Dobro dobro,vi sa par kilica ste za mene perolaka kategorija!Meni je vec stvarno vrijeme da prestanem jesti,mada sam vjerojatno puna puna vode jer vidim po sebi a nisam se uopce sad prezderavala ili izvoljevala nesto u trudnoci!Takva sam,sta ja mogu!
Eto nas s pregleda,
inače, ja imam neki bjelkast iscjedak skoro cijelu trudnoću i ovi mali dnevni ulošci su mi najbolji prijatelji, a ja mislila da bum se bar u trudnoći uložaka rješila.
Kaže doktor s obzirom koliko je mali još uvijek aktivan, posteljica 1/2 stupanj zrelosti, da ne bu on tak brzo, bar po njegovoj procjeni ne prije termina. Drago mi je doduše da je sve drugo unutar prosjeka, težina danas na 38+2 procijenjena na 3264 gr.
Can't stop the signal.
Samo da pozdravim sve vas koje cekate ja sam u petak na pregledu pa vam javim koliki je moj beban, iako znam da ce bit i on teska kategorija
o zderanju i tome koliko kg sam dobila uistinu nebi..jer dobila sam, ooo itekako jesam
Loreen,mene ti sivanje nije nista bolilo kak sam ocekivala. Samo ubod lokalne i prvi ubod igle,dalje sve samo nelagodno,onako sam osjetila zatezanje konca. Tako da ni to nije strasna stvar. Meni je isto danas curke koma dan,od 8-16h u krugu bolnice jbt cijelu smjenu sam odradila. Nit jela kak treba nit nista:(. A napokon kad mogu odmarat doma nesto mi neda mira da legnem. Sva sam nekakva bljak:(. I zgaravica me ubijaaaaa,a malena udara nogicama,proteze se,gura neznam vise sta radi:). Najneugodnije je kad me dole opali toliko da nije da boli,vec ko da mi netko nozem presjece uff.
I meni se nista ne jedem osim lešo mesa i krumpira i juhe i povrća i voća... Pogotovo voće.. Mliječne proizvode nisam jela mjesec dana barem cini mi se.... Osim ako narucim bijelu kavu ali to je jaaako rijetko...
I sad sam si fino skuhala krumpir, stavila maslinovo ulje na njega i nasjeckan češnjak i valjda neću noćas rodit da bazdim na češnjak u rađaoni... :)
A išla sam u pola sata triput na wc prije toga, uhvatila me trčkalica... Sad cu popit čaj od maline :D I guglat i uzivat u tisini i miru.
Posla sam s bratom do bipe u shopping ove zadnje gluposti kupit; pelene, neke vlazne maramice za bradavice, neku zastitu silikonsku za bradavice i uloške za cice jer mi curi mlijeko već...
I malo tako prošetali nismo puno i došla kući jedva stigla na wc
I naravno imala trudove ove falše kroz cijeli dan ali ništa zabrinjavajuće čini mi se i mogla bi se sad malo otuširat ... Paše mi voda. Da je bar ljeto...
Ajoj baby.love pa sta moguce s takvom situacijom jos 2 tj? Oh...ja bi ipak malo ranije:) Mada meni nebi bilo lose bar tjedan jos ipak sam ja 37tj danas. Nek jos malo bude u busici:)
Sortiraj odgovore
Najstariji