Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crvenokosa
    15. Svibanj 2015. 19:20

Kiki sretno,ali vjerojatno se već maziš sa svojom bebicom 
    Ja otvorena 2 cm, rekla mi gin. dajem ti 4 dana misli da bi mogla u ponedjeljak - utorak.
    Ako ne rodim preko vikenda u ponedjeljak na CTG.

deverika
    15. Svibanj 2015. 20:52

crvenokosa, mislim da mi imamo na isti dan termin, također ukoliko ne rodim do utorka, na ctg, a sumnjam,  meni se moj bebo još nije ni spustio... 
    joooj, bojim se carskog.

sretno kiki2906 , ti se nama malo požurila 

crvenokosa
    16. Svibanj 2015. 18:55

deverika

crvenokosa, mislim da mi imamo na isti dan termin, također ukoliko ne rodim do utorka, na ctg, a sumnjam,  meni se moj bebo još nije ni spustio… 
    joooj, bojim se carskog.

sretno kiki2906 , ti se nama malo požurila 

da isti dan nam je termin, ja mogam u ponedjeljak ako ne rodim za vikend, na CTG. Moja malena se spustila, baš mi trbuh nekako visi.

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

Vmnina
    15. Svibanj 2015. 23:04

curiii plodna vodica!!

Buco tvoj
    16. Svibanj 2015. 00:23

Sretno  

Mary36
    16. Svibanj 2015. 01:11

Sretno Vmnina!!!
    Buco tvoj još malo i evo nas na ovoj temi 

Buco tvoj
    16. Svibanj 2015. 01:22

Mary sam da nebumo prebrzo 

Dare12
    16. Svibanj 2015. 07:38

Ja opet nisam stigla odbrojavat...2 tjedna prije, sinoc u 22h rodija se mali Duje... 2990g i 49 cm. Prirodnim putem, kojeg potpisujem!

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Marlameri
    16. Svibanj 2015. 07:41

ČESTITAM DARE!!!!!!!!!!!
    Vmnina sretno ako već i nije gotovo!!!

deverika
    16. Svibanj 2015. 09:48

Čestitam Dare!!! jeeee! sad si okružena momcima 
    Vmnina sretno ti!! 

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI