Woooow cure, sretno s porodom.. ja sam jucer rodila. Najsladji andjeo... Imam pune ruke posla s njim pa nisam pisala. A i bilo je malo komplikacija,ali necu sad o tome.
Javite nam se kad budete mogle i svu snagu svijeta vam želim.
Samo da se javim! U 9 došla u bolnicu u 12.20 rodila se moja Tena! 53 dugačka i 4100 teška! Prekrasna moja Čupava bebica! Porod je bio super! Jedino se mučimo sa sisanjem, ali i to ćemo savladati! Kada dođem kući detaljnije vas izvjestim! Moja princeza se rodila danas!
Samo da se javim! U 9 došla u bolnicu u 12.20 rodila se moja Tena! 53 dugačka i 4100 teška! Prekrasna moja Čupava bebica! Porod je bio super! Jedino se mučimo sa sisanjem, ali i to ćemo savladati! Kada dođem kući detaljnije vas izvjestim! Moja princeza se rodila danas!
Velika beba
i moja curica će se zvat Tena

Leda, čestitam!!

=http://lilypie.com]
Cestitam Leda!! Bome prava cura, svaka ti cast!! Uzivajte i mazite se

Cestittke Leda! Drago mi je da je sve dobro prošlo. Puse malom andjelu!
Čestitke na bebačima :-) .
Mi ne brojimo još sitno (32+4 smo), ali zbog serklaze, mirovanja, i cinjenice da je moja curka htjela van u 27 tjednu mislim da nebudemo duze od 37 tjedna u komadu :-) . Zenska se vec spakirala za van, polozaj savrsen, ali mi nedamo :-D
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji