Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lu_jo
    23. Svibanj 2015. 09:58

Ma.luda sam vise od svega haha citala sam negdje da beba piri baloncice hahah

lu_os

deverika
    23. Svibanj 2015. 16:11

e da, moja plodna voda je mlječna, al kaže doktor da je to ok. Kako je vama ostalima koje ste vadile plodnu vodu i što su vam rekli?

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

crvenokosa
    24. Svibanj 2015. 20:50

meni je rekao da je plodna voda ok, nije mi ništa drugo rekao, baš ću pitat u utorak.

• inna7
    16. Svibanj 2022. 13:27

Pozdrav mamice...Da malo temu opet podignemo🙂🙂
    Kolko Vas ima s terminom uskoro? Kako se osjecate? U kojoj bolnici budete rodile

• Ajna13490
    25. Svibanj 2022. 13:42

Curke nova sam na forumu, 37 tjedan trudnoće sam i već 3 dan mi izlazi neki sluzavi iscjedak ljepljiv mal žućkaste boje da li bi mogao biti sluzni čep , slikala sam al ne znam sliku da postavim a gin mi rekao 7 dana pre termina da mu ponovo dodjem 

Miljevićka08.02
    12. Prosinac 2023. 11:04

Curke nova sam na forumu, ja sam u 32 tjednu trudnoće, i vjerujte mi jedva cekam da se porodim, sve me boli, od nogu, ruku, sva sam nikakva i samo cekam kad Ce.
    Lp 😀

Miljevićka08.02
    12. Prosinac 2023. 11:05

Termin za pregled mi je 21.12, a termin za porod 16.02.2024.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.