvora. Ja sam baš naopaka
I ja sam pripisivala caju od maticnjaka ali zapravo je to od vruće vode... probajte popit vruću obicnu vodu i to ce vas natjerat na wc...
Ja sam živčana postala smeta mi sto mi ljudi pricaju. Gledam tv ili pisem i neko mi pocne govorit ja bi ga nabila kroz prozor... Bas sam histericna... Zelim ic spavat al sam zivcana jer znam da cim legnem cu morat pišat...
Baš me uhvatilo bice od promjene vremena... I ovi lažni trudovi koji me boluckaju pa prestaju ali dovoljno su neugodni da ne mogu ic prosetat inace ce me pocet grcit pred ljudima pa cu morat dahtat...
Hocu spavat cilu noc u komadu... a to necu moc ko zna dokad. o boze.... o boze... tek sad pocinjem shvacat da cu rodit dite...
Nevjerojatno, ali ja super spavam. S obzirom na okolnosti. Probudim se možda dva puta noću. Spavam osam do devet sati i stvarno mi je ok. Ne mogu vjerovati. Il sam ja jako tolerantna na sve muke i blove il je moja trudnoća stvarno super
Moram reci da i ja ok spavam,tako da ako nista bar to me ne muci. Ja se danas spremam peglati robicu polako da sam i s tim mirna. Jos kindac necu pripremiti,madrac je jos u foliji:) To cu ostaviti mami,dragom i sineku dok cu ja biti u bolnici. Neka pripreme:)
I moj je još u foliji Posteljinica opeglana i spremljena u vreću za čuvanje robe. Sve čeka tako da ne skuplja prašinu
Sortiraj odgovore
Najstariji